На све ово претходно изречено, надовезују се и поједини католички бискупи, очити следбеници озлоглашенога усташкога бискупа Степинца који стравичне и чудовишне логоре за децу настоје да представе као својеврсна прихватилишта и сиротишта. Буквално, све је дозвољено у овим сулудим и срамотним покушајима ревизије непобитних историјских чињеница.

На исти начин је Русија данас означена као агресор и од те мантре се на Западу не одступа, али ни код ових наших “НАТО пропагандиста у покушају”, који се утркују у томе ко ће бити сервилнији, понизнији и гласнији у јавним телевизијским наступима како би оправдали већ потрошено или искукали још покоју траншу новца за коју би били спремни да до краја продају сопствену државу и народ. Притом, они себе широком аудиторијуму представљају за патриоте, док смо ми сви остали који не делимо њихове светоназоре или глупи или луди, јер никако да увидимо значај благостања које нам толико широкогрудо нуди Запад.

Синоћ је град Доњецк засут ракетама са касетним пуњењем, са по 314 противпешадијских мина које су се распршиле по целом граду и то искључиво по цивилима. Те мине изузетно малих димензија су претња сваком цивилу и сваком детету у том граду али то ове пропагандисте много не забрињава, јер такав напад им не доноси новац а они наравно нису ту због пропагирања било каквог здраворазумског и праведног понашања. Они су на плаћеничком задатку и учествују у оркестрираној пропаганди против једног нама братског народа. С друге стране, до Украјинаца им је стало као до лањског снега. Својим поступцима, они отворено учествују у продужавању рата што је и конкретни интерес САД. Истини за вољу, њима је највећа брига салдо на банковном рачуну, па и по цену да рат никада и не престане.

Мноштво организација код нас које се финансирају са Запада служе против интереса наше државе, власти, народа и цркве и уперене су против вредности које наш народ носи свом ДНК. Зато је неодложно потребно да се донесу такви закони и мере, по угледу на Русију или Мађарску која би омогућила озбиљну контролу државе над таквим агентима од утицаја како би се спречио њихов малигни утицај на наше друштво у целини. Малигни утицај који пристиже са Запада је истински малиган за разлику од оног утицаја који пристиже из Русије. Они прете руским малигним утицајем вичући „држте лопова“, док у исто време трпају у сопствене џепове шта стигну.

Извор: српска аналитика