Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Почело снимање серије о животу престолонаследника Александра: “Круна, држава и народ”!

Снимање документарног серијала под радним насловом „Круна, држава и народ“, који обухвата узбудљиву и занимљиву животну причу Њ.К.В. Престолонаследника Александра, почело је крајем марта.

Први кадрови овог документарца снимљени су у Лондону у хотелу „Клериџиз“, битној и пре свега симболичној локацији за овај пројекат, у апартману 212 у ком је Престолонаследник рођен 1945. године. У наредном периоду ће се снимање наставити на разним локацијама у Србији, али и у другим земљама, уз учешће бројних познатих личности.

-Срећан сам што је снимање почело управо на месту одакле је мој пут кренуо, радујем се даљем учешћу у овом пројекту и причи о неким тренуцима из мог живота, за које сам сигуран да ће бити занимљиви широј јавности. Такође, драго ми је што ће још много људи учествовати и придружити ми се у причању моје животне приче, рекао је Њ.К.В. Престолонаследник Александар.

Документарну серију самостално продуцира Лазар Вуковић и његова продукцијска кућа „Wolf Entertainment, који је публици у Србији добро познат по једном од његових претходних документараца – „Бојси у Београду“.

Почаствован сам што радим са Њ.К.В. Престолонаследником Александром на овако значајном пројекту који говори о љубави према свом народу и својој земљи. Имамо много занимљивих прича и дубоких анализа које ће ову документарну серију учинити заиста веома интересантном и гледаном. Постоји интересовање великих емитера, међутим, важно је да ово креирамо независно, тако да Његово Краљевско Височанство има потпуну уређивачку контролу.“

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПАРТИЈА ПЕНЗИОНЕРА И РЕСТИТУЦИЈЕ: Зоран Радовић спасио судије!

МУЗЕЈ СРПСКЕ: Изложба “Краљ Петар Први”!

ЧУВАРУ ЛОВЋЕНСКОГ ЗАВЈЕТА – СВЕТОПОЧИВШЕМ МИТРОПОЛИТУ АМФИЛОХИЈУ: Да се врати капела на Ловћен!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

kapela-mauzolej

ПОВРАТАК КАПЕЛЕ ОШАМУТИО МОНТЕНЕГРИНЕ: Не дају маузолеј, па да хљеба неће јест, кажу да је умјетничко дјело какво свијет није гледао!

mandić

ЗБЦГ: Подржавамо парламентарну истрагу о државном удару, након ње Мило ће морати у затвор!

moskva2

МИНИСТАРСТВО ИНОСТРАНИХ ПОСЛОВА РУСИЈЕ: Забрана руских медија непријатељски акт, одговорићемо!

milo-karikatura-409x298

АТЕНТАТ БЕЗ АТЕНТАТОРА ИЛИ УДБА НА СТРАЖИ: Шушка се шушка, Мило нема Душка, а гдје је пушка!

putovrazi

КАДА ПОЛИТИЧАРИ НЕЋЕ ЗАЈЕДНО, ХОЋЕ ПИСЦИ: УКЦГ и УКС представљају књигу Благоја Ж. Поповића ” Стрелице и путоврази”!