Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СЈАЈНИ НОВАК ЂОКОВИЋ: Пао Карлос, СРБИН у финалу турнира осам набољих тенисера свијета!

Сурова ментална игра Новака Ђоковића! Сјајни Србин игра најбоље када је најтеже и пркоси младим тениским лавовима попут Карлоса Алкараза. У жељи да побједе Новака они изгоре, као што је вечерас у жељи да повједи Новака,изгорио сјајни Шпанац. 

Игра Новака више се не може ни описати и тешко је одгонетнути шта је ту шта и каква је то сила и воља која Србина тјера да побјеђује и ме предаје се годинама и биолошком сату! 

Новак је још једном задивио спортску планету, Србе широм свијета учинио грађанима свјетских метропола и храмова спорта. По ко зна који пут Новак Ђоковић показује да је спорт више од игре и шаље поруку како се за смисао и своје мјесто под Сунцем треба борити и да никада не треба престати сањати свој сан! 

Сјајни Новак и надам се да ће сјутра и Јаник Синер, попут вечерас Алкараза, морати да скине капу спортском ветерану, али и тениском витезу без мане и страха!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ НАЦИОНАЛНИ САВЈЕТ И УДРУЖЕЊЕ КЊИЖЕВНИКА: Осуђујемо покушај смјене Јанка Јелића, није култура све што се назива културом!

СРБИН ГАЗИ: Новак Ђоковић у полуфиналу Монте Карла!

МР МОМО ЈОКСИМОВИЋ, ПРЕДСЈЕДНИК ПАРТИЈЕ ПЕНЗИОНЕРА: Најстарији суграђани све лошије живе, власници трговинских ланаца све богатији, а власт ћути!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

romanovi-naslovna-750x430

У БУДВИ: Филм о Николају Другом Романовом!

висеград

СРПСКА: Андрићград жариште културе!

медо8

У ЦЕНТАР, НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Не може се против ДПС мафије борити са њиховим полицајцима, тужиоцима и судијама, нити по законима које су они усвајали да се заштите!

будва

БУДВА: Око Нове окупљена широка коалиција, сигурни у побједу!

скадар

ИЗ СТАРЕ ШТАМПЕ, ЕПИСКОП САВА ДЕЧАНАЦ: Скадар блистава круна српскога југа!