Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

РУКОМЕТ ТРОТИНЕТ: Од славља до пада!

Пише: Иван Милошевић

Нијесам неки спортски стручњак, али није потребно то ни бити, па схватити да је пласман рукометашица у четвртфинале Свјетског првенства огроман спортски успјех. у земљи гдје играју тек два или три женска рукометна клуба винути се у те висине није лако и заслужује све похвале! 

Међутим, нико као рукометашице успјех преко ноћи претворе у неуспјех. Наступ у зеленим дресовима и на овом првенству показује да је управа репрезентације, али и комплет играчка постава, на сигурном Миловом путу и да немају намјеру да са њега скрену. У времену када све више политичара и осталих говоре и залажу се за помирење, рукометашице ЦГ на терену и широм свијета показују да ће бити ДПС, па да хљеба неће јест. Примјетио сам на једном мечу да су наступиле и у црном дресовима. Гарант да је то корота за данашњом Црном Гором, окупираном и засрбљеном од главе до пете ( како Мило прича)! 

И ово славље након што су пролазак Црне Горе у четвртфинале обезбједили други је некако неукусно. Као Ђина вири у салу, а остале као по казни чекају у свлачионици радосни глас. А када је глас стигао Ђина лупа у несрећни сто, добро није полупала остали намјештај, а након тога стиже и мушка управа у сличном стилу. Из мог естетског угла неукусно до зла Бога, не знам зашто нијесу пратиле утакмицу са трибина и након одговарајућег резултата прославили даљи пласман. Овако је испало некако ружно! 

Овакви и слични испади рукометашица показује да су оне спортске сазреле, али да су далеко од емисара мира и помирења народа у држави коју представљају. А спортисти, поред осталог, су и то, али рукометашице су далеко од тога! 

И након тога се згражавају, као и дио спортске и остале јавности, што пола Црне Горе не навија за рукометашице! Читам да се и жале што их нико није испратио, али ни дао довољно пара. Можда су за то и други криви, али ни рукометашице у свему томе нијесу невине. Напротив!

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ СЛУЖИО ПОМЕН ЈАСЕНОВАЧКИМ ЖРТВАМА: Срби страдали у логорима су свете жртве!

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!