Насловна Почетна Побјећи одавде или глупости и преломи: "Комита", "Официр"... и абортус тресу Црну...

Побјећи одавде или глупости и преломи: „Комита“, „Официр“… и абортус тресу Црну Гору, а ОН у Берлину!

Пише: Иван Милошевић

Гдје живимо, мајке вам га из ДПС-а и шта сте створили за вријеме ваше владавине, питам ја вас? Ко је овај „Комита“, „Официр“, „Батица“ и остали надимци вашег доба? Јесте ли нормални, који вам је, јесте ли свјесни шта сте радили или боље рећи јадили? И изгледа главним рибама наше криминалне комедије не фали ни длака са главе? Шетају се по Берлину, састанче са предсједницима и првим дамама, а на њиховом огњишту цвјета криминал, дилује се бијело на црно, утврђују се трасе криминала, његови путокази и игрокази и као на празној табли сами себе цртају јунаци ДПС доба!

Све голи криминалци и њихови јатаци! Гдје живиш и са киме дјелиш ваздух у овој вукојебини? Кажњавају те и блокирају рачуне због пишљивих пар стотина евра због дуга за струју или комуналије, а овамо заштитници државе дилују хероин, трпају милионе на своје рачуне, а тужиоци и судије ћуте и трпају на свој конто станове и остале апанаже! Нормалан човјек ово више не може да поднесе, боље да негдје побјегне, врати се на ниво Робинзон Крусоа и менија џунгле и првобитне пећинске заједнице! Боље и то него да те овако зајебавају и играју се твојим животом ови из ДПС прве и н-те поставе! Њихов главешина глуми државника, медитира о клими и рату у Украјини и прави се да појма нема шта раде његови ешалони! Прави нас будалама на н-ти степен и у томе га подржавају аактивисти његове странке, посланици његов приватног клуба и комплет ДПС медији! 

Уколико се утврди да је све тачно у вези ових комита, официра, батица и осталих јунака нашег доба, у Црној Гори би требало похапсити све што је у вријеме ДПС-а имало било какву политичку функцију! Од управника зграда, па до шефа државе. Сви они су били јатаци поменутих јунака нашег доба, штитили их и од њих добијали награде за ћутњу! Ко год је нешто петљао са ДПС-ом тебало би да се испита, прикључи на полиграф или апарат за трансфузију и комплетно очисти од свих криминалних вируса које је ширила ДПС власт! И тек након тог колективног сељења иза решетака, можда нешто наде остане и у овој Црној Гори и они који претекну ДПС доба можда направе нешто у овој држави што има смисла. За сада у Црној Гори ништа више нема смисла!

Има ли икога у том ДПС-у који ће се застидјети јунака њиховог доба? Сви ћуте и гледају у вођу и очекују да их заштити. И он их штити! Отпутује за Берлин, Мароко или Мртво дубоко и тамо глуми државника и заштитника црногорског идентитета и модернитета???!!! 

Смучи ти се и овај РТЦГ! Када се Црна Гора распада од криминала они организују емисију о абортусу! Не кажем да није битна и осјетљива тема, али људи моји пред нама се расплиће криминална драма једне државе чији су главни глумци њени највећи кобајаги заштитници, а РТЦГ актуелизује абортус?? И то на који начин! Провоцира ДПС присталице и ДПС организације да испред јавног сервиса протествују и окоме се на једног свештеника! Момци и дјевојке из РТЦГ-а скрећете ли тако воду са ДПС воденице и криминалне хоботнице и помажете ДПС-у да дође до даха и припреми стратегију одбране? Стисните и притисните ове официре, батице и комите, разоткријте њихове профиле, а о абортусу имамо кад да причамо!

Уистину из ове вукојебине треба под хитно бјежати! Да имам барем 20 година мање побјегао бих одавде главом без обзира, па и на леђима неког магарца, уколико не бих имао за воз или авион! Ипак, морам да трпим и остајем овдје и себе свако јутро гледам у огледало и питам се је ли могуће да нас ДПС и даље прави будалама! Таман ми дође да абортирам и из себе избацим све оно људско и нормално и прихватим да живим као ДПС робот и Катнићев поданик и зовнем у помоћ „Официра“ и „Батицу“ да ми дотури кило бијелог и да се препустим чарима ДПС раја! 

Најновији чланци

Погубна црногорска култура. Ниједан истакнути културни стваралац није Србин!

Из Министарства културе и медија Црне Горе најавили су да ц́е размотрити могућност да се измијени Уредба о критеријумима и начину додељивања статуса истакнути...

Поводом празника Светих мученика у Ефесу: Болесне исцјелите, жалосне утјешите!

СУСРЕТ СА СВЕТИЊОМ СВЕТИХ СЕДАМ МУЧЕНИКА У ЕФЕСУ                                 Поводом празника Светих седам мученика у Ефесу, доносимо фотографије и дјелове из путописа блаженопочившег Митрополита црногорско-приморског...

Када полиција саслушава: Сумњива безбједносно г…… мотка!

Звони ми мобилни јуче, тачно у 16:34! - Добар дан! Да ли је господин Росандић? - Да! Изволите! - Овдје Момо П. из ЦБ Подгорица! Хтјели смо...

Ђорђије Блажић: Због гласача Подгорица не жели Зету!

-Јасан је циљ и позадина да Главни град практично не жели да у свом саставу има Зету, него да је на силу формира као...

Сергеј Шојгу: Операције у Украјини планирају се у Вашингтону и Лондону!

У НАТО нико нема сумње да ће Русија остварити све циљеве своје специјалне операције у Украјини, рекао је Сергеј Шојгу на Московској конференцији о...