Насловна Вијести Хроника Миливоје шоу: Прошло је двије, три тоне кокаина, одличног је квалитета, савршена!...

Миливоје шоу: Прошло је двије, три тоне кокаина, одличног је квалитета, савршена! „Воли“ је сјајна фирма!

Главни специјални тужиалц Миливоје Катнић казао је да су од полиције сазнали за кокаин у контејнеру, а они од Управе прихода и царина. Казао је да сумњају да су 2. јуна, 2. августа и 14. октобра чланови криминалне групе успјели да однесу око три тоне кокаина из Слободне зоне.

-Примјетили су да фале и увијек фале на другом и трећем низу одрежена количина робе, што су они контатовали и обавјештавали продавца робе – фирму из Словеније. На основу те робе која је фалила утврђена је ова количина, рекао је он.

Казао је да је у једном од та три случаја поручилац био Воли.

Они су заиста то утврдили са великом вјероватноћом и нама саопштили са 99 одсто вјероватноће да се ради о кокаину… Организовали смо се у покрету и дошли до важне чињенице, а то је ова пломба која је јединствена и може постојати само једна, а она је гарант да од мјеста А – Еквадрод, до мејста Б – Бар, није нико отварао, рекао је он.

Казао је да су пратили товар и дошли до Волија.

Када су радници открили да су ови пакети различити, а открило би и мало дијете, рекао је он.

Казао је да су тада извршили претрес.

Ова дрога је требало да буде преузета у онај мрак у складишту, као што је претходна три пута, рекао је он.

Објаснио је да је тако учињено најмање три пута у протеклих пет или шест мјесеци.

За тих 11 дана, колико контејнер лежи тамо, имали су шансу да отворе контејнер, ставе пломбу, узму дрогу и одвезу је… Пошто је било спекулација да се од Луке Бар отвори контејнер, то није било могуће, рекао је он.

Катнић је похвалио Петричевићку, истичући да је сјајна сарадница. Објаснио је да у Бару контејнери добијају другу, црногорску пломбу.

И он је истакао да је Воли у протеклих пола године више пута тражио да се провјеравају контејнери којима стиже роба за тај трговински ланац, а да је то учинио и за овај контејнер.

Казао је да је у једном од та три случаја поручилац био Воли.

Зашто се то десило, зато што дио полиције и ми у СДТ дјелујемо као на окупираној територији. Озбиљан пропуст се десио у обавјештајној заједници Црне Горе, рекао је он.

Казао је да би, да су обавјештени, могли узети отиске након што је примјећено да недостаје роба у контејнерима.

Прошло је двије, три тоне, то су стотине милиона. На том тржишту тамо. Важно је да је ова дрога 96 одсто чистоће, то је савршенство, али вам не предлажем да пробате, казао је Катнић.

Најновији чланци

Владан Раичевић (ДФ): Дритан неће пасти!

Мислим да Влада 19. августа ипак неће изгубити повјерење. Један од највећих разлога за то је што извршну власт провјерава тренутно највећи губитник на...

Јуриш неопартизана из „Вијести“, „Побједе“, „ЦДМ“а: Пуцате, а рат одавно завршен или братска небратска хајка на четнике и цркву!

Пише: Иван Милошевић Јуче "Побједа", данас "Вијести" и "ЦДМ". Кажу - нон пасаран, ђаво ће проћи, али четници неће! Тема - скуп у Горњем Заостру,...

Управа полиције: Реговали након три минута, испалили око 20 метака!

Управа полиције поново се огласила поводом трагичног догађаја на Цеињу. Тврде да су на лицу мјеста били за три минута, да овим хитиним активностима...

Када предсједнику пишу: Телегрaм non grata!

На адресу кабинета Предсједника Црне Горе данас је достављено писмо предсједника Републике Србије Александра Вучића упућено предсједнику Ђукановићу поводом несреће на Цетињу у којој...

Херцег Нови: Патријарх Порфирије у манастиру Савина!

Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије молитвено је присуствовао јуче, на празник Светих Макавеја Светој Литургији у манастиру Савина. Светом Литургијом началствовао је игуман манастира...