Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СРЂА ЂОКОВИЋ О НЕГАТИВНИМ КОМЕНТАРИМА НА НОВАКОВ РАЧУН. Нека им је Бог у помоћи!

Срђан Ђоковић, отац најбољег тенисера у историји Новака Ђоковића, прокоментарисао је неумјесне коментаре спортског новинара РТЦГ-а Небојше Шфранца након пораза Србина у финалу Вимблдона. Срђан Ђоковић узвратио на прозивке Небојше Шофранца: “Нека му је Бог у помоћи, ако и он може да му помогне”

Неуспјех Србина обрадовао бројне хејтере широм свијета који су коначно дочекали својих пет минута, па се утркују ко ће више да унизи српског аса. Љубитеље тениса у Србији нису изненадили срамни кометари новинара и осталих “стручњака” са Запада – на те одвратне бљувотине су већ огуглали. Међутим, нико није није очекивао да ће из Црне Горе стићи срамне прозивке на рачун Ђоковића.

Наиме, црногорски новинар Небојша Шофранац срамно је ударио по Ђоковићу и навијачима српског аса. Његови крајње неумесни коментари запрепастили су читав регион.

Присталице српског аса назвао је чобанима, а за најбољег тенисера свих времена рекао је да је највећи губитник у историји.

Шта си му то урадио, Карлитосе? Толико илегално лудих волеја, слајсева и бомби које би требало забранити. И да разбуктиш оволико бијес дрвосеча који не знају ни гемове да броје, а знају толико да проклињу момка од 20 година који је задивио свијет? Колико чобана ће престати да гледа тенис и да плаче ојађено на мом зиду? написао је на друштвеним мрежама Шофранац.

Нажалост, ту се није зауставио:

Шпанци су дали нови надимак Новаку. ЛОАТ, чак 12 изгубљених финала, највише у Опен Ери, он је “лосер оф алл тимес” (највећи губитник свих времена), написао је црногорски новинар.

Његове скандалозне испаде кратко је прокоментарисао и отац српског аса Срђан Ђоковић

Нека је том човеку Бог у помоћи. Ако и он може да му помогне и ако стварно мисли све то што је написао, кратко је рекао Срђан Ђоковић за Републику.

извор: адриа

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДА ЛИ СЛУЧАЈНО: Новак Ђоковић у Риму добио флашу у главу!

СЈАЈНИ СРБИН: Никола Јокић најбољи играч НБА лиге!

СРБИН БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈЕ: Новак Ђоковић најбољи спортиста на планети!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

patru

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ: Подижемо глас против историјског ревизионизма и Резолуције о Сребреници!

srpskezemlje

СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

danisrpska

“ДАНИ РУСИЈЕ У СРПСКОЈ”: Резолуцију о Сребреници предлажу они који починили најстрашније злочине у историји!

milojko

СРПСКИ ПОЛИТИЧКИ АНТИФЕНОМЕН: Гласаш за власт, која потом све ради против Срба!

pupovac

ПОГОРШАН ПОЛОЖАЈ СРБА У ХРВАТСКОЈ: Нова влада без српских представника!