Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Торино: Савршен меч Новака Ђоковића!

Новак Ђоковић је одиграо нестваран меч против Андреја Рубљова, побиједио сјајног играча и пласирао се у полуфинале осморице најкбољих тенисера свијета! 

Све је код Новака функционисало као швајцарски сат. Рубљов је такође играо добро, али то је било недовољно да унесе барем мало неизвјесности у данашњи меч. 

По ко зна који пут Новак Ђоковић је показао да је комплетан играч и када се коцкице сложе могао би да игра против два противника на терену и побиједи. Сјајни Новак Ђоковић и све најбоље у наредним  мечевима!

Срби широм свијета очекују да Новак на овом турниру потврди оно што сви знају – да иако је осми на листи, Новак Ђоковић је најбољи тенисер свијета!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ НАЦИОНАЛНИ САВЈЕТ И УДРУЖЕЊЕ КЊИЖЕВНИКА: Осуђујемо покушај смјене Јанка Јелића, није култура све што се назива културом!

СРБИН ГАЗИ: Новак Ђоковић у полуфиналу Монте Карла!

МР МОМО ЈОКСИМОВИЋ, ПРЕДСЈЕДНИК ПАРТИЈЕ ПЕНЗИОНЕРА: Најстарији суграђани све лошије живе, власници трговинских ланаца све богатији, а власт ћути!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

romanovi-naslovna-750x430

У БУДВИ: Филм о Николају Другом Романовом!

висеград

СРПСКА: Андрићград жариште културе!

медо8

У ЦЕНТАР, НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Не може се против ДПС мафије борити са њиховим полицајцима, тужиоцима и судијама, нити по законима које су они усвајали да се заштите!

будва

БУДВА: Око Нове окупљена широка коалиција, сигурни у побједу!

скадар

ИЗ СТАРЕ ШТАМПЕ, ЕПИСКОП САВА ДЕЧАНАЦ: Скадар блистава круна српскога југа!