Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Повратак џедаја, пардон СНП-а: Патриоте да смање доживљај, утврдити да ли је шпијунирање Петра Кнежевића аутентично!

‘-Противници спашавања државе од даље пропасти, својим „акцијама“ покушавају да унесу раздор и настављају са подјелама у Црној Гори, а овога пута на мети је полицијски функционер Петар Кнежевић који је током цетињских немира био одговоран за дешавања око обезбјеђења устоличења Митрополита Јоаникија, саопштено је из СНП-а.

Из СНП-а постављају питање да ли је довољно да извјесни цивилни активисти доставе јавности некакве аудио снимке којима се не зна ни поријекло ни аутентичност, како би се пробудили „духови прошлости“ и узбуњивали јавност неком својом истином.

Социјалистичка народна партија сматра да нико није крив док се не докаже супротно, па тако треба посматрати и овај случај. Уосталом, ако се испостави да су аудио снимци тј. материјал прислушкивања, шпијунирања или како се већ може назвати овај „доказ“, аутентични, полицијски службеник Петар Кнежевић треба да да изјаву пред надлежним органима како би се утврдила евентуална повреда службене дужности– наводе из СНП-а.

Из ове партије поручују „патриотским активистима“ да успоре мало и не квалификују одмах кривично дјело.

Сачекајмо да надлежни органи одраде свој посао па да видимо шта и како даље. Оно на чему ће СНП инсистирати је да се коначно прекине са праксом двоструких аршина и да јавност, ради објективности, чује и вјешто склоњене и изузете снимке разговора Веселина Вељовића са свим старешинама МУП-а, и још неких, као и позиве који су упућени полицијским пилотима који су одбили наређења на дан устоличења– неведено је из СНП-а.

Како је поручено из СНП-а, нова власт неће дозволити никоме да избјегне суд правде ако је крив и кад се докаже, али по Уставу и закону, никако партијском, националном или било ком другом суду.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ШТА НУДИ “БУКВАР СРПСТВА”: Модерни водич кроз азбуку српске историје!

СРБИ У АМЕРИЦИ: У Нешвилу Американци који су прешли у православље подигли српски манастир!

“ГЛАС ХОЛМИЈЕ” ЗА ВИДОВДАН ПРИПРЕМИО ВРИЈЕДНА ПРИЗНАЊА: Награде припале проф. др Вучићу Дашићу, Неди Ђукић-Боројевић, Видаку Масловарићу и Ивану Милошевићу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

jelenaboro

ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: ДПС руши власт у Подгорици, иза ДПС можда није само СДП, СД и ЛП!

joanikije

СТРАДАЊЕ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ПОД КОМУНИСТИМА: Безбожници мучили и убили митрополита Јоаникија Липовца, затирали историју и традицију!

gusle01

У ДАНИЛОВРАДУ: Гусларско вече поводом 72 године ГД “Његош”!

alba7

УКОЛИКО СЕ ХРВАТСКА И АЛБАНИЈА НЕ КАЗНЕ ЗБОГ “УБИЈ СРБИНА” И “СРБЕ НА ВРБЕ”: Србија се повлачи са ЕП у Њемачкој!

punisa

ДАН КОЈИ ЈЕ ИЗМЈЕНИО ИДЕЈУ ЈУГОСЛОВЕНСТВА: Пуниша Рачић убио Стјепана Радића, краљ Александар увео диктатуру!