Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР ЧЕСТИТАО 9. ЈАНУАР: Српске гране са обала Дрине!

Њ.К.В. Престолонаследник Александар упутио је честитку грађанима и Влади Републике Српске поводом предстојећег празника државности и крсне славе – Светог првомученика архиђакона Стефана.

Свим грађанима и Влади Републике Српске од срца честитам Дан државности и крсну славу. Традиција нашег народа и наша историја подсећају нас на нераскидиве везе које су створили наши преци, а које су и данас подједнако јаке и чврсте. То је давно засађено семе из ког је израсло јако и здраво дрво, са гранама које се надвијају над обе стране Дрине. Ова сјајна нит коју су наши преци почели да ткају, премошћује даљине и повезује браћу и сестре. Тако ће остати и убудуће. Слободарски идеали који су у самој сржи нашег народа су темељи на којима данас почивају и на којима ће и у свим временима почивати Република Српска и Србија. Свим грађанима Републике Српске желим добро здравље, безбедност и сваку срећу и благостање у личном животу, а Републици Српској успех и напредак, поручио је Њ.К.В. Престолонаследник Александар.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ИМА ИХ И ДАЉЕ: Комесари у мантији!

У БАЧКИМ ГЛОЖАНИМА: Обиљежена годишњица смрти Божидара Жугића, краљевог официра из Пљеваља, његово име дуго било заборављено у Црној Гори!

РАТНИ ТУРИЗАМ: Ускоро аутобуска линија Кијев-Будва!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

jovan-erakovic-4

АФОРИЗМИ, ЈОВАН ЕРАКОВИЋ ИЗ БАЊАНА: “Не би нам могао нико ништа, да се међу нама није накотило свашта”!

јованд

ТРЕБИЊЕ: Завршен “Дучићев дан”!

дража12

СИНОВИ СЛОБОДЕ: Чувај Дражу јунака!

тихомир11

ТИХОМИР – ТИХО БУРЗАНОВИЋ: Благоје Јововић, Дражин војник, осветио Србе и пуцао на српског душмнина Анту Павелића(3)!

нкпо

НИКШИЋ НА МЕТИ: Када липе (не) миришу, од четника до жена!