Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Политика за почетнике или лицемерје на куб, Мило Ђукановић: Забринут за Уставни суд чије судије неће да изабере!

‘-Охрабрење свим про-европским и про-еуроатлантским политичким актерима да се фокусирају на компромис који ће резултирати избором судија Уставног суда и водити пријевременим изборима као кредибилним путем за излазак из кризе. Све друго су манипулације, укључујући и безобзирно усвајање Закона противно мишљењу ВК. Црна Гора се мора вратити у стање нормалности које припада поузданој чланици НАТО и држави која је одговорна да реформама оствари перспективу чланства у ЕУ, написао је Мило Ђукановић на Тwиттеру, након сусрета са Габријелом Ескобаром.

Љигавије изјаве одавно нијесам прочитао! Човјек чији дворани, пардон посланици, неколико пута нијесу жељели да изаберу четири судије Уставног суда, забринут је за тај суд и храбри тобожње проевропске политичке трупе, пардон актере, да то ураде! Човјек који са својим дворанима, пардон, посланицима, држи у замрзнутом стању Црну Гору, медитира о манипулацијама и чак тражи да се ова држава врати у нормалу! А баш Мило и његови дворани ову државу и све нас држи у стању ненормалности пуних 30 година! И сад би да нас врати у нормалност из које нас је избацио чим је дошао на власт и коју више од 360 мјесеци продубљује до тачке пуцања! Љигаво и неподношљиво! 

Колико тај човјек има лица и које је његово право или правога уопште и нема, него све зависи од ситуације и промјене климе! Са једном маском долази код Ескобара и осталих бјелосвјетских путник-политичара, са другом наступа на Балкану, са трећом се поноси пред својим бирачима, а са четвртом маше пред осталима. И не знаш која је одвратнија од које! Човјек који је све у Црној Гори изокренуо наопачке тражи да се све врати у нормалу. Можда и хоће, али уколико он не буде враћао ту нормалност и не буде чачкао ништа са њом!

И опет, и по сто пута опет, Мило третира већину грађана као дебиле! Хоће да нам представи себе као формулу нормалности! Па, то није нормално, што Мило ради, а и ми сви, онако ђутуре, нијесмо нормални што све то подносимо! У дану када се улицама и магистралама Црне Горе шетају његове присталице и траже повратак на старо и бране ДПС од пораза на изборима и тврде да Мило, то јест Црна Гора није изгубила, док је њих и њих, и да добровољно са власти треба да оду они који су власт освојили, шеф ДПС-а труби о враћању у нормалност! Уистину, овдје је мало ко нормалан, а ненормалних је на сваком кораку – од њих не можемо нормално да прођемо улицом или магистралом! 

Човјек који двије године губи изборе тражи нове изборе. Земљо, отвори се, уколико си нормална, па да се сви (не)нормални добровољно сахране и чак сами себе очитају опијело!

Нема друге него се запитати има ли око нормалан у овој ненормалности или смо сви постали ортодоксни кретени и кандидати за кошуље у Доброти! Љигаво!

 

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!

БЕЗОБРАЗНИ ХРВАТИ ТРАЖЕ: Грлић-Радман хоће Дом у Ластви, брод “Јадран”, предлажу Резолуцију о Божићном устанку, опомињу да Црна Гора у ЕУ иде преко Хрватске, па да не помињу Јасеновац!

СТРАДАЊЕ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ПОД КОМУНИСТИМА: Безбожници мучили и убили митрополита Јоаникија Липовца, затирали историју и традицију!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

spijunu

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

mitropolija

МИТРОПОЛИЈА ПОРУЧИЛА МИЛАНУ КНЕЖЕВИЋУ: Окани се јавног суђења и пресуђивања!

tumane1

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!