Насловна Почетна Пар мјесеци нове владе: Само Дританове локне на своме мјесту!

Пар мјесеци нове владе: Само Дританове локне на своме мјесту!

Пише: Иван Милошевић

До прије пар година мислио сам да од ДПС власти нико не може бити гори. Међутим, прво ме је Здравко демантовао, а потом и Дритан. Има горих и од ДПС-а на власти! Па,људи, је ли могуће?

Нећу о Здравку ни слово, али о Дритану хоћу. Дошао је на чело владе, а да то није сањао ни у најљепшем сну. Гарант да му је неко прије пар година рекао да ће бити премијер, весело би се насмијао и отишао у своју еколошку и грађанску УРУ да брани цвијеће, чемпресе и зелене трансверзале! И камо среће да из тог парка Дритан није излазио. Сигурно би тамо нешто и урадио, барем једну љубичицу како ваља засадио, али Дритан одлучио да води државу. Гдје ју је довео, то ћемо тек да видимо, али ових пар мјесеци доказ су да са Дританом нема неизвјесности. Биће нам све горе и горе, без сумње! 

Након што је срушио Здравкову владу, Дритан је саставио нову! Кога све ту има или нема, нико не зна, али се зна да никада није било да се тако безначајне странке и безначајни појединци нађу на виђеним мјестима. И баш зато што су тако мали и са безначајном подршком у државним фотељама изгледају некако смијешно, као неки кловнови саплићу се на сваком кораку, осврћу се лијево и десно и сами не вјерујући гдје су и чиме се баве и сваки дан се питају да ли је све то могуће! У тој кловновској политичкој трапавости највише се истичу Рања и Рашко! Ама, таквог тандема нигдје нема! Један кроји спољну,  други одбрамбену политику! И то по оном принципу „Скроји ти га Ђура“! Шта би то требало да значи, не знам, али знам и да Рашко и Рања свашта раде и да стварају такав пичвајз де не знаш да ли да се смијеш или плачеш. Углавном тај двојац самостално лети и спроводи своје политичке идеје које је на изборима подржало тек четири одсто грађана. Али, ко о томе мари! Рашко и Рања се понашају као да су предсједници Африке и Индонезије! И таман и таква им је политика!

Ништа бољи нијесу ни Бошњаци! И они не знају шта их је снашло. Истина, Ервин је на вријеме све схватио! Поскупљује ово гориво и глади се по трбуху. Као да је неки бег или везир! Јесте да ништа не ради, али важно је да си бег или везир!

СНП личи на Мохиканце. Они у дођу као посљедњи изданци иборне воље од 30. августа и рогуше се на све што Рања и Рашко трубе, а Ервин метанише! Истина, ова Данијела се толио уживјела у улогу државног функционера да је постала сумњива и самом СНП-у! Хвали НАТО гдје стигне, прима бриселске и остале ЕУ вагабунде и само што не оде са њима негдје на љетовање! Толико су постали нераздвојни! СНП се попут сваког посљедњег Мохиканца дави у својој прошлој слави и на сигурном путу су сопственог нестанка. Даће Бог да се то и оствари! 

А Дритан? Локне му расту као из воде. Увијају се лијево и десно, напријед и назад и у том зализивању и нализивању, покушавају да натјерају немирне дјјелове пунђе да остану на окупу и да наставе своју залудну мисију. И док он смирује локне, обичном човјеку не преостаје нипта друго него да се ошиша до главе и да тако симболично покаже да не жели да га нико шиша! Посебно не Дритан, који не силази са авиона! Лети од Абу Дабија до Кијева, Брисела и осталих метропола. Ваљда му се због тога и толико увијају локне! Од промјене климе!

А шишају нас брате, посебно Србе! Не знамо више гдје ни да се почешемо ни коме да се обратимо за заштиту! Рања и Рашко ни да чују за Србе, Ервин се прави Енглез, а СНП боље и да нас не брани! Најсумњивија ми је ова СНП одбрана. Мора да нам се грдно пише, када нас СНП брани! Дритан нас понекад помене, али боље и он да нас не брани! Свакако смо награбусили!

Углавном у Дританој влади једино премијерове локне су на своме мјесту. Остало је све у погрешном времену на погрешном мјесту! Тога није било ни у вријеме ДПС-а! Боже сачувај шта нас још све чека, али свему треба бити наредан! Па и уколико Дритан настави да сређују локне и извлачи мак на конац!

Скроји нам га, богами, и Дритан! 

 

Најновији чланци

ПОЛУФИНАЛЕ ВИМБЛДОНА: СРПСКИ ВИТЕЗ НОВАК ЂОКОВИЋ!

Који је враг Новаку Ђоковићу! Доведе те до очаја, а онда до тријумфа! То не може свако, за то човјек треба да се роди...

Црногорски Кадирови или полемика Милорада и Ника: Вељесрпски Великоалбанци и Вељемонтенегрински Црногорци!

Пише: Иван Милошевић Симпатична ова полемика Милорада Поповића и Ника Ђељошаја. Милина их читати, све врца од таквих глупости да не знаш одакле да почнеш,...

Дритану сви исти: Црква и Мираш и он носи мантију!

Премијер Дритан Абазовић позвао је митрополита Црногорске православне цркве Михаила да Влада и ЦПЦ потпишу Темељни уговор. Абазовић је јутрос одговорио митрополиту ЦПЦ и изразио...

Петар Смоловић (ДПС): Организујемо комунистичку прославу 13. јула, Дритан да нам да паре и војску!

Предсједник Општине Бијело Поље Петар Смоловић најавио је да ће централна прослава 13. јула, Дана државности и Дана устанка, бити организована у Бијелом Пољу. -На...

Миљан Станишић: „Братоубилачки и грађански рат у Црној Гори 1941. године“ (9)!

Пише: Миљан Станишић ОПШТЕНАРОДНИ ЈУЛСКИ УСТАНАК Одлуку о отпочињању устанка донио је ПК КПЈ у Стијени Пиперској 8. јула. Вијест о проглашењу „независности“ Црне Горе под...