Насловна Магазин Петров времеплов: Запад испуњава Титов тестамент!

Петров времеплов: Запад испуњава Титов тестамент!

 

Пише:  др Петар Милатовић Острошки

 

Госпа Европа, као америчка слушкиња, XXI век почела је као и XX, познат као сумрак цивилизације, а овај век почео је као сумрак памети, тако да ће, како је кренуло, оба ова века бити запамћена по двоструком сумраку: цивилизације и памети!

Подсећам, 1908. године окупирана је Босна и Херцеговина, Светог Саве дедовина, 1912. године на средњовековној српској територији створена је Албанија под притиском Беча и Ватикана!

Исувише добро знамо из историје, “ризнице злочина“, куда је ову цивилизацију одвела та бечко-ватиканска политика у XX веку.

 

РАЗИСТОРИЈСКЕ ОСОВИНЕ: БЕЧ–ВАТИКАН и ВАШИНГТОН–БРИСЕЛ

 

Ове, 2007. године, времешна госпа Европа, захваћена познатом параноичном антиправославном амнезијом из претходног века, под притиском Вашингтона и Брисела, понављајући на почетку XXI истоветне историјске грешке из XX века, на српској територији ствара другу албанску државу, а Србе на Балкану оставља без икакве српске државе, или нешто што се зове УЖАС (ужа Србија!), одговарајућа парадигма осакаћене авнојевске Србије по црном Титовом тестаменту, па још та иста госпа Европа, без гриже савести и трунке стида, преко америчког амбасадора у Сарајеву Дагласа Мекхелнија поручује: – У овом питању Косова (намерно испуштање помињања Метохије! – напомена аутора) уопште се не доводи у питање суверенитет БиХ“.

Tо значи: Србе с леве стране Дрине не треба да интересује што ће бити таоци зликовачког геополитичког преструктуирања Балкана, док Срби с десне стране Дрине не смеју да помисле да су жртве кад Запад, испуњавајући Титов тестамент из “јеванђеља“ зла, ствара другу албанску државу на Косову и Метохији, најсветијој српској тапији! Истовремено, баш на Светог Саву Уставни суд Босне и Херцеговине ставио је ван снаге грб и химну Републике Српске, кршећи Дејтонски споразум, наравно уз благонаклоност архитеката планетарне несреће, оних које своје мале, ништавне среће граде на великим туђим несрећама! Нема овде никакве случајности, већ само зле антисрпске намере са свим особености најогољенијег расизма!

 

ВЕЛИКА АЛБАНИЈА НА МАЛА ВРАТА У СУМРАКУ ПАМЕТИ!

 

Као што се зна, Финац Марти (АХ)тисари у петак је у Бечу, уочи Светог Саве, иза затворених врата по добро опробаном сценарију у бечкој палати Хофбург, све Србе на свету ставио пред свршен чин – Албанцима на Космету, дакле у Србији, открио је да је Шиптарима на Космету поклонио оквир за државу која ће имати: војску, полицију, судство, чланство у свим међународним организацијама, па чак и у УН, чланство у свим економским и финансијским светским ацосијацијама…

При том, разуме се, у Ахтисаријевом предлогу прејудицира се и чланство у Међународни монетарни фонд и Светску банку, затим самостално вођење спољне политике, а спољашње границе, по предлогу Мартија Ахтисарија, биће “оне бивше покрајине Косова“, како се отворено признаје у емисији “Глас Америке“ на албанском језику и то баш на Светог Саву у суботу 27. јануара 2007. године.

Истовремено, да би цинизам био потпун, у Ахтисаријевом предлогу не помиње се “независност“ како би се створио простор за западњачку трговину са Русијом по питању руских захтева у оквиру очигледног и темпираног антируског окружења, што није остало без одјека. Наиме, управо данас је у Давосу, где се одржава Светски економски форум, Димитриј Медведев, потпредседник руске владе, новинарима рекао да “Ахтисаријев предлог за решавање питања Космета уопште није добар и да се не може посматрати изоловано“!

С друге стране, како се страховало у британском Гардијану (“Ако Ахтисари у петак подржи идеју независности Косова, последице ће бити експлозивне не само по Србију и по јединство Европске уније и осетљиве односе Русије и Запада“), што значи да се тражи начин како да се онемогући руски вето на независност Косова и Метохије и да се на мала врата уведе независност на тај начин што ће касније свака земља сукцесивно признати косовску “државност“ и успостављати дипломатске и остале односе!

Истовремено Ахтисари обмањује логику наговештавајући да “Косово неће бити независно, али да ће добити пуни суверенитет“. Где тога има на свету у досадашњој историји? Дакле, будућа Велика Албанија улази на мала врата у сумраку памети, што није ништа друго до друга исламистичка бомба у Европи на српској територији!

