Насловна Почетна Потоња ура Монтенегрина: Мико Живковић објавио рат Србима, потоња ура за одбрану...

Потоња ура Монтенегрина: Мико Живковић објавио рат Србима, потоња ура за одбрану Црне Горе!

Пише: Иван Милошевић

Ови Монтенегрини налазе се на прагу екстатичног ванземљаског транса и постају опасни по околину. Уколико овако наставе могу направити неку глупост која нам се свима може обити о главу. Њихова зачауреност међу решеткама монтенегринског свијета постаје опасна не само за њих, него и за све нас.

Јутрос је Мико Живковић, одверглао познате монтенегринске жалопојке и позвао истомишљенике на окуп, односно дошла им је задња ура и више нема чекања. По његовим ријечима Дритан је директни политички потомак Александра Вучића, у његовој влади су одреда сви Срби са србијанским пасошем и спроводе асимилиторски великосрпски пројекат и раде све што могу да Црне Горе не буде, него да буде дио неког туђег, наравно, српског свијета. Стога, забринути Мико зове на моблизацију свих Монтенегрина, такозваних суверениста, јер више нема времена, нема ни секунда да се одбрани и сачува Црна Гора од српског окупатора и његових територијалних и идеолошких претензија! 

Мико у екстатичном трансу дрма Дурмитор и Ловћен, па се и они тресу од Живковићеве жалопојке. Оде све у пизду материну, медитира Мико, и потоња је ура за коначно успостављање вјечне Црне Горе! Наравно, без Срба, односно те шачице од 30 одсто укупног становништва (200.000) који и нијесу грађани ове државе, већ њени окупатори и највећи душмани! За Мика да нема Срба, Црна Гора би била ванземаљски божији врт гдје Адам и Ева и даље владају и гдје се јабукаа још није појавила у Адамовом видокругу!

Историјски ревизионизам и обрачун са антифашизмом све више личи на пакао који нијесмо могли ни замислити, а наши окупатори су звијерски ударили и у темеље нашег међувјерског и међунационалног склада са намјером да од ове земље не остане ништа до згаришта, казао је Живковић.

Након овог описа тренутног стања у Црној Гори очекујем од Мика и свих његових обожаватеља, а посебно такозваних суверенистичких странака у чије име Живоковић говори, да наредних дана на сједницама републичке скупштине, разним одборима и пододборима, као и у локалним скупштинама, долазе са панцирима и наоружани „хеклерима“ и томахавцима, јер потоња је ура и пријети са свих страна да се Црна Гора угаси! Истина, било би лијепо видјети неке посланике у панцирима и наоружане. Како би Драгиња лијепо изгледала у панциру и са шљемом, а око паса са јатаганом. Андрија и Горан могли би као Мирко и Славко да се наоружају бомбама и упозоравају један другог: „Мирко(Славко) пази метак“, а који би то био циркус да се Мило на неком пријему код амбасадора или на неком свечаном ручку појави у маскирној униформи!

Шалу на страну, али овај Мико није нормалан. Сва срећа да нема сљедбеника, па од његовог закукавања неће бити ништа и Црна Гора ће и даље живјети као и до сада. Ипак, ваљало би да неко моћан упозори Мика да мало смањи емоције, а медије, посебно РТЦГ, савјетује да не објављују овакве ратне покличе и хушкања. 

Микове данашње оцјене нијесу за објављивање, али јесу за посматрање. Какво, нека други каже. Што се мене тиче доста сам рекао! А можда сам и сам за посматрање. Можда!

Најновији чланци

Погубна црногорска култура. Ниједан истакнути културни стваралац није Србин!

Из Министарства културе и медија Црне Горе најавили су да ц́е размотрити могућност да се измијени Уредба о критеријумима и начину додељивања статуса истакнути...

Поводом празника Светих мученика у Ефесу: Болесне исцјелите, жалосне утјешите!

СУСРЕТ СА СВЕТИЊОМ СВЕТИХ СЕДАМ МУЧЕНИКА У ЕФЕСУ                                 Поводом празника Светих седам мученика у Ефесу, доносимо фотографије и дјелове из путописа блаженопочившег Митрополита црногорско-приморског...

Када полиција саслушава: Сумњива безбједносно г…… мотка!

Звони ми мобилни јуче, тачно у 16:34! - Добар дан! Да ли је господин Росандић? - Да! Изволите! - Овдје Момо П. из ЦБ Подгорица! Хтјели смо...

Ђорђије Блажић: Због гласача Подгорица не жели Зету!

-Јасан је циљ и позадина да Главни град практично не жели да у свом саставу има Зету, него да је на силу формира као...

Сергеј Шојгу: Операције у Украјини планирају се у Вашингтону и Лондону!

У НАТО нико нема сумње да ће Русија остварити све циљеве своје специјалне операције у Украјини, рекао је Сергеј Шојгу на Московској конференцији о...