Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

УНЦГ O НОВЦУ ЗА МЕДИЈЕ МИНИСТАРСТВА ЗА МЕДИЈЕ: Зле паре за зле подјеле докторице Тамаре и Недељка – господо, тражимо оставке!

Удружење новинара Црне Горе тражи оставку министарке културе и медија докторице медицине Тамаре Вујошевић и директора Директората за медије Неђељка Рудовића и његовог сарадника Вукашина Пудара. Разлог је више него убједљив – нетранспарентна и неправедна расподјела средстава медијима из Фонда за медијски плурализам у износу од скоро пола милиона евра (450.000 евра).

Наиме новац од свих грађана Црне Горе добили су сви црногорски медији који баштине антисрпство као занимање и чији портали свакодневно исијавају мржњу према свему српском у Црној Гори и региону Западног Балкана од Српске православе цркве, па преко српске културе, језика и српских политичара.

Докторица медицине, која је без трунке респекта и стида засјела у фотељу министарке за културу и медије, славодобитно, уз подршку директора Директората за медије Неђељка Рудовића (студирао право 15 година) саопштили су у понедељак 25.децембра да су подијелили скоро пола милиона евра сијачима мржње и сваког писаног и неписаног непочинства против свега српског.

Занимљиво да се нису огласили ни из актуелне власти, али ни опозиције због такве одлуке докторице медици Тамаре и њеног директора Неђељка и њихових злих пара. Нису реаговали ни црногорски медији, паре су ипак паре, „узми шта ти год и ко ти год да , па макар биле и зле“!

Ко је добио зле паре докторице медицине Тамаре и директора Неђељка, па медији које слове као „бетонски“, затим и они који су медијске „комите“ и новодни грађански, али зашто не рећи и антисрпски.

И гле чуда сви су добили позамашње своте од 35.000 хиљада евра.

Средства је добио само један српски портал и то мизерних 625 евра.

Међу 50 пријављених на конкурс, сви су добили пристојне и непристојно високе количине евра, само тај један српски портал – мизерију.

И тако се то ради пуне три године од промјене власти, јер у министарству за медије коло воде исти они који су и пуних 30 година ведрили и облачили медијском сценом у Црној Гори.

Докторице медицине Тамара, директоре Неђељко, господине Пудару било би етички и поштено да се купите из министарсва које брине о медијима. Разлога је много, а овај последњи је прелио чашу.

Удружење новинара Црне Горе позива актуелну парламентарну већину да одбаци све предлоге законских аката које је припремио директор Неђељко, а које презентира, мада о њима нема појма, докторица медицине Тамара.

И да се не заборави сви српски медији у Црној Гори од новина, тв станица и портала су предмети напада и сатанизације управо од медија који су добили зле паре од докторице медицине Тамаре и директора Неђељка.

Ти исти антисрпски медији су управо они у Црној Гори којим својим радом дубоко дијеле друштво у Црној Гори по свим основама.Зар то треба плаћати новцем свих грађана Црне Горе?

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ФАЛСИФИКАТИ СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ: Стефана Првовјенчаног није крунисао папа, него Свети Сава и то руком Јована Крститеља!

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

ПАРТИЈА ПЕНЗИОНЕРА И УДРУЖЕЊЕ “ПРАВДА”: У Бијелом Пољу ДПС-овци ћутали када су примања била 147 евра, данас критикују када су порасла на 450!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мили5

“БРАЋА”: Српски министар кренуо у Јасеновац да се поклони српским жртвама, па депортован из Хрватске!

Draga-Mastilovic

ДРАГА МАСТИЛОВИЋ: Хитлерове сјенке над Балканом!

рајнке3

ШУШКА СЕ, ШУШКА, РАЈНКЕ ТРАЖИ ОД МИЛОЈКА: Јача борба против “српске пријетње” и Русије, Додик пресрдачно дочекан, Срби могу у владу, али да подрже санкције Москви!

мито

КРУПНЕ ПРИМЈЕДБЕ НА НАЦРТ ЗАКОНА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ: Нема политичке воље да се сузбије мито и злоупотреба државних функција!

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!