Насловна Магазин Има ли наде: Комунизам и комуњаре живе и данас!

Има ли наде: Комунизам и комуњаре живе и данас!

Почетком децембра 2021. године Јиммy Фаллон, Ариана Гранде и Меган Тхее Сталлион су снимили спот за своју песму “ Ит Wас А…(Маскед Цхристмас)”[3]. Ради се пропагандној песми и споту комунистичког режима САД-а за вакцинисање бустером (тј. трећом дозом) за западњачки Божић 2021. године. Колико глобалистички режим влада показује и то што је тај службени спот на yоутубе-у просто немогуће уопште дислајковати[4]. Yоутубе је забранио дислајковање овог спота. Само лајкови се рачунају, а дислајкови уопште не. Која тиранија. То је права пропаганда која се врши, у рангу СССР пропаганде. Уметност и музика су служили само режиму, тако је сада и овде.

Текст песме се углавном своди на понављања неколико речи[5]: “Ит wас а маскед Цхристмас, wе стаyед ин тхе хоусе

Wе цоверед оур носе, анд цоверед оур моутх

Бут ит’с Цхристмас тиме

Wе’лл бе ин лине фор а боостер.”

Превод следи. “Био је тада Божић с маскама и остали смо кући.” Мисле овде на Божић прошле године. “Прекрили смо наше носеве и наша уста. Али сад је време Божића. И бићемо у реду за бустер.” Значи, у смислу, сада је Божић и неће га више тако провести као прошле године, него, ће чекати у реду за бустер и вакцинисаће се трећом дозом.

Тако “треба бити”. Хајде и ти се бустеруј биолошким отровом, званим “вакцина”.

Докле пропаганда сеже. Врше пропаганду да би се људи за Божић вакцинисали трећом дозом. То је права комунистичка пропаганда и комуњарски режим који стоји иза тога. Шта је музичка индустрија, па и филмска индустрија у САД-у, ако не пропагандна машинерија глобалиста, која користи и сублиминалне поруке, што је познато.

Враћам се на тему о yоутубе-у.

Yоутубе је у власништву Жидова.

У власништву је Гугла, а Гугл[6] је у власништву Лери Пејџа и Сергеја Брима, оба Жидови. Директор (ЦЕО) yоутубе-а је Сузен Војчицки, Жидовкиња: хттпс://ен.wикипедиа.орг/wики/Сусан_Wојцицки “Сузан Дајан Војчицки је рођена 5. јула 1968. године од Естер Војчицки, професорке жидовског порекла и …”. Мајка јој је Жидовка, а отац Пољак, али није битно што оба родитеља нису Жидови. Код Жидова је битно да је барем један родитељ Жидов, да би се особа сматрала Жидовом.[7] Тако да је Сузен Жидовкиња и она је на челу yоутубе-а.

Познато је да yоутубе цензурише сваки могући видео против вакцина и сваки видео теорије завере о пандемији Ковид19[8], а такође и било који у којем је речено нешто против Жидова.[9] Прво видео демонетизују, а ако је аутор и даље непослушан, могу видео избрисати, након тога на непослушност следи казна брисања целокупног канала.

Занимљиво је како је бивши председник САД-а Доналд Трамп избрисан са свих мејнстрим друштвених мрежа: yоутубе, твитер (исто у власништву Жидова[10]), фејсбук и остало. Нормално, Трамп је уствари прилично био за Израел и Жидове у доба свог мандата, али он је био конзервативац те је зато сметао.[11] Тако да је светска врхушка уствари пуно комплекснија, него да се све своди на Жидове.[12] Постоје конзервативне и либералне групације Жидова. Очито да је уствари елита која влада светом либерална, тј. ултра левица, можемо рећи комунисти, а нормално, углавном су то Жидови. Али, да ли то треба нешто да значи. Комунисти у Русији у доба СССР-а су углавном били Жидови, али атеисти. Нормално, постоји преплитање у либералним Жидовским глобалистичким круговима, Жидовског идентитета (тако и тежње за доласком њиховог Мешијака тј. Антихриста, градње трећега храма у Јерусалиму, и др.) и глобалистичких окултних циљева. Нормално, такође бројни глобалисти нису Жидови.

