Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПОПИСНИ ХАОС И ПОБУНА НА БРОДУ МАУНТИ: Милојко и Никола дали један другом бесу, Љубо све залио рујном дијалошком колумном!

Пише: Иван Милошевић

Никола Ракочевић и Љубо Филиповић јуче су ишли на честитику код Милојка и вратили су се са прегршт поклона, испјевали се до миле воље, једва говоре, и дали су бесу да ће Спајића убудуће да хвале на све стране и да уколико овако настави не гине му мјесто првака опозиције. Никола се скроз наскроз заљубио у Милојка и зове га да им се придружи, да узме хоклицу, да контрабас задене међу ноге и одгуди једну или више њих “Да је вјечна” и да ће гарант за то добити један, два или три тапшања по рамену великог Боса и краља над краљевима – Мила Ђукановића! 

Никола је додијелио Милојку минтенегринску новокомпоновану комитску повељу првог степена са белведерским ружмарином и око врата окачио огрлицу првог опозиционог витеза премијерског стаса и гласа и прогласио га једним од првобораца црногорске антиреволуције и гериле против Србије и домаћих Срба. Милојко је од Николе добио обећање да ће га подржавати све док не престану да га подржавају, а то је можда за три или четири, па и пет дана, односно уколико попис оде у неком непознатом правцу и не буде под контролом ДПС-а. Никола је дао обећање Милојку или је Милојко обећао Николи, односно Милу и безбједоносним ДПС службама, а можда и неком трећем који стоји иза свих њих, да од пописних података неће ни слово процурети у јавност уколико га не одобри ДПС! У супротном Милојко је прихватио да прихвата бојкот ДПС-а који ће бојкотовати резултате пописа! Милојко је дао бесу, а Никола, Мило и дружина из герилске групе и ДПС трупе, обећали су кесу пара, али и осталих слаткиша за одрађен пописни посао! И на крају Никола је Милојку обећао мегарођенданску торту за успјешно одрађен и строго контролисан пописни посао на којем резултати и неће бити толико важни, а из пописних података биће избрисани ставови о националној, вјерској и језичкој припадности. Биће објављени само подаци о броју ванземаљаца, броду лудака и имбецила са брода Маунти или Баунти који ће у наредном периоду пловити према бриселском сивом океану са доста добрим изгледима да се насуче на амстердамске или марсејске хриди ЕУ! 

Милојко и Никола су дали бесу да неће издати један другога, загрлили се као рођена браћа, заиграли коло виловито, за пас заденули пушке и сложно са више руку показали средњи прст обичним и нормалним грађанима, али и њиховом нормалним политичким представницама ( уколико их им некиолико)! Остали нормални грађани, који ће ускоро да полуде, јер су нормални, са одушевљењем су прихватили и објеручке загрлили Николин и Милојков средњи прст и тутнули га у центар своје позадине, али и моралне каљуге која се ових дана шири Црном Гором! Сви задовољни, луди, нормални, окићени заставама, белведерским и туђемилским орденима са нестрпљењем очекују изневјерене и већ неколико пута одложене и уморне пописиваче да попис стртљају за пар дана, а након 10 прогласе да се број ванземаљаца у Црној Гори повећао, а да у Доброти више нема кревета и мјеста за све који би да уживају у љепотама Боке Которске и диве се бјелосвјетским  крузерима на чијим палубама одмарају се бјелосвјетске и свјетске хероине и јунакиње 1000 и једне ноћи! 

И док су Никола и Милојко давали један другом бесу испод прозора је ослушкивао Љубо! Иако га нијесу позвали за сто, да размјене слаткише, Љубо није крио усхићење постигнутом бесом. Истога јутро исписао је пјесму над полтронским пјесмама и приглио Милојка као да му је брат рођени и пољубио га у врх чела, али и у центар позадинског Спајићевог штаба! Љубо је похвалио проевропски и еуроатлантски договор старих или нових пријатеља и сам себи је дао бесу да неће скренути са Милојковог и Миловог пута и да ће носити њихову мараму док је жив и да нема шансе да свакога јутра не изостане један, два или ко зна колико напада на срце вељесрпске окупационе елите која сања свој сан у Београду на води и уљуљкује се у поветарце, лахоре и остале махере од Јадрана, Будве и Подгорице, које запљускју вељесрпски дворац на обали Вучићевог приватног језера на сред Дорћола!

Љубо је агзалтиран и не може да контролише емоције и пршти на све стране јер су Никола и Милојко обавили дијалог. Љубо не трепће због поменутог дијалога и искаче из пиџаме јутрос и искакаће и наредних дана и онако бунован и заплетене браде кличе “Мој Дубровниче”! А није Љубо ни прстом мрднуо нити шкрабнуо коју реченицу када је преко 200.000 људи били на улицама Црне Горе и тражили дијалог, а за тај дијалог је у то вријеме ДПС је бољела она ствар и тјерао је по своме! И догурао је по своме и ево коначно ових дана упловио је у тиху Милојкову луку, привезао јахте, крузере и остале маузере и чека пописне податке о броју ванземаљаца и лудака који су упркос свему остали у Црној Гори и Брдима и на својој кожи и својом крвљу исписали сопствену пописну листицу да су најлуђи међу најљуђима и да им у томе нема премца. 

Барем да се у нечему дичимо! Тако ми Милојка и Николе и Љубове бесе!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СТАВ: Србија мајка, српски језик не може имати више имена!

МОНАРХИЈА И ДЕМОКРАТИЈА: Петровићи у канџама Броза!

СРБИЈА У ЋОШКУ: Кристофер Хил у Новом Саду, почетак краја српске Војводине!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мили5

“БРАЋА”: Српски министар кренуо у Јасеновац да се поклони српским жртвама, па депортован из Хрватске!

Draga-Mastilovic

ДРАГА МАСТИЛОВИЋ: Хитлерове сјенке над Балканом!

рајнке3

ШУШКА СЕ, ШУШКА, РАЈНКЕ ТРАЖИ ОД МИЛОЈКА: Јача борба против “српске пријетње” и Русије, Додик пресрдачно дочекан, Срби могу у владу, али да подрже санкције Москви!

мито

КРУПНЕ ПРИМЈЕДБЕ НА НАЦРТ ЗАКОНА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ: Нема политичке воље да се сузбије мито и злоупотреба државних функција!

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!