Насловна Почетна ВАСОЈЕВИЋИ НА УДАРУ АУТО ПУТА ЗБОГ СРПСКОГА ПУТА: АГОНИЈА ЉЕВОРЕЧАНА, ПРИСТУПНА ЦЕСТА...

ВАСОЈЕВИЋИ НА УДАРУ АУТО ПУТА ЗБОГ СРПСКОГА ПУТА: АГОНИЈА ЉЕВОРЕЧАНА, ПРИСТУПНА ЦЕСТА ОПАСНА ЗА МЈЕШТАНЕ!

Агонија мјештана Лијеве Ријеке се наставља, тешко долазе до својих кућа, због лоше урађеног прикључног пута на петљи Веруша. На којем се отежано и небезбједно одвија саобраћај.
👉Прикључни пут дужине 1.7 км повезује бројна села са аутопутем Јаблан, Брскут, Ножицу, Љевају, Мочила, Птич, Мало Слацко, Крушевице, Ступове, Трупа Поток, Пољанице, Бијељин До, Јасику, Суводо, Присоју, Штавањ, Лопате, Верушу, Грби До…
👉Прикључни пут на аутопут је изузетно стрмен, узак, крајње ризичан по безбједност учесника у саобраћају, те је потребна нова траса са нормалним нагибима за двосмјеран саобраћај.

Слика може припадати пут
👉Грађевинске компаније превозе пијесак и готов бетон који се просипа на успону из миксера и уништавају ионако лош пут.
👉Пут је веома опасан, због бројних ударних рупа и услед лошег асфалта. Веома је ризично њиме пролазити, угрожена је безбједност учесника у саобраћају.
👉Тешко је проходан посебно због великог нагиба, тешко се могу мимоићи два возила, на појединим мјестима нема асфалтног застора, а један дио пут је је поткопала и однијела вода.
👉Свуда су рупе, улегнућа и велики је ризик за све учеснике у саобраћају, то нијесу било каква оштећења, већ рупе и кратери који се налазе свуда по коловозу.
👉Мјештани су незадовољни због неодржавања овог важног прикључног пута, обраћали су се надлежним инситуцијама и пар пута су блокирали одвијање саобраћаја.

Слика може припадати наткривени мост и пут
👉Поставља се питање, зашто мјештани морају увијек да моле и обраћају се за помоћ, када је то обавеза надлежних институција које не раде свој посао.
👉Приступни пут веома је опасан и ризичан за саобраћај, а да не дође до тежих последица, неопходно га је што хитније поправити, како би се саобраћајне незгоде избјегле.
👉Посебан проблем представља саобраћај тешких теретних моторних возила и при том се не предузимају одговарајуће мјере у правцу ограничавања таквог саобраћаја.
👉Оштећења са стране пута нијесу видљивија и много су опасна по учеснике у саобраћају и потенцијални су узрок саобраћајних незгода.

Слика може припадати 1 особа, скијашка стаза, трава, пут и планина
👉Мјештани захтијевају од надлежних институција да хитно предузму одговарајуће мјере, како би овај прикључни пут оспособили за иоле нормално и безбједно одвијање саобраћаја у току љетњих мјесеци када је саобраћај веома фреквентан.
👉Надлежне институције морају да санирају, прошире и обезбиједе безбједно одвијање саобраћаја на овом прикључном путу и да сносе одговорност за штету која може настати на возилима.

Извор: фејсбук Зоран Лакушић

Најновији чланци

ИЗ БЕРАНА ПОРУЧЕНО: “НЕ ДАМО НИ ЈЕДАН ПЕДАЉ СВЕТЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ“!

У организацији грађана Берана организован је спонтани протесни скуп у знак подршке Србима на светом и распетом Коосову и Метохији. Грађаани су у протесној...

ТРИ „С“

Пише: ђакон Павле Љешковић "Опростите, јесте ли ви свештено лице? И није ми баш неко паметно питање. Наравно да јесте свештено лице, док носите ту...

Људи, је ли могуће: Савез комуниста подржао Бора и Рамиза, пардон Алексу и Дритана!

Безрезервна подршка Савеза Комуниста Коалицији ,,ХРАБРО се броји!” на челу са Алексом Бечићем и Дританом Абазовићем на предстојећим парламентарним изборима 11. јуна, казао је...

Дарио Вранеш: Лаки (ДПС) је мало нервозан, дошао је крај монтенегринске хистерије и идеологије Секуле Дрљевића!

Поштујем Устав Црне Горе, казао је предсједник Општине Пљевља Дарио Вранеш, коментаришући одлуку да наложи установама чији је оснивач локална управа да истакну поред...
video

ФИЛМ: Кнез Арсен Карађорђевић!

Рођени брат Петра Првог Карађорђевића, велики командант руске и српске армије - а заборављен, науштрб измишљених хероја. Захваљујем сабрату, сапатнику, саветнику, пријатељу, режисеру Милану...