Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПОВОДОМ 9. ЈАНУАРА: Вјечна да је Република СРПСКА!

Пише: Батко Милачић – историчар и аналитичар

Још један рођендан и јубилеј за Републику Српску која је симбол јунаштва и пркоса, која је уз ограничену помоћ Србије против највећег војног савеза у историји успјела да опстане. Република Српска није само творевина преко 21 000 убијених српских војника, преко четири хиљаде убијених српских цивила, она је творевина и дивљачки убијаних Срба у Другом свјетском рату, када су Срби доживјели Холокауст!

Упркос свему томе, силе зла и опет насрћу на Републику Српску. Циљ им је само један – укинути Републику Српску и створити предуслове за нестанак Срба западно од Дрине. Нажалост, постоје озбиљне индиције да нови сукоб долази у Босну. Упркос, наивном схватању већине српских аналитичара да рата више не може бити, да ником не одговара нови рат, реалност је потпуно другачија.

Батко Милачић

На терену, психолошка припрема Бошњака за рат се врши, у томе активно учествује Исламска заједница Босне и Херцеговине а медијску подршку имају од америчких либералних НВО организација које кроз свој систем медија нас све убјеђују да је Република Српска злочиначка творевина. Вашингтон чак и отворено пријети шаљући борбене авионе Ф 16 док су у мају прошле године над Републиком Српском летјели амерички тешки бомбардери Б-1Б.

Али, упркос свему, историја нас учи да кад год смо се ми Срби држали заједно и сложно успјели смо да остварујемо задивљујуће побједе. Нека 9. јануар буде још једна повод за нашу српску слогу и поруку да ћемо бранити Републику Српску по сваку цијену.

Вјечна да си Српска републико!

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ФАЛСИФИКАТИ СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ: Стефана Првовјенчаног није крунисао папа, него Свети Сава и то руком Јована Крститеља!

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

ПАРТИЈА ПЕНЗИОНЕРА И УДРУЖЕЊЕ “ПРАВДА”: У Бијелом Пољу ДПС-овци ћутали када су примања била 147 евра, данас критикују када су порасла на 450!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мили5

“БРАЋА”: Српски министар кренуо у Јасеновац да се поклони српским жртвама, па депортован из Хрватске!

Draga-Mastilovic

ДРАГА МАСТИЛОВИЋ: Хитлерове сјенке над Балканом!

рајнке3

ШУШКА СЕ, ШУШКА, РАЈНКЕ ТРАЖИ ОД МИЛОЈКА: Јача борба против “српске пријетње” и Русије, Додик пресрдачно дочекан, Срби могу у владу, али да подрже санкције Москви!

мито

КРУПНЕ ПРИМЈЕДБЕ НА НАЦРТ ЗАКОНА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ: Нема политичке воље да се сузбије мито и злоупотреба државних функција!

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!