Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Спрдња, Цетиње у магли марихуане: Откривено седам плантажа дроге!

Подгоричка полиција ухапсила је Марка Газиводу (34) из Подгорице, због постојања основане сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављење у промет опојних дрога и кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Ово хапшење догодило се након откривања седам плантажа марихуана код Цетиња.

Планским активностима службеника Центра безбједности Подгорица спроведена је вишенедељна акција кодног назива Двоглед и откривена је до сада највећи засад марихуне у Црној Гори. Припадници полиције одузели скоро 3.700 стабљика марихуне-наводе у саопштењу из Управе полицје.

Тако је данас “полиција лишила слободе М.Г. (34) из Подгорице због постојања основане сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављење у промет опојних дрога и кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја”.

-Вишенедељна акција Двоглед успјешно је реализована данас након што је подгоричка полиција утврдила чињенично стање на терену и иницирала наредбу за претрес породичне куће и имања осумњиченог у насељу Рваши – општина Цетиње-наводе из Управе полицје-наводе из Управе полицiје.

Доласком на имање пријављеног затечено је седам већих плантажа на којима су пронађени засади 3.346 стабљика величине до два метра и 347 саксија са засадима марихуане.

Прерадом и продајом наведене биљне материје осумњичени би добио вешемилионски износ новца чиме је спријечено да наведена дрога буде кријумчарена како на територији Црне Горе тако и према земљама региона. Претресом породичне куће пронађена је већа количина опојне дроге марихуана која је већ била спремна за продају као и ловачки карабин са два комада муниције-објашњавају из УП.

Службеници Центра безбједности Подгорица свакодневно током свог рада на терену спроводе активности у циљу спречавања продаје и производње опојне дроге и током јула 2021. године ово је трећа заплијена са такозваних плантажа којом приликом су процесуирана четири особе осумњичене да су узгајале марихуану на својим породичним имањима.

У наредном периоду службеници Управе полиције ће се наставити са појачаним активностима на спречавању и откривању дистрибуције наркотика и других незаконитих поступања.

Извор: “Дан”

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!

БЕЗОБРАЗНИ ХРВАТИ ТРАЖЕ: Грлић-Радман хоће Дом у Ластви, брод “Јадран”, предлажу Резолуцију о Божићном устанку, опомињу да Црна Гора у ЕУ иде преко Хрватске, па да не помињу Јасеновац!

ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: ДПС руши власт у Подгорици, иза ДПС можда није само СДП, СД и ЛП!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

spijunu

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

mitropolija

МИТРОПОЛИЈА ПОРУЧИЛА МИЛАНУ КНЕЖЕВИЋУ: Окани се јавног суђења и пресуђивања!

brigada11

СРПСКА: Први пут обиљежена годишњица оснивања Фочанске бригаде ЈВуО, јунаци који су бранили Србе!