Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СЈАЈНО ЈЕ ПОЧЕЛО: Милојко након Данијела разговарао са Џудит о попису, пописаћемо се мало сјутра!

Влада Црне Горе је у потпуности про-евроатлантска, а Сједињене Амерчке Државе наш кључни партнер и савезник, казао је предсједник Владе Милојко Спајић на састанку са амбасадорком САД Џуди Рајзинг Рајнке.

Премијер је упознао амбасадорку са плановима у наредном периоду и истакао да су европске интеграције, повећање животног стандарда грађана и снажење безбједносног сектора у фокусу рада Владе – саопштено је из Владе.

Амбасадорка Рајнке је истакла очекивање да ће Влада брзо остварити напредак у испуњавању својих обавеза како би Црна Гора напредовала ка чланству у ЕУ и остала јак савезник у НАТО-у.

Саговорници су размијенили мишљења о могућностима интензивирања економске сарадње са нагласком на привлачење више америчких инвестиција у Црну Гору – додаје се у саопштењу.

Како се наводи, једна од тема састанка била је и предстојећи попис становништва, а премијер је поручио да ће Влада учинити све како би сам процес био најинклузивнији могући.

За даљи развој потребни су нам подаци, али подаци који су кредибилни и признати од свих релевантних актера – закључио је премијер.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МР МОМО ЈОКСИМОВИЋ, ПРЕДСЈЕДНИК ПАРТИЈЕ ПЕНЗИОНЕРА: Најстарији суграђани све лошије живе, власници трговинских ланаца све богатији, а власт ћути!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко војвода од провизије!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Шта је природније него да као Србин градим добре односе са Београдом и Бања Луком!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

romanovi-naslovna-750x430

У БУДВИ: Филм о Николају Другом Романовом!

висеград

СРПСКА: Андрићград жариште културе!

медо8

У ЦЕНТАР, НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Не може се против ДПС мафије борити са њиховим полицајцима, тужиоцима и судијама, нити по законима које су они усвајали да се заштите!

будва

БУДВА: Око Нове окупљена широка коалиција, сигурни у побједу!

скадар

ИЗ СТАРЕ ШТАМПЕ, ЕПИСКОП САВА ДЕЧАНАЦ: Скадар блистава круна српскога југа!