Насловна Почетна УПОЗОРЕЊЕ СРПСКИМ ПАТРИОТИМА: Комунистичка кукавичја јаја!

УПОЗОРЕЊЕ СРПСКИМ ПАТРИОТИМА: Комунистичка кукавичја јаја!

Пише др Петар Милатовић Острошки

Падом Берлинског зида подигнути су нови двоструки зидови. Најприје на српској етничкој и историјској територији у неокомунистичком вјерско-националном рату који је вођен да се утврде Титове антисрпске границе и добију међународно признање, а тај рат, да подсјетим, вођен је уз помоћ лицемјерног Запада који је свој наводни јучерашњи „антикоминизам“ замијенио школским примјерима АНТИПРАВОСЛАВЉА, на једној, и домаћих петоколонаша, на другој страни, кад су ортодоксни комунисти преко ноћи постајали лажни „националисти“ и код Срба и код Крвата и код Словенаца, а све сам то најављивао у својим говорима још прије 45 година, због чега сам осуђен 12. марта 1981. године да бих послије издржане робије емигрирао да не бих био убијен и захваљујући емиграцији данас сам жив послије повратка у отаџбину 15. јуна 2020. године!

Друга врста „Берлинских зидова“ подигнута је на Божић 1990. године кад је, по налогу Службе државне безбједности (некадашње Озне и Удбе!) почело формирање „странака“ које нису ништа друго до неокомунистичке фракције и на челу свих тих фракција постављени су ортодоксни комунисти који су почели да глуме „велике Србе“. У Црној Гори најеклатантнији примјер јавног беспримјера је Новак Килибарда кога је „Служба“ довела на чело Народне странке, најстарије и најмоћније српске странке у Црној Гори, која данас не постоји захваљујући Килибарди и осталим „Килибардама“. Добро упућени знају добро о чему је ријеч и о којој технологхији власти је ријеч.

Све што се дешавало у отаџбини пресликано је у исељеништву. Тако су, да би се неутралисао утицај српске политичке емиграције, у свим амбасадама ондашње СФРЈ одржани тајни хитни састанци са свим руководиоцима југо-комунистичких клубова које је створила Служба државне безбједности и свим активистима је наређео да преименују своје клубове. Тако је клуб Јосип Броз Тито постао „Цар Лазар“, Сутјеска преименована у „Видовдан“, Дан Републике 29. новембар у „Равна Гора“ и да не набрајам даље срамотне примјере.

Истовремено Служба државне безбједности почела је да шаље такозване „дисиденте“ (који су обични комунистички отпадници) да по Америци, Аустралији и Канади српској политичкој емиграцији држе „антикомунистичке“ говоре. Тај подли план им је успио само половично. Ја сам у то вријеме у најутицајнијим емигрантским листовима (Српској Борби, Слободи, Белом орлу, Сувобору, Гласу Срба, Американском Србобрану и тако даље) јавно раскринкавао сва та „дисидентска“ кукавичја јаја која је  српској емиграцији подметала Служба државне безбједности. У Европи нису успјели да нанесе штету јер ја сам из Беча водио отворену бескомпромисну бробу против свих тих љевака на десној страни због којих српски народ храмље на обје ноге и европске земље су избјегавали, што је логично ако се зна да сам ја на демонстрацијама у Бечу од 100 хиљада Срба често изводио по 50 хиљада, дакле половину, о чемиу је аустријска штампа писала и наглашавала да је добро што сам у емиграцији и што у Србији не предводим неку српску странку јер бих, како је писала аутријска штампа, од 6 милиона Срба на улицу извео 3 милиона!

Сада је створена и трећа верзија „Берлинских зидова“ у српским главама. Наиме, лично знам да су поједини ортодоксни комунисти, који су били партијски секретари у својим предузећима, постали тобожњи „српски аналитичари“ који су се извјештили да краду туђе синтагме, кованице и приказују као своје, о чему могу књигу да напишем, што није искључено да урадим једног дана ако плагијатори наставе даље. Немам ништа против да моје синтагме и кованице користе други ако је у српском националном интересу, али имам кад то чине бивши ортодоксни комунисти који против мене бљују и шире најгнусније лажи, наравно иза леђа, јер у очи не смију него бјеже главом без обзира и памећу без циља, што се у пракси потврдило много пута у Београду, Крагујевцу, Новом Саду, Чачку и Подгорици.

Све ово сам написао да бих националне Србе упозорио да добро отворе очи и у својим срединама препознају комуњаре и удбаше који нападно сада „србују“ а њима србовање пристоји као што пилету пристоји кравата!

Те национале штеточине и политички дилетанти час су националисти, час четници, час хришћански социјалисти, час европејци. а у ствари нису ни наобичнији Тројански коњи него презрени црвени магарци.

Извор: Фејсбук

 

Најновији чланци

ПОВРАТАК НА СТАРО, ДПС ПРЕПОЗНАО ТЕРЕНЦЕ ЗА ПОПИС: Својима брдо пописница, осталима десетак – послати у села и планине!

ДПС у општинама Бијело Поље и Бар врши жестоке опструкције пописа. Данас су пописивачи који нису током владавине Мила Ђукановића били "препознати на терену",...

ПОПИСНИ ХАОС И ПОБУНА НА БРОДУ МАУНТИ: Милојко и Никола дали један другом бесу, Љубо све залио рујном дијалошком колумном!

Пише: Иван Милошевић Никола Ракочевић и Љубо Филиповић јуче су ишли на честитику код Милојка и вратили су се са прегршт поклона, испјевали се до...

НА ДАНАШЊИ ДАН: Проглашена Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца!

На данашњи дан, 1. децембра 1918. године, проглашена је Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца, коју је прокламовао престолонаследник Александар Карађорђевић у кући Крсмановића на...

ВЛАДА СРБИЈЕ: Купљена наредба Хитлера за напад на Југославију!

Србија је купила оригиналну верзију директиве од 27. марта 1941. године којом је тадашњи њемачки канцелар Адолф Хитлер наредио напад на Краљевину Југославију и...

Дритан: Милојко само слуша ДПС!

Бивиши премијер и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић огласио се на Фејсбуку поводом другог одлагања пописа становништва, наводећи да никога ко мало више...