Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Синиша Луковић, новинар из Котора: Кћерка добила слике избјегличке колоне Срба из Крајине, полиција ништа не предузима!

Новинар из Тивта Синиша Луковић саопштио је да је синоћ вријеђана његова кћерка и да јој је пријећено због њега и његовог рада. Предсједник Општине Котор Владимир Јокић позвао је Управу полиције и тужилаштво да хитно реагују.

Луковић је на Фацебоок-у истакао да је и до сада због новинарског ангажмана и јавног рада био вријеђан, нападан и пријећено му је.

Чак су неки покушавали и физички да се са мном обрачунају. Ништа од свега тога, упркос мојим пријавама полицији и другим „институцијама система“ овог провизоријума који себе назива државом Црном Гором, није резултирало неком озбиљнијом санкцијом према виновницима тих инцидената, навео је Луковић.

Додао је да је до сада то прихватао и ћутао, али да је по први пут пријећено његовој кћерки.

Као и обично, ОДТ Котор и Више државно тужилаштво у Подгорици изјаснили су се да у радњама овог момка који је ово написао и мојој кћерци послао фотографију избјегличке колоне Срба из Крајине послије операције „Олуја“ хрватске војске августа 1995. нема ничег инкриминишућег и да полиција на Цетињу (јер је момак ове пријетње и увреде мојој кћери упутио са Његуша гдје се и сада налази, а полиција га није ни приводила да да изјаву, већ му је изјаву у којој је он признао да је ово урадио, узела телефоном) сада изјасни да ли сматра да га могу можда, прекршајно гонити, нагласио је Луковић.

Јокић је подржао Луковића и затражио од Управе полиције и тужилаштва да хитно реагују на пријетње упућене кћерки новинара, без готово непристојних формалних изговора.

-Докле год дјеца јавних дјелатника, посебно новинара, се налазе на мети због дјеловања њихових родитеља и да за све то не постоји брза и ефикасна санкција, до тада нема слободе, права и правне државе, закључио је Јокић.

Извор: адриа

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ИСТОРИЈА И ЦРНА ГОРА: Нова сазнања о убиству Бошка Бошковића 1924. године, спорни списи генерала Јауковића!

ДИЈАСПОРА, АНТОНИЈЕ КОВАЧЕВИЋ: Вучићева застава, руско њет и друге игре око Резолуције која најмање има везе са Сребреницом!

ЕМИР КУСТУРИЦА: Резолуција не признаје свјетско право, Српска ће опстати!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

patru

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ: Подижемо глас против историјског ревизионизма и Резолуције о Сребреници!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

srpskezemlje

СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

danisrpska

“ДАНИ РУСИЈЕ У СРПСКОЈ”: Резолуцију о Сребреници предлажу они који починили најстрашније злочине у историји!

patru

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!