Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

РТЦГ У КОМУНИСТИЧКОМ ТРАНСУ: У ударном термину, ноћ уочи избора, приказали идеолошки трилер – филм “Битка на Сутјесци”!

Пише: Иван Милошевић

У ударном термину, ноћ уочи избора, РТЦГ је синоћ приказала идеолошки Брозов трилер – филм “Битка на Сутјесци”. Осам деценија послије и након тона и тона документације и свједочења о злочинима и преварама комуниста, РТЦГ гура по старом и као да живи у 1945. години. Након избора 2020. године у РТЦГ су се промијенили чланови Савјета, директори и уредници, али у идеолошком погледу све је остало исто. Комунизам лепрша са тераса и студија РТЦГ и заводи несрећне грађане и гледаоце, ако их ко гледа, за Брозову Голеш планину и заблуде братства и јединства и глорификацију једне стране у суровом грађанском рату од 1941. до 1945. године! 

Јесу ли чланови савјета РТЦГ и његови уредници читали европске резолуције о забрани пропаганде тоталитарних система и њихових симбола, јер се они препознају по насиљи према нистомишљеницима и злочинима у име српа и чекића? 

Умјесто да организују дебату о тако важном историјском догађају, као што је бој на Сутјесци, и представе нове документе непознате комунистичкој историографији, Савјет у уредништво РТЦГ некритички и из личних идеолошких побуда приказује комунистички блокбастер! Шта нам тиме поручују – да је Броз умро, али да у њима и даље живи! Брука! 

Умјесто коментара поменутог филма преносим дио предавања о стварним догађајима на Сутјесци, што свако може наћи на друштвеним мрежама. За чланове Савјета и уредништво РТЦГ-а изгледа да та друга страна њихове славне идеолошке епопеје не постоји, неће да је признају, нити да о њој разговарају! 

Понављам још једном да је ЕУ донијела резолуцију о забрани пропаганде тоталитарних система! Нека чланови Савјета и уредништво ЕТЦГ прочитају те резолуције, а не да као нојеви држе главу у пијеску и по цијену каријере бране нелегални избор Бориса Раонића. Извадите главу из пијеска, мућните главом и умјесто комунистичке пропаганде организујте озбиљне расправе о несрећном грађанском рату чије посљедице осјећамо и данас!

пс. Да ли синоћњим приказивањем Ричарда Бартона, руководство РТЦГ жели да сугерише грађанима да данас обрате пажњу кога ће да гласају и да се случајно не преваре и гласају за антикомунисте (уколико таквих има на данашњим изборима)?

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗБЦГ: Катнић кривицу сваљује на Сашу и Петра!

ПЕНЗИОНЕРИ ПИСАЛИ БИВШЕМ ШЕФУ РЕЖИМА: Дон Мило Корлеоне нас је упропастио као ниједан окупатор!

“ПРЕСИНГ” НА ГРАДСКОЈ ТВ: Тоталитаризам, крвна освета и ДПС патриотизам!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

комуниуби

КОМУНИСТИ ЦРНИ ВРАНИ И ЊИХОВИ ЗЛОЧИНИ: Убили Љубицу Поповић у Лушцу код Берана, њен убица постао народни херој!

gradski trg (5)

ОДБОР ЗА ОДБРАНУ ТРГА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Неће џамију у центру града!

катнић0

БРАНЕ, АЛИ НЕМА ОДБРАНЕ: Катнић био господар живота и смрти, ДПС га представља као пензионера са хербаријумом!

Tito

РАСКРИНКАВАЊА, ЈОСИП БРОЗ ТИТО: Од лопова до маршала!

скадаркон

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!