Насловна Спорт СРЂА ЂОКОВИЋ О НЕГАТИВНИМ КОМЕНТАРИМА НА НОВАКОВ РАЧУН. Нека им је Бог...

СРЂА ЂОКОВИЋ О НЕГАТИВНИМ КОМЕНТАРИМА НА НОВАКОВ РАЧУН. Нека им је Бог у помоћи!

Срђан Ђоковић, отац најбољег тенисера у историји Новака Ђоковића, прокоментарисао је неумјесне коментаре спортског новинара РТЦГ-а Небојше Шфранца након пораза Србина у финалу Вимблдона. Срђан Ђоковић узвратио на прозивке Небојше Шофранца: “Нека му је Бог у помоћи, ако и он може да му помогне”

Неуспјех Србина обрадовао бројне хејтере широм свијета који су коначно дочекали својих пет минута, па се утркују ко ће више да унизи српског аса. Љубитеље тениса у Србији нису изненадили срамни кометари новинара и осталих “стручњака” са Запада – на те одвратне бљувотине су већ огуглали. Међутим, нико није није очекивао да ће из Црне Горе стићи срамне прозивке на рачун Ђоковића.

Наиме, црногорски новинар Небојша Шофранац срамно је ударио по Ђоковићу и навијачима српског аса. Његови крајње неумесни коментари запрепастили су читав регион.

Присталице српског аса назвао је чобанима, а за најбољег тенисера свих времена рекао је да је највећи губитник у историји.

Шта си му то урадио, Карлитосе? Толико илегално лудих волеја, слајсева и бомби које би требало забранити. И да разбуктиш оволико бијес дрвосеча који не знају ни гемове да броје, а знају толико да проклињу момка од 20 година који је задивио свијет? Колико чобана ће престати да гледа тенис и да плаче ојађено на мом зиду? написао је на друштвеним мрежама Шофранац.

Нажалост, ту се није зауставио:

Шпанци су дали нови надимак Новаку. ЛОАТ, чак 12 изгубљених финала, највише у Опен Ери, он је “лосер оф алл тимес” (највећи губитник свих времена), написао је црногорски новинар.

Његове скандалозне испаде кратко је прокоментарисао и отац српског аса Срђан Ђоковић

Нека је том човеку Бог у помоћи. Ако и он може да му помогне и ако стварно мисли све то што је написао, кратко је рекао Срђан Ђоковић за Републику.

извор: адриа

Најновији чланци

ПОВРАТАК НА СТАРО, ДПС ПРЕПОЗНАО ТЕРЕНЦЕ ЗА ПОПИС: Својима брдо пописница, осталима десетак – послати у села и планине!

ДПС у општинама Бијело Поље и Бар врши жестоке опструкције пописа. Данас су пописивачи који нису током владавине Мила Ђукановића били "препознати на терену",...

ПОПИСНИ ХАОС И ПОБУНА НА БРОДУ МАУНТИ: Милојко и Никола дали један другом бесу, Љубо све залио рујном дијалошком колумном!

Пише: Иван Милошевић Никола Ракочевић и Љубо Филиповић јуче су ишли на честитику код Милојка и вратили су се са прегршт поклона, испјевали се до...

НА ДАНАШЊИ ДАН: Проглашена Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца!

На данашњи дан, 1. децембра 1918. године, проглашена је Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца, коју је прокламовао престолонаследник Александар Карађорђевић у кући Крсмановића на...

ВЛАДА СРБИЈЕ: Купљена наредба Хитлера за напад на Југославију!

Србија је купила оригиналну верзију директиве од 27. марта 1941. године којом је тадашњи њемачки канцелар Адолф Хитлер наредио напад на Краљевину Југославију и...

Дритан: Милојко само слуша ДПС!

Бивиши премијер и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић огласио се на Фејсбуку поводом другог одлагања пописа становништва, наводећи да никога ко мало више...