Америчка поштанска карта (разгледница) из 1910. године са симболима илумината – сова[1] и лобања. “Wисе гуyс”- мудри момци “У име Добротвора свим бројевима Јединствене Државе проглашава се: Свако, ко се осећа способним, дужан је писати трактате, поеме, манифесте, оде или друге радове о лепоти и величини Јединствене Државе.” Јевгениј Замјатин, роман “Ми”[2], стр. 5.
Још од доба Мозеса Хеса, Карла Маркса и Фридриха Енгелса, комунисти су углавном били Жидови. Неки теоретичари завере као Текс Марс су стога тврдили да је завера илумината уствари жидовска завера. Тврдња је заснована на причи о континуитету илумината од Адама Вајсхаупта (оснивача илумината), који се нетачно сматра Жидовом од стране теоретичара завере[13], до Карла Маркса, који је пореклом заиста био Жидов[14], па даље кроз историју до данас.

Прича о континутету илумината до данас је тешко утврдљива, али постоје могућности истинитости континуитета. Међутим, тако нешто претерано потиче параноју.

С друге стране бројни глобалисти данас нису Жидови, као нпр. Бил Гејтс, породица Рокфелер, разни немачки богаташи, и много других.

Један од главних циљева илумината је било укидање приватног власништва. Значи дословно да људи ништа немају у свом личном власништву, него све да буде заједничко или државно (дословно, ништа да немају своје). То и један од главних циљева комунизма. Што се тиче социјализма он је само прелазна фаза у комунизам. Тако је по марскистичкој филозофији.

Након смрти социјализама по Европи 1990-их година[15], наводно комунистичка идеологија је нестала из Европе. Међутим, идеја Европске Уније је увелико била заснована на “Вентонете манифесту”[16] од стране италијанског комунисте Алтијера Спинелиа из 1941. године, који је предвиђао Европу као једну државу – федерацију. Ту причу сам спомињао у чланку “Немци или ко су они уопште”.[17] Комунистичка идеологија је пропагирана од стране посебно значајне тзв. Франкфуртске школе.[18] Већина филозофа те школе[19] (велика већина су Жидови) су се преселили у САД и тамо утицали на културу и владавину у САД-у. Тако је комунистичка идеологија настављена у САД-у до данас, али на софистициран начин, а то је путем тзв. културног марксизма. То је подручје за истраживање, тј. треба утврдити везу франфуртске школе и културног марксизма. По културном марксизму не постоји кроз историју само борба класа као у комунистичкој филозофији (и Адам Вајсахаупт је писао при крају живота о борби класа), него и борба раса, сполова, сексуално опредељених (тј. педери, хетеросексуалци и друго), и других супротстављених групација.

Културни марскизам је потакао и данас потиче деловање радикалног феминизма, “геј парада”[20], признање сексулано опредељених мањина тј. ЛГБТQ, легализацију абортуса, уздизање црначке расе[21] (посебно, измишљање тзв. беле привилегије), и много другог. Тако да је због културног марксизма САД практички полудио у тој идеологији[22]. Довољно је погледати нпр. шта они уче на факултетима[23], нпр. квир теорију[24] и какве луде професоре имају[25] нпр. типа Џудит Батлер[26].

Даље, након пада социјализама, бројне комунистичке партије у Европи су се само прештеловале у зелене партије или ултра левицу. Посебно у Зелене[27]. Међутим, неке и данас левичарске странке имају континуитет са изворним марскистичким странкама из 19. века, нпр. СПД у Немачкој.[28]

С друге стране, бројни су нацизам окарактерисали као супротност комунизму. Међутим, нацисти су били десничарски, нацистички комунисти уствари. Целокупна идеологија комунизма је била присутна у наци и фашистичким странкама те уређењу државе и друштва, само у фашистичком руху.[29] Једно време сам и размишљао да је Хитлерова странка тј. НСДАП била неки облик наставка илумината, тј. деловање одређеног огранка илумината.[30] Нормално, ко то зна, али то је посебна тема.

И да ли је данас жива прича о укидању приватног власништва и осталих комунистичких прича?[31]

Очито, културни марксизам жари и пали данас. А што се тиче приватног власништва, позната је реченица Клауса Шваба (није Жидов) да у будућности људи неће имати приватног власништва и тако ће бити срећни[32]. Његов Велики ресет је шта друго него остварење комунизма илумината, Бабефа, Маркса и других комуњара, само у технолошком руху, попут Сенсимонизма.

