Насловна Колумне ПАЦОВСКИ ТУНЕЛИ ДОМАЋЕГ СУДСТВА: Црна рупа црне наше погибије!

ПАЦОВСКИ ТУНЕЛИ ДОМАЋЕГ СУДСТВА: Црна рупа црне наше погибије!

Пише: Иван Милошевић

Овај Борис Савић је велики зајебант! Каже да је испод зграде Више суда у центру Подгорице прокопан тунел, да је скривени отвор пронађен у депоу, али да није ништа украдено! Дрога, разни предмети и докази су на свом мјесту и нема разлога да бринемо! 

Ко му повјерује већ сјутра ће добити Нобелову награду за наивност првог свјетског идиота! Ко му повјерује да се слика за онај свијет, да извади пасош за пут на Сатурн и добиће карту за међугалактички кошаркашки меч између Марсоваца и Нептуноваца! Ко му повјерује сам ће се исписати са списка двоножних бића, израшће му још двије ноге и умјесто људског језика добиће пламене језике седмоглаве аждаје која ће јести саму себе! Ко му повјерује, схватиће да у Црној Гори више нема шта да се схвати, да смо земља Дембелија и свесвјетска Недођија и да смо идеална дестинација за снимање научно -фантастичних филмова типа „Игре глади“ и “ Дракуле један, два и три…“! 

У центру града, испод хиљаде грађана и више стотина полицајаца, под будним надзором видео камера, али и шпијунских НАТО сателита, одмах поред канализационих и телефонских цијеви, већ дуже се копао тунел до судског депоа. И нико копање није примјетио или су сви жмурили током копања или су били добровољци за изношење земље из пацовског тунела црногорског судства и њено расипање од Улциња до Дурмитора!

Пошто се не зна када и гдје је почео тунел да се копа, можемо да претпоставимо да је први метар тунела ископан у недалеко смјештеном државном тужилаштву, испод стола Миливоја Катнића, а данас Владимира Нововића, и да се предмети не би хабали или не дај боже негдје затурили, током транспорта тих пар стотина метара прокопан је тунел о државном трошку и копачи су били специјалне полицијске и војне јединице, обучене по НАТО стандардима и са верификованим дипломама УДГ-а за безбједност и подземно шпијунирање! 

А можда је копање почело у још ближем пресједничком кабинету, како би бивши шеф режима на столу имао судске и остале доказе и прегледао их прије него што су се појавили у судници. Имао је вјероватно своје забиљешке, ознаке и шифре, штрикирао је оне који треба или не треба да иду у затвор. Борис Марић и његова судска камарила само је извршавала његову вољу и потврђене предмете враћале натраг кроз тунел и чекале да се печатирају, потврде и тек онда постану правоснажни!

Било како било, глупости које је данас ваљао Борис Марић, слика су и прилика нашег судства. Оно нам је избраздано раним подземним тунелима и пацовским криминалним и осталим каналима и поред јавног тужакања имамо и оно подземно, али битније од оног првог. Црногорско судство је једна велика рупа и подугачак избушени пацовски подземни тунел неправде и политичких тајних судаца, налогодаваца и извршилаца! Ко зна колико још има тунела у центру Подгорице и ко се њима све и у ком правцу креће?

Како је кренуло има да нам судови јеног јутра пропадну у земљу и начине једну црну рупу наше политичке и егзистенцијалне погибије! Ко зна кога ће све та рупа са собом однијети и послати у васиону неправде, криминала и мафије. Како је кренуло има да нај… обични грађани који ће се тог јутра случајно нађу у близини темеља Вишег и осталих судова! Не треба сумњати да ће се они који су тунели копали и измјештали и смјештали доказе опет некако снаћи и да већ имају тунел кроз који ће утећи и појавити се једног дана у некој другој галаксији да дијеле Милову правду и Душкову неправду и глуме да су тек јутрос дошли на свијет и да су безгрешно зачети и да припадају неком другом свијету. И тада ће им неко у све то повјеровати, таман као што и ми данас вјерујемо Борису Савићу!

Најновији чланци

Дритан: Милојко само слуша ДПС!

Бивиши премијер и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић огласио се на Фејсбуку поводом другог одлагања пописа становништва, наводећи да никога ко мало више...

ПОУКЕ: Гусле сачувале српску историју и увеле Србе у Европу!

Све до друге половине 18. века и почетка епохе романтизма у европској култури, српска народна књижевност, уметност и традиција налазиле су се у сенци...

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: ДПС забранити, увести ванредно стање, тек тада је могућ прекид са Миловим системом корупције!

Предсједник Покрета за промјене (ПзП) Небојша Медојевић саопштио је да је системски сектор Црне Горе инфициран вирусом корупције, те да је неопходна радикална терапија...

МОНТЕНЕГРИНИМА СМЕТА „ВЕСЕЛИ СЕ СРПСКИ РОДЕ“, АЛИ НЕ ВИДЕ ПРОСЛАВЕ ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ СА ДЈЕЛОВИМА ЦРНЕ ГОРЕ!

Уз поруке посвећене јединству Албанаца на простору Балкана, заставе црвене боје са црним двоглавим орлом преплавиле су централне тргове у Приштини, у дану када...