Насловна Почетна НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Тунел није ископан без помоћи челника Вишег суда, тужилаштва, полиције,...

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Тунел није ископан без помоћи челника Вишег суда, тужилаштва, полиције, АНБ-а!

Ископати подземни тунел у срцу града, 50 м од зграде Скупштине. 100 м од зграде Централне Банке, 200 м од зграде Владе, и пробити у зграду Вишег суда која је под физичким овезбјеђењем полиције 24/7 и видео надзором је немогуће без директног учешћа челних људи Вишег суда, тужилаштва, полиције, АНБ-а, казао је предсједник Покрета за промјене, Небојша Медојевић.

Као што је рекао један од шефова ДПС наркоклана Петар Лазовић, да они сумњају да у полицији има још и понеки “издајник” који није постао криминалац и дио клана и који је поштен и професионалан патриота који ради за ову земљу и народ. Они су побједили. Они су огромна већина. Ми који смо сањали ову малу сјајну државу као правну, демократску, социјалну одговорну и солидарну, економски успјешну, смо изгубили. Ми смо чудна егзотична мањина. Када прођу поред нас, показују прстом и чуде се. Ево ових кретена што мисле да држава треба да се бори против лопова и наркокланова, рекао је он.

Према његовим ријечима, ДПС је тако разорио све елементе државности Црне Горе , да су он ње остали само дугмићи.

Корумпирани плаћеници мафије са службеним значкама у униформама, тогама који су заклетву положили држави и обавезали се да ће поштовати и бранити њен Устав и законе , промјенили су страну и постали џелати и гробари Црне Горе, истакао је Медојевић и додаје:

-Истински професионалци и патриоте постали су издајници и предмет прогона, а корумпирани плаћеници и најопаснији злочинци само себи су створили наркодржаву у којој су они наркопатриоте, рекао је он.

Како наводи, након пада наркорежима ДПС 30.08.2020. представници глобалне дубоке државе , окупљени око Вијести, дјелови Цркве и дувански тајкуни су спријечили демонтажу болесног режима и радикалне реформе. Погрешно су мислили да је са транснационалном наркомафијом могућа кохабитација и договор. Креатори Кривокапићеве Владе из Црне Горе су погрешно вјеровали да је дил са Ђукановићем о његовом имунитету од кривичног гоњења довољан за спровођење неких млаких и конфузних промјена које це довести до владавине права и демократије.

Са мафијом се не преговара и не праве се договори. Држава и мафија не могу дуго живјети заједно. Монструм којег је Ђукановић креирао у државном бићу Црне Горе, хранио се државом. Јео је виталне органе. Појео је АНБ, полицију, САЈ, тужилаштво, правосуђе, Царину, Владу, Парламент, привреду, туризам, грађевинарство…. Што је више јео државу постајао је све већи , а држава је нестајала. И сада је остала само кожа од државе, а тијело је мафија, истиче Медојевић.

“Прокопавање тунела је само симболично копање гробнице за државу Црну Гору која је кроз тунел спуштена у подземље и сахрањена. Покој јој дуси. Искрено саучешће, а остатку напредак.

П.С. Дјецо, бјежите одавде, поручио је Медојевић.

Најновији чланци

ПОВРАТАК НА СТАРО, ДПС ПРЕПОЗНАО ТЕРЕНЦЕ ЗА ПОПИС: Својима брдо пописница, осталима десетак – послати у села и планине!

ДПС у општинама Бијело Поље и Бар врши жестоке опструкције пописа. Данас су пописивачи који нису током владавине Мила Ђукановића били "препознати на терену",...

ПОПИСНИ ХАОС И ПОБУНА НА БРОДУ МАУНТИ: Милојко и Никола дали један другом бесу, Љубо све залио рујном дијалошком колумном!

Пише: Иван Милошевић Никола Ракочевић и Љубо Филиповић јуче су ишли на честитику код Милојка и вратили су се са прегршт поклона, испјевали се до...

НА ДАНАШЊИ ДАН: Проглашена Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца!

На данашњи дан, 1. децембра 1918. године, проглашена је Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца, коју је прокламовао престолонаследник Александар Карађорђевић у кући Крсмановића на...

ВЛАДА СРБИЈЕ: Купљена наредба Хитлера за напад на Југославију!

Србија је купила оригиналну верзију директиве од 27. марта 1941. године којом је тадашњи њемачки канцелар Адолф Хитлер наредио напад на Краљевину Југославију и...

Дритан: Милојко само слуша ДПС!

Бивиши премијер и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић огласио се на Фејсбуку поводом другог одлагања пописа становништва, наводећи да никога ко мало више...