Насловна Почетна Премијер Дритан: Криминал је имао подршку полиције!

Премијер Дритан: Криминал је имао подршку полиције!

Премијер Дритан Абазовић поручио је да није промијенио мишљење ни о једном питању, па ни о питању додјеле станова по повлашћеним условима током владавине ранијих влада, које је претходно оштро критиковао. Абазовић је рекао да комисија за стамбена питања, коју је Влада недавно изабрала, неће имати праксу каква је раније постојала, о додјели станова функционерима.

-Грађани у том смислу могу да буду мирни, јер се таква пракса неће дешавати, навео је Абазовић.

Он је рекао да у вези чланства Наташе Пешић, сараднице предсједника државе Мила Ђукановића, у тој комисији, не треба насиједати на јефтине трикове и манипулације.

-Прописима је предвиђено да је члан комисије и представник предсједника Црне Горе. Што се тиче мишљења о представници предсједника Црне Горе, ја не одређујем ко ће то бити, а мишљење које сам имао раније, и јавно га саопштио, није се промијенило, рекао је Абазовић за Прву ТВ.

Он је нагласио да је недавно Украјину посјетио у име Црне Горе, односно Црне Горе.

-Посебно смо нагласили да нијесмо против да се што прије да Украјини статус кандидата, већ напротив, ми то веома поздрављамо, навео је Абазовић.

Он је рекао да је том посјетом Црној Гори направљена велика корист.

Посјета у односима са Русијом неће значити ништа специјално. Ми смо већ увели санкције Русији и стали уз оне државе које су осудиле руску агресију, навео је Абазовић.

Он је рекао да је бомбардовање НАТО-а у Мурини 1999. године, када су страдала дјеца, злочин. Говорећи о НАТО-у, он је рекао да „како је ДПС водио ту кампању, добро је да смо и у НАТО“.

Абазовић је рекао да је држава одлучна да се супротстави клановима, те да ће током љета ојачати полицијске снаге у приморским градовима. Премијер је поручио како држава неће дозволити никакву ескалацију.

-Али треба знати да се криминалних картела нећемо ослободити тек тако. Ушли смо у легло криминала, а дио тих криминалаца имао је и подршку у Управи полиције, навео је Абазовић.

Он је навео да ће ускоро бити именован нови амбасадор Црне Горе у Србији. Нагласио је да ће позвати српског премијера, чим буде изабран, да посјети званично Црну Гору. Он је рекао је да се радује предстојећој посјети Београду, да бивши потпредсједник ДПС-а Светозар Маровић остаје отворено питање у односима двије државе. Како је рекао, то питање треба ријешити.

Абазовић је рекао да спискови људи из ДПС-а које је својевремено помињао у парламенту нијесу спискови да би се неко запошљавао по дубини.

-Неће они ићи по дубини. Знају они то, рекао је Абазовић.

Најновији чланци

ПОЛУФИНАЛЕ ВИМБЛДОНА: СРПСКИ ВИТЕЗ НОВАК ЂОКОВИЋ!

Који је враг Новаку Ђоковићу! Доведе те до очаја, а онда до тријумфа! То не може свако, за то човјек треба да се роди...

Црногорски Кадирови или полемика Милорада и Ника: Вељесрпски Великоалбанци и Вељемонтенегрински Црногорци!

Пише: Иван Милошевић Симпатична ова полемика Милорада Поповића и Ника Ђељошаја. Милина их читати, све врца од таквих глупости да не знаш одакле да почнеш,...

Дритану сви исти: Црква и Мираш и он носи мантију!

Премијер Дритан Абазовић позвао је митрополита Црногорске православне цркве Михаила да Влада и ЦПЦ потпишу Темељни уговор. Абазовић је јутрос одговорио митрополиту ЦПЦ и изразио...

Петар Смоловић (ДПС): Организујемо комунистичку прославу 13. јула, Дритан да нам да паре и војску!

Предсједник Општине Бијело Поље Петар Смоловић најавио је да ће централна прослава 13. јула, Дана државности и Дана устанка, бити организована у Бијелом Пољу. -На...

Миљан Станишић: „Братоубилачки и грађански рат у Црној Гори 1941. године“ (9)!

Пише: Миљан Станишић ОПШТЕНАРОДНИ ЈУЛСКИ УСТАНАК Одлуку о отпочињању устанка донио је ПК КПЈ у Стијени Пиперској 8. јула. Вијест о проглашењу „независности“ Црне Горе под...