Насловна Колумне КО ТО КАЖЕ, КО ТО ЛАЖЕ: Мило у пензији, мало морген или...

КО ТО КАЖЕ, КО ТО ЛАЖЕ: Мило у пензији, мало морген или шеф ДПС-а контролише власт и када није власт!

Пише: Иван Милошевић

ДПС и Мило нијесу више на власти! Ко у то повјерује након данашњих изјава шефа ДПС босанској федералној ТВ и одлуке ЕП да попис мало сачека, има великих проблема са сивим ћелијама! Мило у пензији, то је политичка фатаморгана и савршена халуцинација, привиђење са онога свијета у коју више ни дјеца у вртићу не вјерују! Мило у пензији, мало морген, мало сјутра и прекосјутра, Мило је жилава сорта и за њега су потребни жилави противници, а не као ови од августа 2020 до данас. Не може се против Мила у најлон рукавицама, потребне су вам боксерице таман толико тврде као његове, потребни су вам ортаци као што су ови његови – спремни да на његов миг и погину ако треба! 

Нијесам читао од а до ш Милов интервју за босанску ТВ, немам више стомак за његову причу, али из наслова је јасно да је Мило и даље на антисрпском путу и да је за цјелокупно балканско смеће крива Србија и Русија. А док Мило сматра да су за све криви Србија и Русија нема попуштања и Мило је маредио својим полтронима да траже одлагање свега и свачега, да дању не свиће, а ноћу не залази Сунце, да пужеви не носе кућице на леђима, него да то раде коњи и магарци, да сат не иде унапријед, него уназад и да у ваздуху има више азота него кисеоника и да се више не музу краве, него волови! У тој поплави одлагања, суспензија пописа ти дође као Пера Детлић међу јастребима Монтенегрина, има да очерупају попис и пописне комисије док си рекао кекс и док је Пицула преко ноћи писао ДПС амандман у ЕП-у! 

Господо драга, онесвешћена и бесвешћена, унеређена и распамећена, огољена и утуљена, раздрта и сатрта, ДПС-овци су свуда тамо гдје су и били, а њихов шеф је и даље свеприсутан у свакој травци и пацовском домаћем каналу! Организовао је путујућу политичку групу за одлагање дана и ноћи, играња покера и лотоа, а нема сумње да одређује и квоте у кладионицама. И када добијеш пролив знај да си га добио јер си попио неку ДПС кашу са Миловим мирођијама и екстракт додацима! Ни жваку не можеш да сазваћеш, а да ти пред носом не пукне балон са Миловим ликом, дрчним погледом и запетим палцем! 

Мило нема само своје домаће полтроне, има и оне са стране, Пицулу, Билчика, Илчика и осталог Килчика и наређују им шта да раде у Бриселу. Он у Сарајеву одради интервју, пошаље поруке, а ови Илчици, Билчици и Пицуле, одраде за шта су плаћени. Чак су и посланици из напуштене области Луксембурга, који и не знају гдје је Црна Гоира нити су за њу чули, одлучили да Црној Гори не треба попис и то све док не Мило одобри и пресече пописну врпцу! 

Господо из власти добили сте што сте заслужили. Испред носа Мило вам игра своју полку, казабланку и капабланку и вуче вас не за нос и уши, него вас растеже као гумерабику и од вас праве правцате воштане фигуре. Ви се играте са влашћу, а Мило је не пушта и када ју је изгубио. Промијенио је методе, иако му је прича досадно иста и има успјеха. Умјесто да се Мило и његов први, други и остали ешалон, копрца у борби са законима и правдом, војска шефа ДПС-а је прешла у герилу и другачијим  средствима бори се за исти циљ – власт по сваку цијену, па и да под њиховом влашћу и не буде Црне Горе!

Довољни су они самима себи и која ће им она ствар, грађани, млађани и остали малограђани. Довољни су самима себи, а овима на власти није довољно ни када освоје власт, јер не знају шта ће са њом и радо би се је отарасили чим намире и засите своје подебље и вазда празне позадине!

Најновији чланци

Дритан: Милојко само слуша ДПС!

Бивиши премијер и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић огласио се на Фејсбуку поводом другог одлагања пописа становништва, наводећи да никога ко мало више...

ПОУКЕ: Гусле сачувале српску историју и увеле Србе у Европу!

Све до друге половине 18. века и почетка епохе романтизма у европској култури, српска народна књижевност, уметност и традиција налазиле су се у сенци...

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: ДПС забранити, увести ванредно стање, тек тада је могућ прекид са Миловим системом корупције!

Предсједник Покрета за промјене (ПзП) Небојша Медојевић саопштио је да је системски сектор Црне Горе инфициран вирусом корупције, те да је неопходна радикална терапија...

МОНТЕНЕГРИНИМА СМЕТА „ВЕСЕЛИ СЕ СРПСКИ РОДЕ“, АЛИ НЕ ВИДЕ ПРОСЛАВЕ ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ СА ДЈЕЛОВИМА ЦРНЕ ГОРЕ!

Уз поруке посвећене јединству Албанаца на простору Балкана, заставе црвене боје са црним двоглавим орлом преплавиле су централне тргове у Приштини, у дану када...