Насловна Почетна Математика и корона, трагом вијести из једног њемачког старачког дома: Да ли...

Математика и корона, трагом вијести из једног њемачког старачког дома: Да ли вакцина спашава или односи животе?

Данас се на њемачком радију појвила сљедећа вијест: У једном старачком дому у Њемачкој од короне је обољело двадесет станара који су два пута били шрицовани отровом, препорученим и наметнутим од Свјетске здравствене организације, једне сатанистичке организације и њених агената широм свијета. Од тих 20 обољелих и шприцованих пацијената, четворо је умрло. Ова екстремно важна вијест прошла је потпуно незапажено, јер је становништво њемачке, као и становништво сваке земље на планети, тотално изомбирано, па нити ишта види нити ишта више капира.

А шта ова вијест значи?

1. Ово значи да ће свака грипа или прехлада ( то се данс зове корона) код особ стаијих од 70 година, који су дупло шприцовани „нектаром“ свјетских сатаниста изаззвати смтност од најмање 20 одсто. 
2. То значи да ће највише за три године, до када ће сви старији од 70 година барем једном добити грип или јачу прехладу, бити побијено најмање 20 одсто свјетске популације старије од 70 година. 
3. Ако је ово резултат шприцовања са двије дозе „нектара“ свјетсје сатанистичке организације и дегенерисаног Била Гејтса и мајмунолике му компаније, какав ли ће тек резултат бити када сатанисти старијим људима убоду трећи шприц. По свему судећи, проценат од 20 одсто ће бити повећан барем за дупло, јер није тајна да трећи шприц треба најјачњ да дјелује.  
4. Ко није настрадао од првог шприца настрадаће највјерованије од другога, а ко од другога не настрада, настрадаће засигурно од трећега. 
5. Дакле, можемо слободно да ону бројку са 20 одсто подигнемо на 40 одсто становништва старијег од 70 година, које у наредних три године више неће бити живо.  
6. Ако је ово резузлтат шприцовања популације старије од 70 година можемо да претпоставимо да ће резултат за популацију између 50 и 70 година ипак бити нешпто блажи. Оптимистички гледано нека ту буде проценат умрлих у наредне три године 20 одсто. А код оних млађих од 50 година нека буде рецимопет одсто. Кабалистичка компанија око Бил Гејтса за млађу популацију спремила је само стерилизацију и разне облике рака и других обољења, са којима се може живјети дуже од пет година. 
7. Ово што пишем је извучено на основу здравог логичког размишњања и наједноставнијих математичких операција које зна сваку основац. Кеофецијент интелегенције за извођење ових закључака не би требало да буде превисок.

Ивор: фејсбук

Најновији чланци

Неђељко Рудовић: Ко ћутка новинаре, зло мисли друштву!

-Финансијска одрживост медија, нелојална конкуренција, социјални положај новинара и услови за њихов рад, снажење уређивачке независности Јавног сервиса и дефинисање модела за заштиту Јавног...

Бучни Срби и британски војник Пич: Мацоле и сјекире или Дејтон 2!

У сенци бучних вести да Срби гланцају мотке и багере да би се на мостовима, магистралама и ауто-путевима тукли међусобно, промиче овонедељна информација да...

Избори на Цетињу, у Мојковцу и Петњици

У Мојковцу, Петњици и на Цетињу данас ће бити одржани локални избори, на којима према подацима општинских изборних комисија, право гласа има више од...

Полемике: Вјеронаука на раскрсници!

Веронаука је део образовног система Србије већ 20 година, али још није решен њен статус формално, а ни правно. Нису се смириле ни расправе...
video

Истине против комунистичких лажи: Војвода Момчило Ђујић, свештеник и српски ратник!

Прича о једном од највећих четничких команданата у Другом светском рату. Филм заснован на четничким, италијанским и немачким документима, као и на сведочeњима војводиних...