Насловна Почетна „За будућност Никшића” у Кличеву: Наша побједа дефинитивни крај владавине Мила Ђукановића!

„За будућност Никшића” у Кличеву: Наша побједа дефинитивни крај владавине Мила Ђукановића!

Коалиција „За будућност Никшића” наставила је побједничку кампању у Кличеву.
Кандидаткиња за одборницу коалиције „За будућност Никшића”, Зорица Алексић сматра да ће  14. марта побиједити мафију, фашизам, и простаклук ДПС-а и његових сателита и да ће сурова владавина окрутног диктатора биће дефинитивно завршена.

Никшић треба да преузму способни и одговорни људи, који ће својим доласком на власт пружити сигурност, слободу, мир, поштење, знање и оно најважније, чисте руке, казала је кандидаткиња за одборницу коалиције „За будућност Никшића”, Аница Ђуровић и додала да је то будућност наше дјеце, будућност Никшића и Црне Горе.

Испред покрета „За живот Никшића”, мјештанима Кличева обратио се кандидат за одборника, економиста Илија Булајић, и нагласио да, како живи у Кличеву, зна за многе проблеме које проживљава заједно са својим комшијама.

Када ми дођемо на власт, обећавам да ћемо се залагати за стварно решавање ваших проблема, казао је Булајић.

Предсједник Демократске народне партије, Милан Кнежевић, осврнуо се на изјаву Веселина Пејовића о отпуштању 600 радника Комбината алуминијума Подгорица и поручио му да је, ако то уради, дужан да им свима исплати отпремнине, а да ће након тога аутоматски бити ухапшен.

Нисмо ми робови ни својина Веса Пејовића, ни Аца Ђукановића, ни Бемакса, ни Брана Мићуновића, ни шверцерских канала Гранда и Мојковца, поручио је он.

Ја немам никакве дилеме да наш Марко Ковачевић, заједно са свим људима који се налазе на одборничкој листи, заједно са свим оним добрим и вриједним грађанима овога града, да он може и да хоће и да жели да препороди ово мјесто и да може да покаже једну нову личну карту Никшића, казао је предсједник Нове српске демократије и шеф изборне кампање коалиције „За будућност Никшића”, Андрија Мандић.

Носилац листе коалиције „За будућност Никшића”, Марко Ковачевић, који је одрастао у Кличеву, поздравио је све своје суграђане и комшије.

Драги моји Кличевљани, издржали смо тридесет година, побиједили смо 30. августа и сад треба 14. марта да потврдимо ту побједу и да Демократску партију социјалиста једном за сва времена пошаљемо у прошлост. Ви сте успјешно одговорили на тај задатак 30. августа, не сумњам да ћете још боље и још снажније одговорити на тај задатак 14. марта, закључио је он.

Најновији чланци

Симонида Кордић: Гласам у Херцег Новом, неко хоће да скрије ДПС злоупотребе!

Функционер Демократског фронта Симонида Кордић казала је да од 2002. нигдје друго није гласала осим у Херцег Новом и да ће тражити исправку уколико...

Премијер узвраћа: Лидери ДФ-а да не измишљају, шта ће бити када се открије ко се стварно састајао са Милом!

Премијер Здравко Кривокапић поручио је лидерима Демократског фронта да не измишјају приче јер шта ће бити када се открије ко се и заиста тајно...

Бивше Министарство просвјете легло корупције: Начелник за кадрове приходовао од ауто-школа 3800 евра годишње!

Провјером ангажовања запослених и анализом њиховог рада утврђено је да је одређен број њих остваривао накнаду која прелази границе домаћинског односа као и колегијалности....

Пиромани и политика, Благоје Граховац: Реприза репризе!

Генерал у пензији Благоје Граховац казао је за РСЕ да је у Црној Гори увијек било страних утицаја и интереса, али да се овога...

Гласање у вријеме предака Монтенегрина: Титове „ћораве“ кутије!

У новембру 1945. год. одржани су „први демократски“ избори. КПЈ је истакла своју листу на челу са Јосипом Брозом Титом. Других листа није било...