Насловна Почетна КОМЕ СЕ ТО ОСМЈЕХУЈЕ МИЛОЈКО: Нема смјешкања, руковања, паралелни систем против непријатеља!

КОМЕ СЕ ТО ОСМЈЕХУЈЕ МИЛОЈКО: Нема смјешкања, руковања, паралелни систем против непријатеља!

Пише: Иван Милошевић

„Ми морамо створити паралелни систем поред овог који је тренутно у рукама непријатеља Црне Горе и правити притисак, свакога дана, на свакоме мјесту“.

„Грађанска непослушност је једини спас за Црну Гору. Нема смјешкања, нема руковања, нема „уважени“. Док ми показујемо васпитање, они владају и урнишу нашу државу. Зато – акција“.

(Два цитата из данашњег текста једног Монтенегрина)

Аферим, Монтенегрини! То, мајчини и татини синови, то, браћо и небраћо, то, кићеници и перјаници, то мученици и испосници – не дајте се за име Бога, излазите на улице, скачите из кревета, навлачите рукавице и сви до једнога против непријатеља, издајника, вељеиздајника и четника! То, татини синови и ђедови унуци, то, професори и колумнисти, напријед стројароши и главароши, то хајдуци и герилци, удрите по осталима и није важно што их има више од вас, на вашој страни је срце, кураж, вучји зуби и храброст Дон Кихота и поред вас таквих нема шта да траже крезуби, пијани, измашћени, ознојени и испретумбани Срби, односно њихова четничка варијанта! 

Јесте Андрија Мандић добио 49 посланичких гласова, као што толико никад није добио Рања, Блања и остала клањачка ДПС дружина, али Монтенегринима то вриједи као лањски снијег, не виде тих 49, виде само четничку титулу и четничке карикатуре са Неретве и Сутјеске! И спремни су да се боре против тога, свуда и на сваком мјесту, спремни су да створе државу у држави и јебе им се за стварну државу, шта ће им, ако није у њиховим, ДПС рукама! А када није у ДПС канџама, онда је издајничка и вељеиздајничка, продата је за шаку центи, фотокопирана на вељесрпском гештетнеру и производи дан за даном мале и велике Вучиће, Слобе и остале мобе! 

Хоће и стварају Монтенегрини уз политичку подршку ДПС-а паралелни систем, подземни и надземни ултрапацовски и ултрацрногорски канал отпора, попут оног данашњег у Гази и спроводе идеолошку чистку и издају аушвајс за улазак у своје тајне одаје, кабинете и медицинске лабараторије! 

Зову на непослушност, неће да отварају врата, вешају на кваке да нијесу дома и да дома неће долазит и нека их нико не тражи, а и да тражи неће их наћи у дубоким јамама монтенегринске мреже подземних канала, ауто-путева и безсемафорских раскрсница! 

И представнике тог подземног, парарелног државног и антидржавног система прима Милојко и договара услове око пописа! А услови су безусловни, поједи их и уколико ти се не једу, поједи и прогутај и оно што се не једе и не гута, а ни тада неће бити задовољни. Потури им и задњицу у крило, наћи ће неку фалинку, неће бити праве боје, нијансе, облика и пралика и увијек ће тражити још, још и још! 

Дегенерисана акција монтенегринске реакције пријети да нам узме и оно мало слободе што смо је осјетили након 30. августа. Код њих нема слободе, осим њихове и овјерене код ДПС-а и њеног шефа. Само су слободни када су његови робови и и не попуштају. И иду у герилу и то најављују ових дана! 

А са киме се ти смјешкаш црни Милојко?

Најновији чланци

ПОВРАТАК НА СТАРО, ДПС ПРЕПОЗНАО ТЕРЕНЦЕ ЗА ПОПИС: Својима брдо пописница, осталима десетак – послати у села и планине!

ДПС у општинама Бијело Поље и Бар врши жестоке опструкције пописа. Данас су пописивачи који нису током владавине Мила Ђукановића били "препознати на терену",...

ПОПИСНИ ХАОС И ПОБУНА НА БРОДУ МАУНТИ: Милојко и Никола дали један другом бесу, Љубо све залио рујном дијалошком колумном!

Пише: Иван Милошевић Никола Ракочевић и Љубо Филиповић јуче су ишли на честитику код Милојка и вратили су се са прегршт поклона, испјевали се до...

НА ДАНАШЊИ ДАН: Проглашена Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца!

На данашњи дан, 1. децембра 1918. године, проглашена је Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца, коју је прокламовао престолонаследник Александар Карађорђевић у кући Крсмановића на...

ВЛАДА СРБИЈЕ: Купљена наредба Хитлера за напад на Југославију!

Србија је купила оригиналну верзију директиве од 27. марта 1941. године којом је тадашњи њемачки канцелар Адолф Хитлер наредио напад на Краљевину Југославију и...

Дритан: Милојко само слуша ДПС!

Бивиши премијер и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић огласио се на Фејсбуку поводом другог одлагања пописа становништва, наводећи да никога ко мало више...