Насловна Политика Михаило Асановић: Нећу дозволити да било ко "парча Зету"!

Михаило Асановић: Нећу дозволити да било ко „парча Зету“!

Предсједник Општине Зета, Михаило Асановић поручио је да неће дозволити никоме да отима територију и “парча нашу општину”. Први човјек Зете каже да је сигуран да ће деркларација о повлачењу признања Косова бити на дневном реду.

Он је то казао реагујући на саопштење ДПС-а у којем су навели да су “Асановић и његова партија напрасно добили потребу за очување граница око територије аеродрома, као да је то било кад и коме било упитно”.

За разлику од вас из ДПС-а, ја имам јасан став, да нећу дозволити никоме да отима територију и парча нашу општину, а што сте ви, од 2006. године дозвољавали да се међи зетска територија. Ја вам сад, јавно обећавам, да то нећу дозволити, ни аеродром, ни Ћемовско поље, као ни изградњу колектора у Ботуну, поручио је он.

Уочава, каже, да ДПС и даље подржава “отимање наше територије, кроз поступак ваше, а нажалост, и наше зећанке, која је заставама хтјела да покуша да прави границе између нас и Главног града”.

-Будите сигурни да то нећу дозволити, ни вама, нити било коме, док сам ја на челу Општине Зета. Прошло је ваше вријеме, да ваши функционери зарад добијања стана или неких сумњивих донација са рачуна појединих министарстава, раде противно интересима 20 хиљада грађана Зете, оцјењује Асановић.

Први човјек Зете каже да је сигуран да ће деркларација о повлачењу признања Косова бити на дневном реду.

Некад су ваши одборници били великосрби, радикали, па с обзиром на то, очекујем да један дио одборника, гласа за ову нашу Декларацију, да се врате на фабричка подешавања. Сигурни будите да ће ова Декларација бити на дневном реду, јер је народ нама указао повјерење, а не вама, који немате подршку ни сваког десетог грађанина Зете, сматра Асановић.

И на послетку, додаје, ви (ДПС) причате о комуналном реду, “ви који сваки дан идете у Главни град да мољакате још увијек ваше директоре предузећа у Главном граду, да у Зети ништа не раде”, како би, тврди Асановић, грађани за то” нас осудили”.

Али знају грађани да ми немамо механизацију, све до подјеле имовине, коју жељно ишчекујемо, а управо ви сте криви за то, јер сте зарад бољег резултата у Подгорици гласали за осакаћену општину. Али не брините, и поред тога, што ће бити јако напорно, успјећемо да од Зете направимо једну од најбогатијих општина у Црној Гори, јер смо то дужни сваком грађанину Зете, истакао је он.

Нагласио је и да лично стоји из овог саопштења.

На крају, желим да вам поручим, да лично ја стојим иза овог саопштења, а видим да иза вашег, вјероватно стоји Иван Вуковић, јер нико нема храбрости да га потпише, а питање је, и ко је од вас остао у Дпс, па ми је јасно зашто га нико и не потписује, закључује Асановић.

Најновији чланци

ИЗ БЕРАНА ПОРУЧЕНО: “НЕ ДАМО НИ ЈЕДАН ПЕДАЉ СВЕТЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ“!

У организацији грађана Берана организован је спонтани протесни скуп у знак подршке Србима на светом и распетом Коосову и Метохији. Грађаани су у протесној...

ТРИ „С“

Пише: ђакон Павле Љешковић "Опростите, јесте ли ви свештено лице? И није ми баш неко паметно питање. Наравно да јесте свештено лице, док носите ту...

Људи, је ли могуће: Савез комуниста подржао Бора и Рамиза, пардон Алексу и Дритана!

Безрезервна подршка Савеза Комуниста Коалицији ,,ХРАБРО се броји!” на челу са Алексом Бечићем и Дританом Абазовићем на предстојећим парламентарним изборима 11. јуна, казао је...

Дарио Вранеш: Лаки (ДПС) је мало нервозан, дошао је крај монтенегринске хистерије и идеологије Секуле Дрљевића!

Поштујем Устав Црне Горе, казао је предсједник Општине Пљевља Дарио Вранеш, коментаришући одлуку да наложи установама чији је оснивач локална управа да истакну поред...
video

ФИЛМ: Кнез Арсен Карађорђевић!

Рођени брат Петра Првог Карађорђевића, велики командант руске и српске армије - а заборављен, науштрб измишљених хероја. Захваљујем сабрату, сапатнику, саветнику, пријатељу, режисеру Милану...