Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПРОМАШАЈ МЈЕСЕЦА, ДАНИЈЕЛ ЖИВКОВИЋ: Поносан сам што ДПС наставља да уводи нове стандарде на политичкој сцени Црне Горе???

В.д. предсједника Демократске партије социјалиста Данијел Живковић на сједници Општинског одбора у Никшићу казао је да је поносан што ДПС наставља да уводи нове стандарде на политичкој сцени Црне Горе и што ћемо бити прва партија која ће предсједника и потпредсједнике бирати непосредним путем гласањем свих чланова.

Ово је још једна потврда да смо ми увијек испред наше политичке конкуренције и да и из власти и из опозиције настављамо да уводимо нове трендове демократије и европских стандарда, казао је Живковић.

Он је додао како је сигуран да ће предстојећи избори потврдити јединство и снагу Демократске партије социјалиста те на адекватан начин припремити партију за оно што су изазови који слиједе али и извјесне политичке промјене које ће се десити у Црној Гори.

Говорећи о политичкој ситуацији, Живковић је истакао да је нефункционалност парламентарне већине очигледна и да је већ показана на низу примјера иако Влада ради мање од 50 дана.

Живковић је рекао како тренутна већина нема капацитет да води Црну Гору према ЕУ и повећању демократских капацитета. Он је изразио вјеровање да ће та чињеница врло брзо свима бити јасна, како у Црној Гори, тако и на адресама наших партнера из ЕУ и НАТО и да чврсто вјерује како ће у скором временском периоду Црна Гора добити истински европску парламентарну већину, како би наша држава у што скорије вријеме постала пуноправна чланица Европске уније.

До тада, истакао је Живковић, Демократска партија социјалиста и из опозиције даће пуни допринос европском путу Црне Горе кроз постизање консензуса око свих значајних питања за друштво – какво је било и недавно питање пописа, потврђујући тиме још једном принцип да су нашој партији увијек државни интереси били важнији од партијских.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!