Такође, пре неко време су њуејџери покушавали да уведу комунизам по свету и укину приватно власништву у оквиру тзв. Венус пројекта тј. пројекта курве вавилонске (што је Венера уствари, исто што и вавилонска Иштар, Астарте и остале курве, које су вероватно изворно уствари жена Нимрода, који је потакао цео свет да гради вавилонску кулу “Нови светски поредак антике”). Њуејџери су настојали да уведу тај пројекат управо путем популарних “Зејтгајст” филмова 1. и 2., на челу са Питером Џозефом, вођом Зајтгајст покрета. Нормално, оба филма су била по вољи глобалиста[33], посебно Жидова.[34] Исто као и фантазија “Да Винчијев код”. Ден Бравн је осим тога високо повезан са елитом, било се они звали илуминати, или како већ.

Венус пројекат је уствари комунизам. Пројекат је измислио Жак Фреско, Жидов. Циљ је успостављање високо технолошке цивилизације у којој нико неће имати приватно власништво. “Нећете имати ништа и бићете срећни”, каже Клаус Шваб.

Значи, комунизам жари и пали и дан данас. Можда баш зато што никада илуминати нису ни нестали, а данас је то највише спојено са Жидовима. Иако, Адам Вајсхаупт када је основао илуминате, забранио је Жидовима и Језуитима да приступају организацији. Инсинуатор “не треба да прима у Ред било пагане, или Жидове, али такође треба да избегава” да врбује “све религиозне особе, а на првом месту бивше Језуите и то као кугу. Орденс геистлицхе дüрфен ние ауфгеноммен wерден, унд дие Еx-Јесуитен солл ман wие дие пест флиехен.” (Августин Бариел, Правила Илумината тј. Цоде оф тхе Иллуминати, Мемоирс Иллустратинг тхе Хисторy оф Јацобинисм,[35] 1798, година, стр. 416, цитат на основи оригиналних докумената “Тхе Ласт Wоркс оф Спартацус анд Пхило” (енг. превод назива дела) – Инструкције за стациониране префекте и надзорнике, стр. 153)) Како Вајсхаупт пише у свом “Додатку на апологију илумината” тј. “Додатак на оправдање мојих намера са Илуминатима”[36] из 1787. године, за Језите, чији је Ред укинут 1773. године, булом “Доминус ац Редемптор” папе Климента XИВ, да она тајна организација која има велику жестину и амбициозност, не може само тако да нестане.[37] Па онда ни илуминати с обзиром да су били управо такви као Језуити, нису стога ни нестали, како се сматра од стране историчара почетком 19. века. Сам Вајсахаупт је написао у свом писму Катону: „Узео сам све у обзир и тако припремио да ако Ред данас пропадне, за годину дана ћу га успоставити сјајним него икада.” (Писмо Спартака[38] Катону, у делу, Џон Робинсон, Докази завере тј. “Проофс оф Цонспирацy … ” , стр. 46, 1798. године)[39]

Ипак, увек је боље не веровати у постојање илумината због параноје, али ипак задржати у позадини главе могућност континуитета илумината до данас.

Циљеви илумината и данас жаре и пале тј. делују и данас. Али то је тема за себе.

Значи, комуњаре и даље жаре и пале.

Требаће нам још пар багера да би то срушили и код нас у Србији, као што је срушен режим Слободана Милошевића 5. октобра 2000. године, иако је то био социјализам[40].

Треба рећи да никада практички нигде комунизам није ни постојао, био је социјализам, али не комунизам. Комунистичка економија никада није функционисала, где је и уведена на један период те су увек морали да се врате на прилично капиталистичку економију[41] (као што је и данас у Кини). Али када укину приватно власништво у целом свету, онда ће бити успостављена и та фамозна комунистичка економија, која ће довести до огромне глади (што је и направила на разним местима, нпр. у Кини[42], па и у Југославији је био хаос када је успостављен сличан систем на почетку социјалистичке владавине).

