Насловна Политика Славен Радуновић: Пуно очекујемо од Нововића, ДФ га подржава!

Славен Радуновић: Пуно очекујемо од Нововића, ДФ га подржава!

Посланик Демократаског фронта Славен Радуновић каже да главни специјални тужилац Владимир Нововић има пуну подршку ДФ-а у борби против организованог криминала. Радуновић каже да је опозиција годинама упозоравала на све оно што се данас дешава.

Заиста је катастрофа да судови, на челу са предсједницом Врховног суда, значи посљедња нада за грађанина да добије правду, видјело се да је ту најгора ситуација. Тако да сад имамо бившег СДТ-а, који ће вјеровтано бити процесуиран, јер је скривао све ово, имамо једну врло трулу полугу, па суд на челу са Весном Меденицом, као једну врло трулу полугу и да све буде најгоре имамо и највише званичнике полиције за које су нас убјеђивали да су најбољи полицајци, чије породице и они вјероватно, то ће се тек видјети, очествују активно, у најпрљавијим пословима на свјетском тржишту криминала, а то је шверц кокаина, поручио је Радуновић у емисији “Добро јутро Црна Горо”, на ТВЦГ.

Каже и да се све то знало, а да опозиција није могла ништа да учини по том питању.

Сад се изгледа може, а надам се да ћемо брзо почети да искорјењујемо тај проблеми из Црне Горе како би коначно могли да се посветимо нормалним ствартима, истиче Радуновић.

Све што се дешава претходних дана, како додаје, доказ је да смо имали труле институције.

Институције морају врло брзо да буду обновљене. А нашим пријатељима из иностранства јасна слика Црне Горе коју су хвалили искључиво из једног разлога, јер је руководсво Црне Горе знало за “цаку”, испињавај све што се каже са Запада и ми вас нећемо дирати. Надам се да ће коначно почети да сарађују са Црном Гором којима је заиста стало до Црне Горе, истиче Радуновић.

Он каже и да је све давно почело афером Телеком, а ово што се сада дешава је, како додаје, само наставак. Радуновић истиче и да сви ти подаци нијесу били довољни за Миливоја Катнића, па су информације пласиране преко портала Либертасс.

Катнић је човјек који мора да буде под хитно истражен, он је круна свих проблема у Црној Гори… Он је имао задатак да се бори против организованог криминала у Црној Гори, а он је био чувар организованог криминала, њему је задатак био да сакрије Лазовић, Меденице и све друге, навео је Радуновић.

Каже да свако ко је упућен у ситуацију зна у каквој је проблему тренутну главни специјални тужилац Владимир Нововић.

Он има тоне документације у фиокама које је крио Катнић, ова прва хапшења су производ информација из фиока… А све то ради са тимовима, који су у бар једном дијелу били дио завјереничке групе Миливоја Катнића, Весне Меденице, Мила Ђукановића, навео је Радуновић.

Он је поручио да Нововић има пуну подршку ДФ-а и да му треба обезбиједити новца колико тражи за борбу против криминала.

Мислим да сви заједно треба да помогнемо господину Нововићу да му се омогући да ради. Он је у ово ушао храбро, мислим чиста срца и полажем велике нада у њега, казао је посланик ДФ-а.

Наводи и да је за њега потпуно очекивано хапшење предсједника Привредног суда Блажа Јованића.

Ми смо били апсолутно заробљена држава, поручио је Радуновић.

Каже и да је важно да закон о поријеклу имовине, када буде усвојен у Скупштини, буде примјењив.

 

Најновији чланци

ПОЛУФИНАЛЕ ВИМБЛДОНА: СРПСКИ ВИТЕЗ НОВАК ЂОКОВИЋ!

Који је враг Новаку Ђоковићу! Доведе те до очаја, а онда до тријумфа! То не може свако, за то човјек треба да се роди...

Црногорски Кадирови или полемика Милорада и Ника: Вељесрпски Великоалбанци и Вељемонтенегрински Црногорци!

Пише: Иван Милошевић Симпатична ова полемика Милорада Поповића и Ника Ђељошаја. Милина их читати, све врца од таквих глупости да не знаш одакле да почнеш,...

Дритану сви исти: Црква и Мираш и он носи мантију!

Премијер Дритан Абазовић позвао је митрополита Црногорске православне цркве Михаила да Влада и ЦПЦ потпишу Темељни уговор. Абазовић је јутрос одговорио митрополиту ЦПЦ и изразио...

Петар Смоловић (ДПС): Организујемо комунистичку прославу 13. јула, Дритан да нам да паре и војску!

Предсједник Општине Бијело Поље Петар Смоловић најавио је да ће централна прослава 13. јула, Дана државности и Дана устанка, бити организована у Бијелом Пољу. -На...

Миљан Станишић: „Братоубилачки и грађански рат у Црној Гори 1941. године“ (9)!

Пише: Миљан Станишић ОПШТЕНАРОДНИ ЈУЛСКИ УСТАНАК Одлуку о отпочињању устанка донио је ПК КПЈ у Стијени Пиперској 8. јула. Вијест о проглашењу „независности“ Црне Горе под...