Насловна Вијести Хроника Миливоје шоу: Прошло је двије, три тоне кокаина, одличног је квалитета, савршена!...

Миливоје шоу: Прошло је двије, три тоне кокаина, одличног је квалитета, савршена! „Воли“ је сјајна фирма!

Главни специјални тужиалц Миливоје Катнић казао је да су од полиције сазнали за кокаин у контејнеру, а они од Управе прихода и царина. Казао је да сумњају да су 2. јуна, 2. августа и 14. октобра чланови криминалне групе успјели да однесу око три тоне кокаина из Слободне зоне.

-Примјетили су да фале и увијек фале на другом и трећем низу одрежена количина робе, што су они контатовали и обавјештавали продавца робе – фирму из Словеније. На основу те робе која је фалила утврђена је ова количина, рекао је он.

Казао је да је у једном од та три случаја поручилац био Воли.

Они су заиста то утврдили са великом вјероватноћом и нама саопштили са 99 одсто вјероватноће да се ради о кокаину… Организовали смо се у покрету и дошли до важне чињенице, а то је ова пломба која је јединствена и може постојати само једна, а она је гарант да од мјеста А – Еквадрод, до мејста Б – Бар, није нико отварао, рекао је он.

Казао је да су пратили товар и дошли до Волија.

Када су радници открили да су ови пакети различити, а открило би и мало дијете, рекао је он.

Казао је да су тада извршили претрес.

Ова дрога је требало да буде преузета у онај мрак у складишту, као што је претходна три пута, рекао је он.

Објаснио је да је тако учињено најмање три пута у протеклих пет или шест мјесеци.

За тих 11 дана, колико контејнер лежи тамо, имали су шансу да отворе контејнер, ставе пломбу, узму дрогу и одвезу је… Пошто је било спекулација да се од Луке Бар отвори контејнер, то није било могуће, рекао је он.

Катнић је похвалио Петричевићку, истичући да је сјајна сарадница. Објаснио је да у Бару контејнери добијају другу, црногорску пломбу.

И он је истакао да је Воли у протеклих пола године више пута тражио да се провјеравају контејнери којима стиже роба за тај трговински ланац, а да је то учинио и за овај контејнер.

Казао је да је у једном од та три случаја поручилац био Воли.

Зашто се то десило, зато што дио полиције и ми у СДТ дјелујемо као на окупираној територији. Озбиљан пропуст се десио у обавјештајној заједници Црне Горе, рекао је он.

Казао је да би, да су обавјештени, могли узети отиске након што је примјећено да недостаје роба у контејнерима.

Прошло је двије, три тоне, то су стотине милиона. На том тржишту тамо. Важно је да је ова дрога 96 одсто чистоће, то је савршенство, али вам не предлажем да пробате, казао је Катнић.

Најновији чланци

Отказано традиционално пливање за Богојављенским крстом у Подгорици

Црквена општина подгоричка Митрополије црногорско-приморске саопштила је данас да ће, због тешке епидемиолошке ситуације изазване вирусом корона и неколико хиљада обољелих у Црној Гори,...

Управа храма Христовог васкрсења: Вандализам никоме није добро донио!

Саопштење управе Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици Порука непримјерене садржине исписана је на цркви Вазнесења Господњег поред Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици. Старјешина Саборног...

Владимир Мартиновић, Демократе: Мањинска влада понуда за сарадњу с ДПС-ом!

Мањинска влада, коју је посланицима јуче предложила коалиција Црно на бијело као модел изласка из политичке кризе, понуда је за сарадњу ДПС-у, сматра потпредсједник...

Здравко ревидирао: Сада предлаже реконструкцију министарстава, али и изборе у мају! Мањинска влада превара!

Премијер Здравко Кривокапић рекао је да је мањинска влада, предложена од дијела парламентарних субјеката, превара. Он је казао да маске морају да падну до...

Клацкалице и политички мачори: УРА фатална за Србе или Србима само Србин помаже!

Пише: Иван Милошевић Мале странке, барем оне које су у парламенту, већином су антисрпске. Има их прегршт у данашњој опозицији, има их и у позицији,...