Насловна Почетна СТВАРНОСТ НАША НАОПАКА: Секс, српске видео траке и ДПС лажи!

СТВАРНОСТ НАША НАОПАКА: Секс, српске видео траке и ДПС лажи!

Пише: Иван Милошевић

Данијел каже да су сви њихови услови око пописа прихваћени, али да њима нијесу прихватљиви! Милојко је легао на ДПС руду, покусао све што се не куса у политици, отворио своје тајне одаје и дао их на коришћење ДПС-у и њеним комитама, овластио их да умјесто њега организују попис, али ни то није довољно. Хоће Данијел још и још, а шта ни сам не зна, али зна да мора да тражи још, па шта то било! Гарант да ће сјутра Милојку поставити кључни захтјев око овогодишњег пописа- тражиће да пола пописивача имају зелене, а пола црвене очи! Пошто ових задњих нешто нема у људској раси, биће то разлог да Данијел сквикне – бојкот и има да га подрже Бошњаци, комите, хајдуци и цетињски ускоци! А када се они подигну и када њих стотињак искоче на улицу, Милојку се одмах тресу гаће и повлачи се у таму своје политичке таме и плаче на Здравковом рамену! 

Овако несојске странке која се тако несојски толерише, мази и пази, као ДПС, нема на планети! Предлажем Мандићу да на скупштински сто стави Закон о заштити ДПС-а који би тој странци гарантовао 25 посланика, па чак и у случају да ДПС не учествује на изборима! За тај закон не би требало ни да се гласа, него да се прећутном акламацијом усвоји и посланичка надлежства пренесу на потомке садашњих ДПС посланика! 

Таквог иживљавања свијет одавно није гледао, а ми гладамо већ три године и ДПС-у нико не смије ништа! Иако се од лоповлука његових чланова не може мирно заспати, њихове трагове више нико не помиње. Има да плаћамо ДПС лоповлук из свога џепа и то са лиценцом Милојка и осталих његових пулена са УДГ-ија и бивших ДПС кабинета!

Преговори око пописа са ДПС-ом ми личе на лош ванбрачни секс! Сви знају да је превара у питању, да у превари нема задовољства осим иживљавања разних комплекса, али се ј….. наставља! ПИХ!

И ове српске видео траке ми нешто иду на живце. По српским медијима већ дуже гостују и верглају разне антисрпске персоне, тобож неке грађанске ведете из редова мање бројних народа и развлаче мак на конац. Док српски националисти у Црној Гори не могу ни да привире до српских студија у њима се по пар сати и више шире грађанисти сумњивих политичких идеала и освједоченин антисрпских аксиома! По правили све су то дјеца комунизма, насљедници Сутјеске и Неретве, носиоци диплома из Кумровца, некадашњи самоуправљачи и ударници радног народа и Титови акцијаши, који данас на помен Русије искачу из ципела, а грабе приватну својину као да им је од оца остала, иако су њихови идеолошки преци били против ње! Иако су грађанске и евроатлантске оријентације и даље иду на поклоњење Брозу и на сваки помен четника силазе у подруме и провјеравају сошке! Српска несрпска посла! 

Било како било, тонемо све дубље. ДПС-у дијелимо лилихипе и чашћавамо их чоколадним куглицама иако се они понашају као размажена деришта којима свака туђа лутка смета! А када им чак и све удовољите, они се бијесни како их је Тито дао или направио, ваљају по земљи и траже да им вратите њихове крпице. Још једном ПИХ! 

О грађанистима што не излазе из српских тв студија немам шта да кажем, јер не знам ко је ту гори од кога. Да ли они или они који их зову да краду дане и вријеме Србима!

До свитања, молим!

Најновији чланци

ПОУКЕ: Гусле сачувале српску историју и увеле Србе у Европу!

Све до друге половине 18. века и почетка епохе романтизма у европској култури, српска народна књижевност, уметност и традиција налазиле су се у сенци...

МОНТЕНЕГРИНИМА СМЕТА „ВЕСЕЛИ СЕ СРПСКИ РОДЕ“, АЛИ НЕ ВИДЕ ПРОСЛАВЕ ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ СА ДЈЕЛОВИМА ЦРНЕ ГОРЕ!

Уз поруке посвећене јединству Албанаца на простору Балкана, заставе црвене боје са црним двоглавим орлом преплавиле су централне тргове у Приштини, у дану када...

ГРАЂАНИ ЦРНЕ ГОРЕ ТАОЦИ ДПС-А: Милово иживљавање и Милојкова немоћ!

Пише: Иван Милошевић Црна Гора је у раљама ДПС-а! Иако је ДПС изгубио изборе, полуге моћи бившег режима су толико моћни да се од њих...

МИТРОПОЛИТ АМФИЛОХИЈЕ: Православље је посна вјера!

Православна вјера је посна вјера. Пост, исповијест, молитва и помирење с Богом и с ближњима је нешто што је изузетно битно за човјека, првенствено...