Насловна Политика Милан Кнежевић: Нећемо као други, у Црној Гори ће се одлучивати о...

Милан Кнежевић: Нећемо као други, у Црној Гори ће се одлучивати о Црној Гори!

-Нећемо дозволити условљавање међународног фактора као што су други одлазили у амбасаде и саопштавали да су против Косова, да не говоре српским језиком, да нијесу вјерници Српске православне цркве, већ треба да се прави нека универзална православна црква по угледу на Украјину, да треба ударати санкције Русији и на тај начин отворити пут у амбасаду, поручио је носилац листе “За будућност Црне Горе” Милан Кнежевић на скупу у Колашину.

На скупу у Колашину из коалиције “За будућност Црне Горе” истакли су да “неће дозволити политичке уцјене страног фактора, и да ће се о Црној Гори одлучивати у Црној Гори”.

Дали су, како се наводи, подршку уласку Црне Горе у Европску унију и нагласили да “Отворени Балкан треба да буде један од кључних државних пројеката”. Напомињу да међународна заједница “активно ради на томе да се направи коалиција ПЕС-а и ДПС-а”.

-Ми нећемо дозволити условљавање међународног фактора као што су други одлазили у амбасаде и саопштавали да су против Косова, да не говоре српским језиком, да нијесу вјерници Српске православне цркве, већ треба да се прави нека универзална православна црква по угледу на Украјину, да треба ударати санкције Русији и на тај начин отворити пут у амбасаду, јасан је Кнежевић.

Каже да су спремни да гарантују да ће на првој сједници Скупштине, без удара на Буџет, “предложити измјене и допуне Закона о раду, да се минимална плата од 450 евра повећа за 13 одсто и да ће вратити зимницу, регрес и топли оброк”.

-Сви грађани ће имати 225 евра зимнице и 225 евра регреса. Пензије ће усклађивати са растом плата, у договору са Србијом ће отворити двије фабрике на сјеверу ЦГ, гдје ће показати озбиљност и инвестицијама кинеских компанија, а формираће и Министарство за борбу против криминала и корупције, те да ће сви који су постали милијардери од 1990. године морати да докажу поријекло имовине, казао је Кнежевић.

Позвао је све да дођу у четвртак 1. јуна на литију са Трга Шака Петровића у Никшићу уз благослов владике будимљанско-никшићког Методија.

-Дођите да пошаљемо снажну поруку страдалном народу на Косову, молећи се за мир на Косову и Метохији, на Балкану и да наш народ није сам, рекао је Кнежевић.

Најновији чланци

Упокојио се Светислав Домазетовић

Данас се упокојио Светислав Домазетовић. Престало је да куца срце пријатеља и сарадника овог портала и мене лично.  Памтићу Светислава по бриљантним политичкими животним запажањима...

СРПСКО ЛИЦЕ ПОДГОРИЦЕ – „ВАРВАРИ“: Развили натпис посвећен палим Србима у Бањској!

Навијачи домаћег тима "Варвари" су на синоћњој утакмици Будућност-Младост истакли натпис  са именима убијених Срба на Косову. Они су у 28. минуту раширили транспарент са именима...

СРАМОТА: Одмаралиште на Веруши пропада!

Чувено дјечје одмаралиште на Веруши овог љета није било отворено за најмлађе. Неисправна вода, неулагање, девастација природе - највећи су изазови са којима се...

ЈЕЛЕНА БОЖОВИЋ: По први пут попис ће се одржати у атмосфери слободе!

-Не постоје објективни разлози да се попис становништва одложи, изјавила је за ТВ АДРИА посланица коалиције За будућност Црне Горе Јелена Божовић. Она истиче важност...

БАЊСКА: „Нетко беше Страхињићу бане“!

Пише: Мухарем Баздуљ, књижевник и новинар Нешто уочи формалног проглашења независности од стране албанских власти из Приштине, Дејан Јовић је у једном тексту понудио оригинално...