Нешто од комунистичком режима можемо сваки дан да гледамо и на ТВ-у данас. Управо тако. Постоји емисија на пинку под именом “Задруга” (занимљив назив, као комунистичка задруга). То је права комуњарска задруга. Значи, сви углавном живе заједно и спавају у једној соби[43], и снимају их стално камере. То је уствари комуњарски сан Томаса Кампанеле из почетка 17. века[44], а тотални надзор је био по његовој вољи, у његовом филозофском делу “Држава Сунца”[45]. Камере и надзор је нешто тотално у комуњарском духу. Такође, то је све слично комунизму Франсоа Бабефа из краја 18. века, у којем сви седе за истим столом и једу исту храну, док приватног власништва нема. Сличности, као и роман 1984. од Џорџа Орвела[46].

А народ у Србији воли “Задругу” да гледа. Обожавају комуњаризам (иако ни незнају шта је то уствари, а није социјализам), а иначе обожавају бивше Удбаше и синове Удбаша који владају Србијом.

[15] Готово свуда.

[16] https://en.wikipedia.org/wiki/Ventotene_Manifesto

[17] https://www.academia.edu/50990654/Njemci_ili_ko_su_oni_uop%C5%A1te

[18] Основана је у периоду између два светска рата. Већина су били Жидови.

[19] Нека од главних имена школе: Теодор Адорно, Макс Хоркхајмер, Ерик Фром. Сва тројица су Жидови.

[20] Тзв. параде поноса.

[21] На нездрави ниво, у смислу ниподоштавања белаца и уздизања црнаца.

[22] А главни је расадник тих “вредности” по свету.

[23] Мислим углавном на филозофију и социологију, али сваки факултет је мање-више застранио.

[24] Квир теорија пропагира поред осталог и педофилију. Погледајте нпр. овај видео од Кејт Вудса о томе: https://www.youtube.com/watch?v=27TXMvGDqJM

[25] Што не значи да мислим да су сви луди, него да САД што се тога тиче предњачи у свету.

[26] Луда жена https://en.wikipedia.org/wiki/Judith_Butler Жидовка. Професор, доктор филозофије. Главни аутор квир теорије. …

[27] Не чуди што је „зеленаштво“ на челу глобалистичке идеологије.

[28] Данашњи канцелар Немачке, Олаф Шолц је члан SPD-а. SPD је у Бундестагу у коалицији са Зеленима и FDP (либерална странка). Управо због тога су у Немачкој данас изузетно присилне мере што се тиче коронашких мера и вакцинације. Ништа чудно, ултра левица ће увек тежити драстичним вакцинашким мерама. Тако је у Канади (Либерали владају), у Аустралији прилично (Либерална партија има већину у коалицији). У САД-у владају Демократи тј. ултра левичарска странка и они гурају драстичне коронашке и вакцинашке мере. … Занимљиво, у Немачкој владајуће странке планирају стварање Европске федерације. Погледати вест овде: https://www.euractiv.com/section/politics/short_news/german-government-will-push-for-a-european-federation/ . То је остварење плана италијанског комунисте Алтијера Спинелија. Осим тога европска федерација је у складу са политиком комуњара и илумината. Анархасис Клоц (“лични непријатељ Исуса Христа”), претпостављени илуминат из краја 18. века је филозофирао о уједињеној Европи. … Упорно су либерални политичари у ЕУ настојали да створе федерацију Европе те су стога гурали тзв. Европски Устав 2004. године, који није прошао на референдумима широм ЕУ те је пропала идеја европске федерације, али Лисабонским уговор из 2007. године су приближили ЕУ идеји федерације, али не довољно. На крају у овој кризи данас, немачка левица и либерали ће се опет окушати у стварању европске федерације.

[29] Осим тога, Мусолини је био прво члан Комунистичке партије Италије. А нацистичка владавина у Немачкој показује по свему да се ради о неком наци, анти-жидовском комунизму или нацистичком комунизму.