 

ГАУЛАЈТЕР СРБИЈЕ ОТКРИО ПРЉАВЕ КАРТЕ

 

Синоћ је амерички амбасадор у Србији, у ствари – ГАУЛАЈТЕР СРБИЈЕ, Мајкл Полт, у интервјуу Студију Б-92 јасно и гласно изјавио “да ће решење за Косово које се сада донесе бити коначно, а не прелазно…“, што значи да је овај Ахтисаријев предлог најлукавије куповање времена како би Шиптари на Космету могли мирно да крену напред према конкретном заокруживању државности на српској територији, не зависећи ни од кога и сада је највећи проблем поблематичном Западу да нађе адекватно решење за Србе на Космету, да Србе у Србији, другим речима, волшебно претвори у националну мањину!

 

АНТИСРПСКИ КОНТИНУИТЕТ ФАШИЗМА, НАЦИЗМА, КОМУНИЗМА, ДЕМО(НО)КРАТИЗМА

 

Коме сада Запад, као и 1912. године, поклања на српској територији другу албанску државу? Чињенице су сурове. Поклања онима које је из Албаније фашистичка Италија насељавала по Косову и Метохији све до капитулације италијанског фашизма 9. септембра 1943. године!

Исто тако поклања онима које је из Албаније доводила Титова комунистичка номенклатура после 1945. године као лажне политичке емигранте, а истовремено донет је “Закон о забрани повратка Срба на Космет“ 1945. године који је потписао срамни распоп Влада Зечевић и, узгред буди речено, тај антисрпски комунистички и расистички закон ЈОШ НИЈЕ УКИНУТ У СРБИЈИ!!!

И лаику је сада јасно да је реч о истоветном антисрпском континуитету фашизма, нацизма и комунизма, па сада и демо(но)кратизма, у XX веку на линији осовине Беч – Ватикан, а у XXI веку на линији антицивилизацијске осовине Башингтон – Брисел! O tempora! O mores!

Дакле, таквима лицемерни Запад данас, настављајући незавршен антисрпски посао на Балкану, поступајући по Титовом тестаменту, Србима по други пут у два века одузима територију и поклања је страним држављанима.

На овај начин инструментализовани и антицивилизацијски део међународне заједнице практично силује Повељу УН и буквално легализује тероризам на планетарном нивоу, јер изнуђено интернационализовање Косова и Метохије резултат је искључиво терористичке делатности држављана Албаније на територији Србије, са опасном тенденцијом да ће се, по домино систему, сада овај сумрак памети проширити на: Црну Гору, Македонију и Грчку, што ће бити иницијална каписла за бујање још најмање 20 терористичких сепаратизама у Европи: Северни Кипар, Курдистан, Абхазија, Северна Осетија, Чеченија, Нагорно Карабах, Трентино Алто Адиђе, Сардинија, Корзика, Каталонија, Баскија, Андалузија, Галиција, Бретаља, Велс, Ирска, Шкотска, а да цинизам буде потпун баш и тамо где је седиште ЕУ још и у Фландрији и Валонији, где се подносе баш као што су у “љубави“ живели Хрвати и Срби!

Кад ускоро на ових 20 кризних жаришта у Европи букне баук терористичког сепаратизма, следећи шиштарски сценарио, европске и светске институције суочиће се са бумерангом најгоре врсте, па ће Енглеска, Француска, Шпанија, Италија, Белгија и остали добити своја Косова, односно и на европским праговима заиграће ђаво на балу вампира црне прошлости. Управо на то је недвосмислено упозорено у лондонском Гардијану да уколико “независност Косова добије благослов Уједињених нација, мањине широм света могле би да почну да траже право на самоопределење и самосталност, а распарчавање држава могло би да постане нова светска разбибрига“.

 

НОВО ЕВРОПЕЈСТВО КАО ЦРНО ЧИНОДЕЈСТВО

 

Имајући све ово у виду, папагајско понављање небулозне синтагме о “европским интеграцијама“ удаљава нас од изворног значења европског духа који се никако не може сместити у калуп данашњег мондијалистичког лумпенпролетеријата. Не може из простог разлога јер је сама Европа одувек презирала све оно немачко што је против виталних интереса Немачке, све оно француско што је против виталних интереса Француске и тако даље.

Наши “европејци“, без елементарне културе и без минималног домаћег васпитања, покушавају да прогурају као “европско“ све оно што је српско против виталних српских интереса, на једној, и да инаугуришу срамно вазалство као врховну врлину демократских тековина, на другој страни! Другим речима речено, на делу је такозвано ново “европејство“ неких одсрбљених Срба као зло чинодејство испод њихових поданичких грба! Само њихов рад у корист српске штете одржава их на грбачи народа, јер да није тако Соланин шал их чека! Није спрдња мала кад се неко плаши нечијег шала!!!

 

АНТИНАРОДНИ КОНТИНУИТЕТ ТИТОИЗМА, СЛОБИЗМА, ДОСИЗМА И ГРАБИЗМА

 

Ко су они, добро познати камелеони? Зар то нису они исти титоисти који су после његове смрти били жестоки антикомунисти? Овде ћу подсетити на мој коментар “Грађански рат у режији комуниста“, објављен у часопису “СРПСКИ ВИДИЦИ“ број 3, Беч 1. август 1991., страна 1 и 2, а из тог коментара од пре 16 година преносим део.

