Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Премијер на ДПС школовању: Европа или повратак у 90-те! СРАМОТА!

Пише: Иван Милошевић

Читам и не могу да вјерујем. Здравко Кривокапић синоћ обзнанио да Црна Гора има два пута  – Европу ии повратак у 90-те! Овај повратак, колико сам схватио, је захтјев листе са чијег је чела Здравко сјео у фотељу за реконструкцијом владе и њено прилагођавање изборним резултатима. Не могу да вјерујем да Кривокапић понавља класичну ДПС мантру и наводи је као идеју водиље своје политике! Не могу да вјерујем да премијер који је дошао на чело ове државе захваљујући већином српским гласовима, данас ово прича! Треба бити прилично неталентовано одвратан, па након 10 мјесеци од смјене ДПС-а понављати фразе челника те странке! Да ли се то Кривокапић кандидује за једног од потпредсједника те партије, постаје ли он десна или лијева ријека предсједника државе или генерални секретар? Па ни ДПС Тарзан ово не би рекао, али је рекао Кривокапић.

Јад и биједа црногорког премијера и јад и биједа преко 130.000 бирача – Срба који су ту персону довели на власт. Нема шта, Црном Гором се шири јад и биједа, али не деведесетих, него политички и духовни јад и биједа прве тобож демократске изабране владе и преваре њеног првог министра!

Отићи у Улцињ и говорити о поменута два путића је толико одвратно да немаш пристојну ријеч да употребиш да би ту одвратност описао. То је као да си отишао у Призрен, тамо пронашао два једина преостала Србина и саопштио им да су сами криви за све што их је снашло и да и они, као о остали њихови сународници, треба да се селе, а своје куће и имање оставе Шиптарима! Ко је овога човјека довео на власт и ко је Здравко Кривокапић и за коју домаћу или страну службу ради тај човјек?

Здравко Кривокапић изабран за премијера захваљујући гласовима 130.000 одраслих Срба, синоћ је Србима рекао да су криви за све што се дешавало на Балкану протеклих 30 година, да су клали друге народе, у сваком сокаку правили геноциде и остављали крваве трагове своје великосрпске и злочиначке политике! Здравко Кривокапић изабран гласовима Срба, синоћ је из Улциња поручио Србима да је Косово и Метохија шиптарска држава и да ће тако бити наредних 1000 година и чуди ме да Здравко синоћ није Албанцима обећао и Ниш. Гарант неће учинити ништа уколико Шиптари буду тражили Подгорицу!

Нијесам члан ниједне странке, али стидим се синоћње изјаве Здравка Кривокапића. Таман колико и бла,бла приче Алексе Бечића са синоћњег скупа. О Дритану нећу ништа, човјек ради свој посао за који је од малих ногу одгајан!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ИСТОРИЈА И ЦРНА ГОРА: Нова сазнања о убиству Бошка Бошковића 1924. године, спорни списи генерала Јауковића!

ДИЈАСПОРА, АНТОНИЈЕ КОВАЧЕВИЋ: Вучићева застава, руско њет и друге игре око Резолуције која најмање има везе са Сребреницом!

ЕМИР КУСТУРИЦА: Резолуција не признаје свјетско право, Српска ће опстати!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

patru

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ: Подижемо глас против историјског ревизионизма и Резолуције о Сребреници!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

srpskezemlje

СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

danisrpska

“ДАНИ РУСИЈЕ У СРПСКОЈ”: Резолуцију о Сребреници предлажу они који починили најстрашније злочине у историји!

patru

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!