[30] Такође, идеја огромног централизма власти у једној особи (тј. у овом смислу у Адолфу Хитлеру) је тотално непозната у ЦЕЛОЈ ИСТОРИЈИ НЕМАЧКЕ. Да, у целој историји Немачке не постоји неки владар или систем власти који је представљао потпуну централизацију власти. И сама титула Хитлера „фирер“ је тотално непозната у целој историји Немачке. Монархија у историји Немачке је увек била прилично децентрализована, па и у доба тзв. Немачког царства од 1871. године. Тада је постојала тзв. федерација немачке монархије, а не нека централизована свеобухватна Немачка. Једино где налазимо велики централизам у Немачкој је код самих историјских илумината. Илуминати (мислим на праве, из 18. века) су били тотално централизована организација на челу са једним човеком, који је имао титулу генерала. Од његових поданика је захтевана апсолутна послушност која се ширила попут строге хијерархијске пирамиде. Ако Хитлер није преузео идеју од илумината, морао је да преузме идеју ван Немачке. NSDAP, или Националсоцијалистичка Немачка радничка партија (примећујете идентички назив као комунистичке партије) је основана у Минхену, у Баварској. Тамо су илуминати владали и имали седиште у доба Адама Вајсхаупта, а и основани су у Баварској, Инголстат. И постоје друге занимљивости које омогућује могући закључак да се ради о неком огранку илумината, ван мејнстрима. Али то ко зна да ли је то тако.

[31] Одлично размишљање једног Аустралијанца о продору комунизма данас путем тзв. пандемије Ковид19 вируса: https://www.bitchute.com/video/R0wPGCYkEZGY/?list=r2VTZE5Vs1yA&randomize=false

 

[32] То је као што је Адам Вајсхаупт хтео да врати људе у тзв. првобитно стање у којем тобож није било приватног власништва. Њему је у циљу била, као што је писао: „срећа човечанства“. Она се састојала у бити о стварима које људи ни неће. Он је покупио идеју о „првобитном стању“ од Жан Жак Русоа, француско-швајцарског филозофа. Русо је занимљиво, могуће отац приче да су људи пореклом од мајмуна. Он је сматрао да су људи настали од мајмуна. Уопште, та прича потиче прво од француских просветитеља, а не првобитно од Чарлса Дарвина. …

[33] Посебно што је први филм антихришћански. У филму причају праве фантазије о Христу. Лако их је побити. Ништа истинито нису ни навели. …

[34] Иако, разни њуејџери су антисемити. Сва та окултна струја која изворно потиче од сатанисткиње и теозофкиње Јелене Блавацке је против Жидова. Нормално, нису у целини против либералних Жидова. Зависи, како ко. … Та окултна струја је била повезана са нацсоцијализмом Немачке. … Данас, познати њуејџер Дејвид Ајк (који у својим књигама масовно преписује текстове Алис Бејли (сатанисткиње)), често прича против Жидова на својим скуповима. Познат је по својим фантазијама да је светска елита уствари ванземаљског-гуштерског порекла. Причу је лако побити, јер је немогуће мешање врста (нормално треба дефинисати шта је врста, не мислим у смислу мешања тобож различитих врста, нпр. црног и белог медведа, јер су двоје очито иста врста уствари), а камоли врста из различитих галаксија. …

[35] Трећа књига.

[36] “Supplement to the Justification of My Intentions with Illuminati“, енглески превод дела.

[37] У фусноти 4. од Вајхаупта: “Значи, Језуити настављају да постоје? Запањен сам да било ко може сумњати у ову очиту чињеницу.” … “Како је могуће да такав Ред, једноставно због папске буле, а који поседује све начине опстанка, може одједном изгубити сву храброст, напустити све своје амбициозне планове и чак да се одрекне идеје очувања себе, ако не јавно, онда барем тајно иза сваког корисног вела или маске?” … “Која особа након пада са одређене висине није направила даљње планове да поврати своју пријашњу моћ?” … “Не! Ко год озбиљно тврди такве ствари, или не познаје Језуите, или је сам повезан са њиховим интересима, или не поседује знање људске природне. Не зна како је тешко амбицији да напусти свој високи ниво моћне владавине и да напусти, када је све позива и наводи је на поновно успостављање моћи.” Овде је Вајсхаупт опседнут Језуитима, јер су они били његови главни непријатељи.

[38] Спартак је било кодно име Адама Вајсхаупта у илуминатима.

