Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Скакање по мозгу: Муслимани на ДПС правцу!

Пише: Иван Милошевић

Муслимани, браћо наша драга, дајте се мало одлијепите од ДПС, ако Бога знате! Мућните мало својом главом и не дозволите да са вама ДПС маше када год стигне и свађа вас са Србима. Ви од Срба ближих немате и немојте да тражите непријатеље тамо гдје они нијесу, него погледајте у очи већ једном том ДПС-у и видите те балване које они носе у њима. Не труните српске очи тим балванима!

-Ако ово у Пљевљима није шовинизам, не знам онда шта је…Ако немамо право на неке функције, пожељно би било да нам се одговори-да ли имамо право на ваздух? Питам се, гдје је држава, НВО сектор, медији, стране дипломате? Највероватније ће бити, да је ово “Рамазанска честитка”, закукао је јутрос реис Рифат Фејзић.

Тако он види протест групе грађана у Пљевљима због именовања начелника полиције у том граду. Иако се већ пар дана објашњава да протест није због тога што је спорни начелник муслиман, него због његове антилитијске биографије и нечасне улоге у њиховом спречавању, џаба то понављаш муслиманима. У опробаном ДПС маниру они чију само оно што њима одговара, односно што одговара њиховим налогодавцима у ДПС-у, а то је да изазивају подјеле свим средствима и на сваком мјесту. А муслимане изгледа не треба посебно мотивисати да дају свој допринос ДПС-овском отпору “свим средствима”! 

Реис је објавио и снимак гдје се помиње да Црна Гора неће биту Турска, јер је устала “банда српска” и то назива шовинизмом. Шта ли се све пјева на ДПС скуповима, Бога питај, и никада нијесам чуо од реиса и већине муслимана да слово кажу о томе и то осуде! Тих пјевања има на све стране и тешко би се ту могло нешто урадити и у посљедње вријеме ми није јасно зашто се само она истичу, док се главни проблеми заобилазе. Као што је то и случај у Пљевљима, гдје се бунт дијела грађана Пљеваља због именовања начелника полиције одмах смјешта у националне сошке, а не тамо гдје заправо припада – у наопаком кадрирању нове власти у полицији гдје се бивши начелници умјесто кажњавања због работа током литија награђују! Међутим, муслимани и реис виде само једну страну медаље и додају кап по кап уља на потпиривање ДПС ватре!

А ово да муслимани немају права на функције, па и на ваздух, је комично. Драги реисе, у бившој власти имали сте фотеља на претек, били сте тамо гдје је требало и гдје није требало и то само захваљујући што сте били политички и сваки други привезак ДПС-а. Добијали сте станове, кредите и све остале привилегије и трубили о мултиетничкој држави, а никада вас нијесам чуо да сте питали гдје су Срби? Ваша мултиетичност увијек се заустављала негдје на српском прагу и никада вам није сметало што у државним службама Срба нема ни на пушкомет! Данас када су се у том погледу неки јади промијенили, кукате како остадосте без фотеља, али и ваздуха! Нечасно и ружно!

Углавном, браћо муслимани, мућните својом главом и не дозволите ДПС-у да вас заводи за Голеш планину. Постоје и неки други политички партнери осим њих, а који вам добро желе. Стога не браните своје представнике који су, како кажу и политичке странке из Пљеваља, војници ДПС-а. Не будите више њихови регрути!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ НАЦИОНАЛНИ САВЈЕТ И УДРУЖЕЊЕ КЊИЖЕВНИКА: Осуђујемо покушај смјене Јанка Јелића, није култура све што се назива културом!

СРБИН ГАЗИ: Новак Ђоковић у полуфиналу Монте Карла!

МР МОМО ЈОКСИМОВИЋ, ПРЕДСЈЕДНИК ПАРТИЈЕ ПЕНЗИОНЕРА: Најстарији суграђани све лошије живе, власници трговинских ланаца све богатији, а власт ћути!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

romanovi-naslovna-750x430

У БУДВИ: Филм о Николају Другом Романовом!

висеград

СРПСКА: Андрићград жариште културе!

медо8

У ЦЕНТАР, НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Не може се против ДПС мафије борити са њиховим полицајцима, тужиоцима и судијама, нити по законима које су они усвајали да се заштите!

будва

БУДВА: Око Нове окупљена широка коалиција, сигурни у побједу!

скадар

ИЗ СТАРЕ ШТАМПЕ, ЕПИСКОП САВА ДЕЧАНАЦ: Скадар блистава круна српскога југа!