Насловна Политика Из Општине Мојковац поручили ДПС-у: Навикните се на неки нови град, ваше...

Из Општине Мојковац поручили ДПС-у: Навикните се на неки нови град, ваше идеје су тамо гдје и требају да буду – у ћошку!

-ДПС-у добронамјерно савјетујемо да се навикну на неки нови Мојковац који ће радити, између осталог, и на оснаживању веза са свим земљама региона, Србијом, Републиком Српском, Хрватском, поручили су из локалне управе тог града у реаговању на наводе ДПС-а.

Заиста смо гајили наду да ће се Демократска партија социјалиста у Мојковцу помирити са тешким поразом који су доживјели на локалним изборима и почети да се понашају као конструктивна опозиција. Ипак, најновије саопштење у којем прозивају актуелну власт на челу са предсједником Општине, Веском Делићем, због посјете Борачке организације из Републике Српске, само је одраз глупости партије која „сигурним кораком“ изумире на политичкој сцени, поручили су из Општине Мојковац.

Поручују да је састанак са представницима борачке организације био конструктиван.

Због њихове „бриге“ како предсједник троши своје вријеме, напомињемо да је састанак са истакнутим представницима Борачке организације био више него конструктиван, те да је са њима договорено да се прикупе информације о људима са територије општине Мојковац који су учествовали у отаџбинском рату, како би им омогућили да остваре своја права по закону Републике Српске, додали су.

Очигледно је да ДПС-у смета, наводе из Мојковачке општине, што ће нова локална власт промијенити “досадашњи игнорантски однос који су они имали према борцима и породицама страдалих у ратовима 90-тих година”.

Помињања Сребренице од стране партије чији је лидер Мило Ђукановић 90-их година прошлог вијека одиграо велику улогу у ратним дешавањима, а према његовим изјавама -које је лако пронаћи на интернету- подржавао српску војску нарочито у Босни и Херцеговини, заиста дјелује неозбиљно и смијешно. ДПС-у добронамјерно савјетујемо да се навикну на неки нови Мојковац који ће радити, између осталог, и на оснаживању веза са свим земљама региона, Србијом, Републиком Српском, Хрватском, оцијенили су они.

Према њиховим ријечима, Мојковац није скренуо са пута просперитета како то ДПС наводи, већ је од 5. децембра прошле године, како кажу “наш град кренуо ка новој будућности која ће свим нашим суграђанима прижити бољи економски и друштвени живот”.

Ретроградне идеје, које спочитавају новој власти, остају са ДПС-ом у „ћошак“ гдје су их Мојковчани и послали 5. децембра, закључили су из Општине Мојковац.

Најновији чланци

Владан Раичевић (ДФ): Дритан неће пасти!

Мислим да Влада 19. августа ипак неће изгубити повјерење. Један од највећих разлога за то је што извршну власт провјерава тренутно највећи губитник на...

Јуриш неопартизана из „Вијести“, „Побједе“, „ЦДМ“а: Пуцате, а рат одавно завршен или братска небратска хајка на четнике и цркву!

Пише: Иван Милошевић Јуче "Побједа", данас "Вијести" и "ЦДМ". Кажу - нон пасаран, ђаво ће проћи, али четници неће! Тема - скуп у Горњем Заостру,...

Управа полиције: Реговали након три минута, испалили око 20 метака!

Управа полиције поново се огласила поводом трагичног догађаја на Цеињу. Тврде да су на лицу мјеста били за три минута, да овим хитиним активностима...

Када предсједнику пишу: Телегрaм non grata!

На адресу кабинета Предсједника Црне Горе данас је достављено писмо предсједника Републике Србије Александра Вучића упућено предсједнику Ђукановићу поводом несреће на Цетињу у којој...

Херцег Нови: Патријарх Порфирије у манастиру Савина!

Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије молитвено је присуствовао јуче, на празник Светих Макавеја Светој Литургији у манастиру Савина. Светом Литургијом началствовао је игуман манастира...