Насловна Почетна НОВИНАРСТВО ПО ДИКТАФОНУ: Промашај године - треба ЊЕГОВАТИ ДПС медије, критични су...

НОВИНАРСТВО ПО ДИКТАФОНУ: Промашај године – треба ЊЕГОВАТИ ДПС медије, критични су према власти!

Пише: Ивн Милошевић

Читам и трљам очи! Штипам за образ, шамарам по носу, питам се јесам ли будан или сам у опасном коматозном дремежу? Џабе, Никола Марковић, једна од водећих новинарских руководећих персона, каже да треба чувати Градску ТВ, Антену М, ЦДМ, јер су критични према властима. Не могу да вјерујем, читам поново и поново, али џабе, рекао Марковић што је рекао. Треба чувати Градску, Антену М и ЦДМ! Буди Бог са нама, овдје неко дубоко није нормалан. Можда ја, можда Никола, можда сви заједно! 

Уколико су Градска ТВ, Антена и ЦДМ медији који су критични према власти, онда сам ја лично Ален Делон, а Марковић Бред Пит. Пошто не личим на Делона, а ни Марковић није Бред, онда се Марковић гадно зајебава са новинарима или не знам који му је враг! 

И кишне глисте знају да Градска, Антена м и ЦДМ, критикују власт, јер вјерно служе ДПС-у и за ту партију нијесу само идеолошки, него и финансијски везани. Да нема ДПС-а та три медија би одавно били прошлост, као и њихови уредници или оснивачи. Рећи за Дарка Шуковића да је критичан према власти и да га треба његовати таман је као да кажеш Изабели Ађани да је баба од 120 година. То везе нема са везом или има баш везе са везом и то добро наплаћеном! И Никола Марковић са тако благонаклоним и заштитничким ставом према Тамари, Дарку и осталим ДПС медијским радницима, је уредник једне градске ТВ. Ко ли га је бирао, да ми је знати, да нијесу баш Дарко, Тамара и остало друштво, па им сада враћа!

Јасно је као дан да критичан став поменутих медија према власти траје као мачки мачак! Да којим случајем се ДПС врати на власт, видјели би како се служи новим властима, а у томе без сумње би предњачили баш у Градској, Антени м и ЦДМ-у. Од њихових хвалоспјева новим клонираним Миловцима и њиховом фамилијама ујутру се не би могла кафа попити! 

Јасно је као дан да поменута три медија своју критику према властима употребљавају само док се ДПС не врати на власт. Од новинарства у тим медијима нема ни она линија на слово „н“, јер је све упрегнуто у његовање култа вође и мисионарске улоге бившег шефа режима и његове опсесије црногорском независношћу и мафијашком прошлошћу и садашњости! 

И када је то јасно, јасно је онда и шта прича Никола Марковић. Да будем директан, ваља глупости и када му је већ до његовања Дарка, Тамаре и осталих ДПС перјаница, нека им сваки мјесец шаље од плате, да имају барем за лилихип и ћевапе! 

Углавном, новинарско блато тоне све дубље и претвара се у живи пијесак. Жао ми је и што сам и сам дио тога живог и неживог пијеска, али у овом годинама нема назад. И напријед и позади је иста новинарска слика. Красе је апсурдни и једвасастављени- факултетски лоби којима је свега мало, а посебно уредничких фотеља. А до њих се долази скоро без испаљеног новинарског текста. Увијек их неко његује, јуче ДПС, данас нова власт, а и Никола Марковић!

 

 

Најновији чланци

ПОПИСНИ ХАОС И ПОБУНА НА БРОДУ МАУНТИ: Милојко и Никола дали један другом бесу, Љубо све залио рујном дијалошком колумном!

Пише: Иван Милошевић Никола Ракочевић и Љубо Филиповић јуче су ишли на честитику код Милојка и вратили су се са прегршт поклона, испјевали се до...

НА ДАНАШЊИ ДАН: Проглашена Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца!

На данашњи дан, 1. децембра 1918. године, проглашена је Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца, коју је прокламовао престолонаследник Александар Карађорђевић у кући Крсмановића на...

ВЛАДА СРБИЈЕ: Купљена наредба Хитлера за напад на Југославију!

Србија је купила оригиналну верзију директиве од 27. марта 1941. године којом је тадашњи њемачки канцелар Адолф Хитлер наредио напад на Краљевину Југославију и...

Дритан: Милојко само слуша ДПС!

Бивиши премијер и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић огласио се на Фејсбуку поводом другог одлагања пописа становништва, наводећи да никога ко мало више...

МИТРОПОЛИТ АМФИЛОХИЈЕ: Православље је посна вјера!

Православна вјера је посна вјера. Пост, исповијест, молитва и помирење с Богом и с ближњима је нешто што је изузетно битно за човјека, првенствено...