Насловна Почетна Твитерашка кохабитација, ко иде на чије сахране: Кривокапић жали интелектуалце, Мило мафијаше!

Твитерашка кохабитација, ко иде на чије сахране: Кривокапић жали интелектуалце, Мило мафијаше!

Кохабитација сјајно функционише! Мој Кривокапићу, шта ти је ово требало, Бога питај!

Премијер Здравко Кривокапић, одговорио је предсједнику државе Милу Ђукановићу који га је прекорио због присуства сахрани епископа Атанасија Јевтића, нагласивши да ко губи има право да се љути и додао да та љутња не би требало да траје дуго.

Црна Гора је дочекала да јој званичници иду на сахране врхунских интелектуалаца и највећих духовника 20 и 21 вијека. Замислите да јој званичници иду на сахране вођа нарко картела или бјелосвјетских тајкуна?, навео је Кривокапић.

Он истиче да му је жао што предсједник Ђукановић још није опростио Цркви и њеним владикама што је обесправљени народ Црне Горе најприје усправила, па објединила, не питајући ко је које нације и ко је које вјере.

Знам да га боли што је таква уједињена обесправљена Црна Гора рекла да не жели више ни ДПС а ускоро ће рећи и предсједнику шта мисли о њему, написао је Кривокапић на Тwиттер-у.

Раније данас предсједник Црне Горе Мило Ђукановић је коментаришући јучерашње излагање и поруке премијера Здравка Кривокапића поводом сто дана рада Владе оцијенио ријечима “Да ово није наша тужна реалност могло би бити за рубрику “Вјеровали или не“. Шта је Црна Гора дочекала…”.

Јуче је премијер скоро љутито објаснио зашто је првог дана задужио државу 750 милиона. Да није тога било, каже, његове владе не би било. Ваљда му се отело да наведе прави разлог. А онда сажаљиво моли за мало приватности, написао је Ђукановић на Тwиттеру.

Према његовим ријечима за разумијевање што је с маском на лицу био на сахрани умировљеног епископа СПЦ Атанасија Јевтића у другој држави.

Само што је скинуо док је љубио ковчег умрлог од короне, истиче он.

А не каже, додаје Ђукановић, шта ће премијер Црне Горе, с пола Владе, на сахрани једног од најотворенијих непријатеља његове државе и црногорског народа, познатог по фашисоидним ставовима о припадницима исламске вјероисповијести “оног истог који је не тако давно пријетио да ће нам ако се наљуте и мошти Светог Василија отети и пренијети у Херцеговину”.

Да ово није наша тужна реалност могло би бити за рубрику “Вјеровали или не“. Шта је Црна Гора дочекала…, закључио је Ђукановић.

 

Најновији чланци

Симонида Кордић: Гласам у Херцег Новом, неко хоће да скрије ДПС злоупотребе!

Функционер Демократског фронта Симонида Кордић казала је да од 2002. нигдје друго није гласала осим у Херцег Новом и да ће тражити исправку уколико...

Премијер узвраћа: Лидери ДФ-а да не измишљају, шта ће бити када се открије ко се стварно састајао са Милом!

Премијер Здравко Кривокапић поручио је лидерима Демократског фронта да не измишјају приче јер шта ће бити када се открије ко се и заиста тајно...

Бивше Министарство просвјете легло корупције: Начелник за кадрове приходовао од ауто-школа 3800 евра годишње!

Провјером ангажовања запослених и анализом њиховог рада утврђено је да је одређен број њих остваривао накнаду која прелази границе домаћинског односа као и колегијалности....

Пиромани и политика, Благоје Граховац: Реприза репризе!

Генерал у пензији Благоје Граховац казао је за РСЕ да је у Црној Гори увијек било страних утицаја и интереса, али да се овога...

Гласање у вријеме предака Монтенегрина: Титове „ћораве“ кутије!

У новембру 1945. год. одржани су „први демократски“ избори. КПЈ је истакла своју листу на челу са Јосипом Брозом Титом. Других листа није било...