Насловна Почетна ПЕТРОВ ВРЕМЕПЛОВ: Ново вријеме тражи нове (не)људе!

ПЕТРОВ ВРЕМЕПЛОВ: Ново вријеме тражи нове (не)људе!

Пише др Петар Милатовић Острошки

Ново време, препознатљиво по суноврату памети, протеривању истине и устоличавању лажи на свим нивоима, расчовечењу и злоупотрeби човека као склопа мисаоних констелација по мери Бога, тражи нове (не)људе, спремне да се, без гриже савести и трунке стида, одрекну светих завета предака. Такве моралне наказе, националне штеточине и политичке дилетанте, творци новог светског тоталитаризма (који је синтеза претходна два: фашистичког и комунистичког), налазе у српском случају на матрици антисрпског континуитета титоизма, слобизма, досизма и данашњег грабизма!

Налазе из реда оних који су сваког маја носили подметнуту обичну цепаницу и „славили“ лажни дан рођења србогладног србождера Јосипа Броза, званог Тито. Та иста трчкарала, која су се поносила најобичнијом цепаницом, Броза су заменили са Дражом оног тренутка када им је идеолошки Брозов наследник Милошевић рекао 1989. године – сада нисте интернационалисти него функционални „националисти“!

Као што се зна, Титови пионири су постали већи „четници“ од самог Светог српског Мученика и Праведника Драже Михаиловића који се у незнаном гробу превртао гледајући КОМУНИСТИЧКИ НАЦИОНАЛИЗАМ И МАРКСИСТИЧКО ЧЕТНИШТВО!

Потрошивши Дражу Михаиловића са најбаналнијом вашарском комерцијализацијом они исти су чували празан гроб србогладног србождера Јосипа Броза на Краљевом имању, а Престолонаследника Александра Петровог Карађорђевића натерали да им буде захвалан што је подстанар у очевој, дединој и прадединој кући!

Петар Милатовић Острошки

У међувремену оснивали су партије и постајали „лидери“, а нису успевали да буду лидери чак ни у својим породицама, јер су им жене водиле и креирале (као и сада) политичку и националну стратегију. Свет, који првенствено води рачуна о властитим интересима, видео је да нико Србе неће упропастити као полусрби, они исти који су мало титоисти, а мало дражиновци. И свет је ступио на сцену.

У кристалној ноћи људске памети у Будимпешти нашао је нове националне штеточине и поделио им нове домаће задатке на српску штету, тутнувиши тим модерним Квислинзима неки ситниш у прљаве и крваве неокомунистичке руке!

Разлетели су се комунистички синови као неокомунисти испод маске демократије да вежбају нову деспотију! Сада су они у парламенту, у медијима, у влади, најобичнији портпароли хашког трибунала!

Неће ме изненадити ако ускоро предложе да се и Његошу постхумно суди у Хагу зато што се Владика Раде Томов изјаснио као Србин без претходног референдума, овереног у Стамболу и Ватикану! Неће ме изненадити ако и Вожду Карађорђу почну да суде што је самовољно, без сагласности међународне заједнице под Отоманским патронатом, подигао устанак за ослобођење и уједињење поробљеног српског народа!

Данас, у овом злом времену, једину шансу за опстанак виде као ЈАНИЧАРИ, а не као баштиници светих завета предака. Знају то креатори нове светске несреће и зато су наметнули правило да: НОВО ВРЕМЕ ТРАЖИ НОВЕ (НЕ)ЉУДЕ!

Фаворизоваће они те нове Тројанске коње да оставље што дубље магареће трагове по образу српског народа!

Међутим, ни то неће дуго трајати, али то је већ друга тема!

Извор: ИСТИНА број 10, Беч 1. мај 2005.

 

Најновији чланци

ПОПИСНИ ХАОС И ПОБУНА НА БРОДУ МАУНТИ: Милојко и Никола дали један другом бесу, Љубо све залио рујном дијалошком колумном!

Пише: Иван Милошевић Никола Ракочевић и Љубо Филиповић јуче су ишли на честитику код Милојка и вратили су се са прегршт поклона, испјевали се до...

НА ДАНАШЊИ ДАН: Проглашена Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца!

На данашњи дан, 1. децембра 1918. године, проглашена је Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца, коју је прокламовао престолонаследник Александар Карађорђевић у кући Крсмановића на...

ВЛАДА СРБИЈЕ: Купљена наредба Хитлера за напад на Југославију!

Србија је купила оригиналну верзију директиве од 27. марта 1941. године којом је тадашњи њемачки канцелар Адолф Хитлер наредио напад на Краљевину Југославију и...

Дритан: Милојко само слуша ДПС!

Бивиши премијер и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић огласио се на Фејсбуку поводом другог одлагања пописа становништва, наводећи да никога ко мало више...

МИТРОПОЛИТ АМФИЛОХИЈЕ: Православље је посна вјера!

Православна вјера је посна вјера. Пост, исповијест, молитва и помирење с Богом и с ближњима је нешто што је изузетно битно за човјека, првенствено...