Насловна Магазин Скупштина Удружења Бјелопавлића "Бијели Павле": Предсједник Данило Јовановић!

Скупштина Удружења Бјелопавлића „Бијели Павле“: Предсједник Данило Јовановић!

Удружење грађана и поштовалаца Бјелопавлића ”Бијели Павле” је 23. јуна, у Спомен дому, на Сретњи одржало редовну изборну скупштину, на којој је у присуству великог броја делегата и гостију изабрано ново руководство.

Жарко Томашевић је изабран за предсједника, а Веско Лакић за потпредсједника Скупштине. За предсједника УО Удружења Бјелопавлића у наредном петогодишњем периоду (2022-2027) једногласно је изабран Данило Јовановић, наставник. Дарко Драговић и Драгољуб Павићевић изабрани су за потпредсједнике.

За чланове Управног одбора изабрани су: Немања Павићевић, Перо Радоњић, Дарко Стојовић, Радош Калезић, Сретен Станишић, Миљан Станишић, Срђан Мишковић, Боро Радовић, Андереј Бошковић, Веселин Крцуновић, Никола Томковић, Милорад Дуди Кадић, Данило Ђуровић, Петар Ђуровић, Александар Л. Павићевић, Милан Стојовић, Марко Лакић и Миодраг Станишић. Здравко Гавриловић, је изабран за секретара Удружења, који је ту функцију обављао и у прошлом сазиву.

Данило Јовановић се захвалио на подршци и повјерењу на избору за предсједника УО Удружења.

Надам се да ћу својим радом оправдати ваше повјерење. Вјерујем да ћемо заједничким снагама наставити путем који је трасиран за добробит свих нас, наше дјеце и потомства, и уопште свих Бјелопавлића, поштовалаца, пријатеља и људи који живе овдје са нама, и дијеле ово парче земље и неба.

Јовановић је нагласио, да су настојали да, у активности и рад Удружења укључе младе људе, подмладе управљачки тим, и да се тим људима уз несебичну подршку, нешто старијих, пружи шанса да искажу своје креативне могућности.

На Скупштини је између протоколарног програма било ријечи о активностима и програмима који су од виталног интереса за унапређења развоја локалне заједнице и подршци младим људима, како би могли искажу своје креативне могућности. Наглашено је да је афинитет Удружења култура и умјетност која је представљена у функцији човјека, а не привјесак дневне политике.

Усвојен је предлог измјена и допуна Статута, који се односи на повећање броја чланова УО Удружења, Извјештај о раду за период 2017-2022., као и План рада за период 2022-2027.

Извор: волим даниловград

Најновији чланци

Владан Раичевић (ДФ): Дритан неће пасти!

Мислим да Влада 19. августа ипак неће изгубити повјерење. Један од највећих разлога за то је што извршну власт провјерава тренутно највећи губитник на...

Јуриш неопартизана из „Вијести“, „Побједе“, „ЦДМ“а: Пуцате, а рат одавно завршен или братска небратска хајка на четнике и цркву!

Пише: Иван Милошевић Јуче "Побједа", данас "Вијести" и "ЦДМ". Кажу - нон пасаран, ђаво ће проћи, али четници неће! Тема - скуп у Горњем Заостру,...

Управа полиције: Реговали након три минута, испалили око 20 метака!

Управа полиције поново се огласила поводом трагичног догађаја на Цеињу. Тврде да су на лицу мјеста били за три минута, да овим хитиним активностима...

Када предсједнику пишу: Телегрaм non grata!

На адресу кабинета Предсједника Црне Горе данас је достављено писмо предсједника Републике Србије Александра Вучића упућено предсједнику Ђукановићу поводом несреће на Цетињу у којој...

Херцег Нови: Патријарх Порфирије у манастиру Савина!

Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије молитвено је присуствовао јуче, на празник Светих Макавеја Светој Литургији у манастиру Савина. Светом Литургијом началствовао је игуман манастира...