Насловна Почетна НИК БИ ДА ЗАТВОРИ "ИН4С": Бијесан због "Шиптарских свињарија"!

НИК БИ ДА ЗАТВОРИ „ИН4С“: Бијесан због „Шиптарских свињарија“!

Предсједник Општиме Тузи Ник Ђељошај позвао је Агенцију за електронске медије (АЕМ) да санкционише и затвори портал ИН4С, који, како је навео, само шири мржњу и своје неваспитање пушта у етар и тиме и остатак грађана инфицира простаклуком и мржњом према другима.

Ђељошај је реаговаио након што је на наведеном порталу објављен текст под називом “Шиптарска свињарија у режији идеолошких поклоника терористичких банди и фашиста”.

Уличарлук и политика шовинизма, поготово према другима је одраз стања коју шире поједини неваспитани политичари. Када неко говори о себи и својим осјећањима и захтјевима за напредак, увијек разумијем и немам проблем са таквим ставовима. Али у својем уличарлуку, вријеђати остале народе друге припадности, је неприхватљиво, оцијенио је Ђељошај.

Он је истакао да, уколио АЕМ не буде хитно реаговао, свакако ће преко других органа омогућити да се санкционишу неваспитани појединци, коју своју мржњу и опсесију шире преко званичних интернет портала.

Неће нико моћи да икога вријеђа никад више, поготово колективитет, био које год вјере и нације! Неваспитање и уличарлук не може да побиједи и неће, поручио је Ђељошај.

Он је подсјетио да је за такве увреде већ санкционисан и кажњен један медиј у Црној Гори.

Позивам и тужилаштво да реагује, јер није добро да у одбрани достојанства неко преузме ствари у своје руке и рјешава, зато и због тога и постоје институције, јер ипак није довољно што их је бог овако казнио, морају и институције да реагују, закључио је Ђељошај.

Најновији чланци

Дритан: Милојко само слуша ДПС!

Бивиши премијер и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић огласио се на Фејсбуку поводом другог одлагања пописа становништва, наводећи да никога ко мало више...

ПОУКЕ: Гусле сачувале српску историју и увеле Србе у Европу!

Све до друге половине 18. века и почетка епохе романтизма у европској култури, српска народна књижевност, уметност и традиција налазиле су се у сенци...

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: ДПС забранити, увести ванредно стање, тек тада је могућ прекид са Миловим системом корупције!

Предсједник Покрета за промјене (ПзП) Небојша Медојевић саопштио је да је системски сектор Црне Горе инфициран вирусом корупције, те да је неопходна радикална терапија...

МОНТЕНЕГРИНИМА СМЕТА „ВЕСЕЛИ СЕ СРПСКИ РОДЕ“, АЛИ НЕ ВИДЕ ПРОСЛАВЕ ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ СА ДЈЕЛОВИМА ЦРНЕ ГОРЕ!

Уз поруке посвећене јединству Албанаца на простору Балкана, заставе црвене боје са црним двоглавим орлом преплавиле су централне тргове у Приштини, у дану када...