Насловна Почетна Након смјена у никшићкој полицији: ДПС организовао скуп на тргу, пјевају да...

Након смјена у никшићкој полицији: ДПС организовао скуп на тргу, пјевају да је ово њихова земља!

Одмах након смјена у никшићкој полицији тамошњи ДПС је организовао скуп на тргу. Иако ДПС медији саопштавају да је скуп спонтан, треба бити прилично наиван, па у то повјеровати. 

Прије би се рекло да ДПС провоцира и испитује мишиће новог руководства полиције, јер је на снази забрана масовних окупљања због короне. То добро дође уочи никшићких избора, како би се показали као жртве нове власти и, како воле да кажу, великосрпске агресије из Београда! 

Окупљени су поручили и да је Црна Гора њихова земља. Па, ко каже да није њихова? Колико ми је познато Никшић се још налази гдје је био и прије и није се премјестио испод Чачалице!

Мотив за овај скуп може се препознати и у данашњем саопштењу ДПС-а из Никшића.

Нереаговањем на националистичко дивљање, које се синоћ дешавало испред никшићког Центра безбједности, а поводом реваншистичке смјене командира ЦБ Никшић Дарка Мађарића, Влада и надлежни државни органи су показали да нијесу способни да заштите уставни поредак ове државе и да активно учествују у његовом рушењу, саопштено је из никшићког ДПС-а.

-Државни органи су нијемо посматрали хулигане како уз сва пиротехничка средства, препознатљив иконографски колорит и устаљен репертоар пјесама којих се стиди сваки здраворазумни грађанин Црне Горе, провоцирају грађански мир у нашој држави. Са оваквом влашћу Црна Гора срља у стање гдје је девијантно понашање нормална пракса и гдје појединци сматрају да су јачи од државе. Жалосно је што је синоћ баш испред зграде полиције угрожена безбједност свих њених грађана, наводи се у саопштењу. 

Јучерашњи догађај је, како кажу из ОО ДПС-а, показао да или држава не постоји или се свела на “националистичко-шовинистичку творевину”.

-Свакодневно свједочимо примјерима ширења мржње, подстицању подјела и бројним нетрпељивостима. Управо су Здравко Кривокапић и Дритан Абазовић одговорни за реваншизам и шовинизам који су постали главни темељи на којима почива њихова власт, наводи се у саопштењу.

Убијеђени су да ће већ за двије недјеље, управо Никшићанке и Никшићани показати шта грађани мисле о тренутном режиму.

-И о његовом науму да од поносне, антифашистичке, грађанске Црне Горе, створе понижену државу, без механизма да се одупре помахниталом шовинизму и национализму, закључио је Општински одбор ДПС Никшић.

Најновији чланци

Брука: Због извјештавања кажњен новинар Спасоје Томић!

Због подршке министру правде, људских и мањинских права Владимиру Лепосавићу у Никшићу крајем марта, новинар портала "Национал" Спасоје Томић, прекршајно је кажњен! - Био сам...

Икона Богородице Филермосе у лошем стању: Шрафцигером оштетили оквир!

Икону Богородице Филермске отели су из манастира Острог агенти УДБЕ 1952.г, потом је украден из касе УДБЕ у Титограду највећи -централни драгуљ прије 1978.г,...

Пријетње: Јелена Боровинић-Бојовић поднијела пријаву!

Управа полиције интензивно ради на идентификацији особе која је путем е-маила пријетила министарки здравља Јелени Боровинић Бојовић. Боровинић Бојовић је, како је саопштено, јуче Управи...

Огласила се газдарица, Рајзинг Ранке за свакога по нешто: Сви у парламент и да гласају по савјести, комите кући!

Амбасадорка САД у Црној Гори Џуди Рајзинг Рајнке позвала је све посланике у парламенту да по личној савјести гласају о иницијативи за смјену министра...

Милу сви сметају, од Срба до ЕУ: Виола фон Крамон потплаћена, јер је шефа ДПС-а назвала “ корумпирним лидером“!

Мило Ђукановић заратио је са функционерима ЕУ. Прво га је известилац Европског парламента за Космет Виола фон Крамон назвала „корумпираним“, а онда је шеф његовог...