[39] Такође је био план да се илуминати нигде не зову истим именом, нити да се баве истим послом. Тако је написао Вајсхаупт у једном својем писму. То правило је отворено примењивао тзв. „други вођа“ илумината Кристиан Бод. А ако ћемо веровати да је Филипо Буонороти био илуминат, онда и он, код својих тајних комунистичких организација је у оквиру илумината примењивао ово правило.

[40] Ево како Џо Багериста тумачи ситуацију: https://www.youtube.com/watch?v=wgW4qOzCW6M . Видео: „Комунисти и даље владају Србијом, сад треба два багера да се сруши Вучић!“. Неке од његових изјава из интервјуа: “Нисам ја за жуте, сви су исти и црвени и зелени. Тог 5. октобра је требало да се обави лустрација и врати отето народу, отворе досијеи, да се зна ко је ко, а није се десило ништа. Нема демократа, све су то комунисти, који су навикли да живе од лажи. Краду и лажу, а нико не иде у затвор. Удба је овде основала готово све политичке партије, жути после продали све, Тадић разбио војску, а сада је Вучић добио задатак да смањи плате и пензије, да коначно Срби поцркају и да прода Косово. Странци подржавају Вучића, јер им све даје. А народ ако је глуп, нека гласа за Вучића. Овде Удба све мрси конце, требало ју је расформирати 5. октобра. Да би се расформирао систем, треба два багера, један на Правни факултет, а други на Палату правде, јер је ту највеће легло корпупције и криминала. У Србији ништа не функционише осим лажи.“

[41] У доба Денг Шјапинга, који је уздигао Кину из пепела пропасти из доба Мао Це Тунга.

[42] У доба Мао Це Тунга.

[43] Углавном у једној соби.

[44] Осим камера, али имао је он других идеја надзора и нужности надзора.

[45] Његов вид комунизма. Нико нема ништа своје („Зар није лепо видети, како они међусобно не могу даровати ниједну ствар, јер све имају заједничко. Владари много пазе, да нико не добије више, него што заслужује, али ипак добију по потреби.“), а живе у заједничким зградама и спавају у заједничким собама, као у „Задрузи“. Све је до танчина управљано од режима, на челу са врховним владарем, који се, занимљиво, назива „Сунце“ –Sol. Сви вежбају голи, док их режим проматра, и режим бира с ким ће се ко размножавати. Брак не постоји. „Када заједно мушкарци и жене вежбају сасвим голи, попут старих Грка, учитељи виде (проматрају) … “ (Хрестоматија филозофије, Филозофија ренесансе и одабрани одломци, Држава Сунца) Звучи прилично лудо. Колико је та књига луда, као да је било заташкано у доба СФРЈ у уџбеницима историје филозофије. … Кампанелина прича, као и Бабефова, прилично подсећају на амерички филм „Острво“ те  прилично на новелу „Ми“ Јевгенија Замјатина.

[46] “1984.“ је написана под утицајем романа „Ми“ од Замјатина.

ИЗВОР: наука и култура

Најновији чланци

Отказано традиционално пливање за Богојављенским крстом у Подгорици

Црквена општина подгоричка Митрополије црногорско-приморске саопштила је данас да ће, због тешке епидемиолошке ситуације изазване вирусом корона и неколико хиљада обољелих у Црној Гори,...

Управа храма Христовог васкрсења: Вандализам никоме није добро донио!

Саопштење управе Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици Порука непримјерене садржине исписана је на цркви Вазнесења Господњег поред Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици. Старјешина Саборног...

Владимир Мартиновић, Демократе: Мањинска влада понуда за сарадњу с ДПС-ом!

Мањинска влада, коју је посланицима јуче предложила коалиција Црно на бијело као модел изласка из политичке кризе, понуда је за сарадњу ДПС-у, сматра потпредсједник...

Здравко ревидирао: Сада предлаже реконструкцију министарстава, али и изборе у мају! Мањинска влада превара!

Премијер Здравко Кривокапић рекао је да је мањинска влада, предложена од дијела парламентарних субјеката, превара. Он је казао да маске морају да падну до...

Клацкалице и политички мачори: УРА фатална за Србе или Србима само Србин помаже!

Пише: Иван Милошевић Мале странке, барем оне које су у парламенту, већином су антисрпске. Има их прегршт у данашњој опозицији, има их и у позицији,...