Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

У ЦРНОЈ ГОРИ ГОДИНЕ ПОЧИЊУ 9. ЈАНУАРОМ: Монтенегрини Антисрби, Срба све више и више!

Пише: Иван Милошевић

Обиљежавање 9. јануара у Српској подигло је на ноге бивши режим и његову ваздашњу послугу. ДПС и његови сателити не крију да им само Срби сметају и да њих нема од Улциња до Дурмитора живјело би се као у рају, еври би расли по дрвећу, а умјесто ријека долинама би текли мед и млијеко. Али, шта ће они мученици, Срби све нешто славе, вијоре се тробојке, звоне црквена звона, чују се гусле, а све то иритира Монтенегрине! 

И не сметају њима само домаћи Срби, не могу да виде ни Србе у региону. Када примјете Србе у Србији пада им мрак на очи, од Вучића ни да заспу и траже да се Вучић мирно повуче. Кажу да би без Вучића све било љепше, да би онда Београд био и њихов град и да би се Ада Циганлија преселила на Бојану! Отворено подржавају политичаре Србије и све остале у кругу двојке и преносе све што се чује по дорћолским сокацима. Не могу да прежале што се коначно круг двојке не смјести у државне и остале србијанске кабинете, али упозоравају да би и са њима било невоља! И они или барем неки од њих сањају неку Велику Србију, па неко Начертаније и тај мрски српски свијет! 

Да могу данас би Бања Луку исписали са списка балканских градова! Тај 9. јануар им је кост у грлу, као да их неко тјера да они славе тај јануар, радо би га некако преспавали и након Божића пробудили се негдје тамо око Светог Саве или касније! Не крију да подржавају све који су против 9. јануара у Српској. Да и хор мишева из подземних ходника РТЦГ-а или старе зграде Владе зацичи против Срба у Српској и то би прогласили гласом демократије, европских стандарда и БИХ правде! 

Утркују се читавог дана како да преброје домаће Србе који су данас били у Бања Луци. Броје их више пута, записују да кога не забораве и пишу им идеолошке анамнезе! 

Не знам, не би да препричавам, али свака задња ДПС шуша и маруша данас је дигла ону ствар на Српску и 9. јануар! Кажу неуставно, револуционарно, непоштено, накарадно и затуцано! Бришу 9. јануар из календара и тврде да не постоји, а уколико и постоји, онда је устао на некој кривој нози или шепа, инвалид је и није за никога и није за ништа! Када чују пјесме о Српској и виде овдашње Србе у Бања Луци смрачи им се пред очима и да могу све би их похапсили када се кући врате! 

Не остане човјеку ништа друго него да се смије тој антидеветојануарској хистерији која пријети да захвати и остале дане, а посебно 13. јануар и дочек Српске Нове Године. Има у суботу Монтенегрини скроз наскроз да пошизе и баце се у још један јануарски заборав. Требаће им читава година да прогутају и сваре све те тробојке, српске пјесме, химне, црквена звона, вјеронауку и осталу српску науку! 

Све им српско смета! Да могу отишли би негдје далеко у Сибир, само да више не слушају и не живе са Србима! Срби им се не уклапају у монтенегринску мантру суживота са свима и свачим, али само да није српско!

А Срби као Срби, тврдоглави и пакосни када их нападају, па их је у инат све више, више, више… и више. И да их је све мање или да их не буду опет би Монтенегрини имали и против тога нешто да примјете, преиспитају сами себе и упитају се – јесу ли довољно Антисрби када је Срба све више и више!

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!

мАКЕДОНИЈА2

ИВАН СТОИЉКОВИЋ: У Македонији Албанци владају и народ не питају!