Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Знали смо, МУП Србије: Здравкове кћерке безбједне!

Министарство унутрашњих послова (МУП) Србије саопштило је данас да „не постоје конкретна сазнања“ о могућем угрожавању безбједности ћерки предсједника Владе Црне Горе Здравка Кривокапића, и да се оне до сада полицији нису пожалиле да се осјећају угрожено у Србији.

Српска полиција, с обзиром на то да је ријеч о штићеним личностима у Црној Гори, предузима мјере њиховог обезбјеђења док бораве у Београду и са ћеркама Кривокапића има редован телефонски контакт. Оне се до сада полицији нису пожалиле да се осјећају угрожено у Србији, наводи се у саопштењу.

Како су додали, након што је амбасада Црне Горе у Београду затражила предузимање мјера на њиховој безбједности, полиција је разговарала са ћеркама црногорског премијера и полицијским службеником МУП Црне Горе и „нико од њих није изнио конкретна сазнања о могућем угрожавању њихове безбједности“.

Истичемо да је МУП, такође, од надлежних безбједносних служби затражило мишљење и да је након провјера констатовано да не постоје конкретна сазнања која би указала на могућност угрожавања њихове безбједности. Сматрамо да је неозбиљно и тенденциозно да уколико се осјећају небезбједно, ћерке црногорског премијера то прво саопште медијима, а да притом не обавијесте полицију, речено је у саопштењу.

Ћерке премијера Црне Горе Здравка Кривокапића, Јелена и Милена Кривокапић напустиле су јуче Београд, како су изјавиле, јер се због „хајке која је покренута у београдским таблоидима“ не осјећају безбједно, те да је њихова породица изложена „незапамћеном медијском линчу“.

Оне су саопштиле, како је пренио портал Нова.рс, да су веома разочаране због тога што их неко протјерује из државе и града који доживљавају као свој, те да ће, у консултацији с породицом и безбједоносним службама Црне Горе, процијенити колико је њихов даљи боравак у Београду сигуран.

Реагујући на написе у београдским таблоидима који су њиховог оца описали као „издајника“ и „човјека који пљује Србију“, а њих као дјецу премијера Црне Горе која, упркос томе, имају послове у Београду, Јелена и Милена Кривокапић навеле су да су одмах након завршених студија покренуле посао у Србији и засновале породице, али да се „због хајке која је покренута против њих“ не осјећају безбједно у Београду.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МР МОМО ЈОКСИМОВИЋ, ПРЕДСЈЕДНИК ПАРТИЈЕ ПЕНЗИОНЕРА: Најстарији суграђани све лошије живе, власници трговинских ланаца све богатији, а власт ћути!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко војвода од провизије!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Шта је природније него да као Србин градим добре односе са Београдом и Бања Луком!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

romanovi-naslovna-750x430

У БУДВИ: Филм о Николају Другом Романовом!

висеград

СРПСКА: Андрићград жариште културе!

медо8

У ЦЕНТАР, НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Не може се против ДПС мафије борити са њиховим полицајцима, тужиоцима и судијама, нити по законима које су они усвајали да се заштите!

будва

БУДВА: Око Нове окупљена широка коалиција, сигурни у побједу!

скадар

ИЗ СТАРЕ ШТАМПЕ, ЕПИСКОП САВА ДЕЧАНАЦ: Скадар блистава круна српскога југа!