Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Сјајна вијест за Србе: ПЗП НАПУШТА ДФ!

Демократски фронт од сјутра престаје да постоји, на парламентарним изборима 11. јуна наступиће Нова српска демократија и Демократска народна партија, док на листи неће бити Покрета за промјене (ПзП).

То је “Спутњику” потврдио лидер Покрета за промјене Небојша Медојевић.

Милан Кнежевић, који ће бити први на листи тражио је да његова партија има више посланика, то за мене није било прихватљиво и ријешили смо да Демократски фронт престаје да постоји. Покрет за промјене ће самостално изаћи на изборе 11. јуна, неће ићи ни са ким у коалицију, рекао је Медојевић.

Медојевић је навео да је Демократски фронт био његова идеја, да је основан је 2011. године и да је ту идеју прихватио Андрија Мандић.

ДФ је одрадио велики посао на црногорској политичкој сцени, али сада смо већ постали формат који није погодан за реформе. Почели смо да сметамо једни другима. Нама су у ПзП-у реформе основна политичка мисија. Дакле ДФ престаје да постоји, тај бренд нико не може да користи. НСД И ДНП могу да врате Српску листу ако желе, казао је Медојевић за Спутњик.

Лидери три странке ће на сјутрашњој конференцији за новинаре саопштити разлоге разлаза. НСД, ДНП и ПзП су наступали заједно на изборима од 2012. године.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!

БЕЗОБРАЗНИ ХРВАТИ ТРАЖЕ: Грлић-Радман хоће Дом у Ластви, брод “Јадран”, предлажу Резолуцију о Божићном устанку, опомињу да Црна Гора у ЕУ иде преко Хрватске, па да не помињу Јасеновац!

СТРАДАЊЕ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ПОД КОМУНИСТИМА: Безбожници мучили и убили митрополита Јоаникија Липовца, затирали историју и традицију!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

spijunu

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

mitropolija

МИТРОПОЛИЈА ПОРУЧИЛА МИЛАНУ КНЕЖЕВИЋУ: Окани се јавног суђења и пресуђивања!

tumane1

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!