“После манијачки занесењачком комунистичког братства и јединства, које је почивало на обманама комунистичке идеологије, идеолошке утопије; на примени репресивних мера према свему што је слободоумно мислеће, а, с друге стране, на награђивању и фаворизовању свега што је оковане главе – теглеће; комунисти су били, суочени са нараслим националним потенцијалом, доведени до ивице сопствене провалије.

Тада су, као што се зна (што није никакво изненађење!) привремено скинули интернационалистичку одору и навукли националну маску са само једним циљем – да задрже власт. Да би сакрили каснији главни проблем пред целим светом и народом, у чије име управљају на штету самог народа, да би сакрили колапс целог државног јада и властодржачког смрада комунисти су заиграли на најкрвавију карту!

Прибегли су опцији грађанског рата. Они исти који су нас присиљавали на њихово комунистичко братство и јединство. Мора се признати да у томе имају искуства. Зар нису управо комунисти наметнули Србима грађански рат 2. новембра 1941. године?

Овај други грађански рат Србима са Словенцима и Хрватима (да не говорим и Шиптарима јер они нису удеони народ у државно-правном конституисању 1918. године) комунисти су овај други грађански рат дуго припремали у својим редовима и лансирали други грађански рат 1991 године када је то њима одговорало, разуме се, на српску штету, под патронатом: Бона, Беча, Вашингтона и Ватикана! То нам недвосмислено потврђује комунистички педигре челника овог другог грађанског рата!

Словенац Милан Кучан, заклети је комуниста из Кардељеве антинародне лабораторије, сада директни заговарач расистичке теорије: једна народ, једна вера, једна држава; Хрват Фрањо Туђман, Титов генерал по професији и Павелићев историчар по вокацији; Србин Слободан Милошевић, “комуниста по убеђењу од своје 17-те године живота“, како је лично изјавио пре три године француском Монду….“ (Српски видици, Беч 1, август 1991., стр. 1 и 2)

Касније, злопупотребљавајући национална и патриотска осећања, а све под патронатом Билдерберг групе и Трилатералне комисије, на једној, Бона, Беча, Ватикана и Вашингтона, на другој страни, комунисти и неокомунисти, пресвучени у разне партијске боје, Србима су отели Републику Српску Крајину и поклонили је Хрватима, односно покатоличеним Србима који су постали већи “Хрвати“ од Загораца!

Отели су касније Босну и Херцеговину, Светог Саве дедовину, и поклонили је исламизованим Србима које је Тито волшебно претворио у “нацију“ иако нигде у свету не постоји муслиманска нација, као што не постоји католичка, простестантска, православна! Као што се зна недавно су Србима отели српску Црну Гору и поклонили је Дукљанима што је најновији синоним за Титогорце којима је Тито отац. Циници кажу да им је свима њима Тито гонио мајку! Сада нам отимају Косово и Метохију, најсветију српску тапију!

 

КУЋА ГОРИ, БАБА ЧЕШЉА ВУНУ!

Сада док српска кућа гори на све четири стране, српски “проевропски демократи“ међусобно се кољу око колача власти без части! Није их брига што нам агресори отимају Космет! Или их је баш брига како да њиховом постизборном галамом забашуре тај интернационални злочин, то силовање међународног права, тај злочин над целим српским народом, рачунајући на дубину српске плиткоће, на једној, и традиционалну српску наивност, на другој страни! Ту намерну међупартијску галаму ипак стварају толико невешто да је обичан човек убеђен да је “проевропски демократа“ данас најобичнији лудак, или самоубица, а у оба случаја је најмонструознији национални велеиздајник!

 

Извор: ИСТИНА БРОЈ 94, Беч 28. јануар 2007.

 

Најновији чланци

ПРОМАШАЈ ДАНА, АНДРЕЈ НИКОЛАИДИС: У КОМУНИЗМУ СВАКИ ЈУГОСЛОВЕНСКИ НАРОД ДОСТИГАО АПСОЛУТНИ ИСТОРИЈСКИ ВРХУНАЦ!!!????

Након што је прије више од 30 година пао комунизам и након што су откривени злочини које је та идеологија спроводила над бројним народима...

Добој: „Славне српске војводе“!

Глумци Народног позоришта из Београда Димитрије Илић и Лепомир Ивковић одиграли су у Добоју историјску драму "Славне српске војводе" у оквиру манифестације "Дани Србије...

Богословија: Прослава Светог Александра Невског и Светог Амфилохија Иконијског!

Са благословом Његовог Високопреосвештенства Митрополита црногорско-приморског и егзарха свештеног трона пећког г. Јоаникија, протојереја Благоја Рајковића, ректора Цетињске богословије, и професора Аполона Алексејевича Мишченка,...

СРАМНО, „ЦРВЕНИ ЦАР“ – ТИТО: Протерао српског краља, уништио српског домаћина, а 279 улица у Србији носи име Броза!

За време своје владавине Тито је владао као "црвени цар". Имао је много вила и одмаралишта, само у свом возном парку имао је 85...

ОБРАЗОВНЕ ДПС МАГЛЕ: Лијеве грешке лијевих скретања!

Пише: Иван Милошевић Као прворазредни скандал објављено је да наши ђаци слабо уче и да су на тестовима у односу на вршњаке из региона на...