Насловна Почетна КОМУНИСТИМА И УДБАШИМА СЕ ТРЕСУ ГАЋЕ: И њихови злочини на дневном реду...

КОМУНИСТИМА И УДБАШИМА СЕ ТРЕСУ ГАЋЕ: И њихови злочини на дневном реду Брисела!

Пише: Иван Милошевић

Комунистима, њиховим сљедбеницима, плаћеницима и шпијунима од јутрос се тресу гаће. У Европском парламенту поднијет је амандман на извјештај о ЦГ којим се тражи отварање УДБИНИХ досијеа и истраживање комунистичких злочина. И тај амандман је поднио хрватски посланик, а извјештај пише Тонино Пицула, омиљени европски посланик бивше власти. Укратко, дошла маца на вратанца, другови комунисти, удбини обавјештајци и подметачи! Нема сад да се кријете иза вељесрпских завјера и окупације – ваша браћа Хрвати траже од вас да на свијетло дана изнесете податке ко је од 1945. наовамо радио за ОЗНУ и УДБУ и ко је цинкарио све што је стигао, по неким подацима и најближе у породици! 

Јутрос двије трећине домаћих посланика и челника преко 90 одсто странака не силази са клозетске шоље. Шта ће и куда ће и са чиме ће пред народ када се открије за кога су све и шта радили. Још када се испоруче УДБИН-е дневнице и остале апанаже има да данашњи политички богаташи остану без чарапа. А и било би праведно да остану без свега, јер уз помоћ УДБЕ су све стекли, па би било ред да и када се она раскринка и они остану голе гузице, да се види шта су и за кога радили! 

Посебно ће бити интересантно читати Милов досије! И то од пионира, преко ССОЈ-а и све до Централног комитета! Их, која ће то биографија бити, има да се снимају филмови на основу ње. Истина, неће кандидати за Оскара бити само Милови филмови, имаће шта на филмском платну да покажу и СДП-овци, па СД-овци, либерали, разни реформисти, а богами засврбеће неког и из српске опозиције. Није ни дио Срба из Црне Горе био имун на УДБИН-е дарове и они су оснивали странке по УДБИНИМ наредбама, па их онда гасили, стварали нове и све тако редом у недоглед и док се неко не сјети да покаже и њихове обавјештајне аутобиографске податке! 

Црна Гора касни за посткомунјстичким земљама више од три деценије, а да се само њени челници пИтају, Што се тиче УДБИНИХ досијеа и злочина комуниста, не би на том плану радили ништа и наредних 30 година. Црна Гора је посљедња комунистичка оаза на Балкану и овдје се посљедњих година комунизам регенерише и поприма нове садржајне облике. И го је један од разлога што у Црној Гори нема тог мајчиног сина, или их има тек два или три, до пет највише, који траже да се УДБИНЕ фијоке поваде и да народ види шта све у њима има. А мора да има свашта, када данашњи комунисти, прљави пртљаг УДБЕ и њених сарадника ни након три деценије не желе да отворе и испоруче грађанима на јавном сервису или неком другом медију. А могли би и да те досије изложе на подгоричком главном тргу, па нека људи читају и траже своје рођаке и пријатеље, а многи ће вјероватно пронаћи и саме себе! 

Отварање тајних досијеа је била обавеза свих бивших комунистичких држава и већина њих је то испунила. Црна Гора није и тек када то уради можда и овдје засија неко другачије Сунце и дуну неки нови вјетрови слободе и нормалног живота!

УДБАШИ, њихови помагачи и скривачи, спремите се! Истина, не долазе четници, али долази бриселска кошава и држте се гаћа и клозета. Међутим, нема вам спаса, кад-тад ћете морати да поједете оно што сте посијали и ову државу и њене грађане држали у мрачном добу комунизма и петокракизма! 

А када се отворе ти несрећни досијеи отвориће се и врата излаза из овог политичког, идеолошког и осталог хаоса у којима живимо више од 30 година. Убијеђен сам у то!

 

Најновији чланци

ПОВРАТАК НА СТАРО, ДПС ПРЕПОЗНАО ТЕРЕНЦЕ ЗА ПОПИС: Својима брдо пописница, осталима десетак – послати у села и планине!

ДПС у општинама Бијело Поље и Бар врши жестоке опструкције пописа. Данас су пописивачи који нису током владавине Мила Ђукановића били "препознати на терену",...

ПОПИСНИ ХАОС И ПОБУНА НА БРОДУ МАУНТИ: Милојко и Никола дали један другом бесу, Љубо све залио рујном дијалошком колумном!

Пише: Иван Милошевић Никола Ракочевић и Љубо Филиповић јуче су ишли на честитику код Милојка и вратили су се са прегршт поклона, испјевали се до...

НА ДАНАШЊИ ДАН: Проглашена Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца!

На данашњи дан, 1. децембра 1918. године, проглашена је Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца, коју је прокламовао престолонаследник Александар Карађорђевић у кући Крсмановића на...

ВЛАДА СРБИЈЕ: Купљена наредба Хитлера за напад на Југославију!

Србија је купила оригиналну верзију директиве од 27. марта 1941. године којом је тадашњи њемачки канцелар Адолф Хитлер наредио напад на Краљевину Југославију и...

Дритан: Милојко само слуша ДПС!

Бивиши премијер и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић огласио се на Фејсбуку поводом другог одлагања пописа становништва, наводећи да никога ко мало више...